matreata persistenta!

matreata persistenta! | Autor: flisa

Link direct la acest mesaj

Fetelor, nu stiu ce sa mai fac. Am niste cojite de nu stiu cum sa scap de ele. Am incercat Vichy, ...si toate sampoanele tratament din farmacii si singurul care amelioreaza putin aparitia lor este Nizoralul. Mai este cineva in situatia asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Eu am cumparat de la farmacie Nizoral-comprimate,le pun in sampon(4 la 200 de ml)si gata,am scapat.Eu fac matreata de la orice sampon,dar acum sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

alinutza, le pui in orice sampon si are efect? Pana acum nu am auzit de metoda asta si crede-ma ca sunt innebunita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la mine a mers cu ducray selegel. depinde si de fiecare persoana in parte.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

ramonika, multumesc de sfat dar nici ducray nu a mers. Nu e matreata normala ci sunt cojite. Multumesc de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

mergi la un dermatolog! poate iti va lua cateva coji pt analize si-ti va prescrie si pastile.vreun... microb, combinat cu o ciuperk? dr decide!
dak nu sunt decat zone mici, descuamate-gen matreata-e posibil sa fie si altceva!o prietena de-ale mele se vaita de matreata si avea ici-colo zone descuamate.dermatologul i-a dat un diagnostic greu:psoriazis!
Deci:du-te la medic!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

flisa nu stiu daca ai posibilitatea sa mergi in saloane de cosmetica.Eu am niste prb hormonale si daca imi intarzie mult CM , imi apar bubite , pe langa matreata si cu cojite.Exista la coafor o solutie nu costa mult 10 lei si ceva bani vechi , cu care te maseaza si iti dispar cojitele ,matreata si eu de ex scap si de mancarimi .Daca tu n-ai probleme din interior , ar trebui sa scapi asa , eu mai refac tratamentul cand imi apar.Cert este ca e singurul care isi face efectul , fiindca m-am saturat de sampoanele incercate.Dermatologii se axeaza cam pe aceleasi produse de la Nizoral , Ducray , ar mai fi Selsun etc.Sigur bine ar fi sa-ti faci o programare la medic.

Mergi la inceput

denisabia, imi poti spune cum se numeste soutia? chiar maine ma duc la tratament si s-o intreb pe cosmeticiana. Daca mi-ai raspunde pana in 1130 ar fi perfect.
mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

flisa in saloanele unde merg eu se lucreaza cu produse Kerastase , Joico , Wella.De obicei imi punea tratamentul Dermocalm care este pentru matreata , insa ultima data nu-l avea asa ca m-a dat cu o solutie pentru cojitele de pe cap , insa dupa spalare numai aveam nici matreata.Tu ii spui ce vrei si ea sigur va stii daca are sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Flisa, e posibil sa fie psoriazis. Si eu m-am chinuit cu toate scumpeturile de sampoane medicinale, fara nici un efect, pana am ajuns la cabinetul lui Mircea Ciuhrii, de unde am luat un tratament impotriva psoriazisului (o serie de pastile ptr intarirea sistemului imunitar + sampon + balsam crema + lotiune tratament zilnic).
A avut efect imediat si de durata, chiar si dupa ce am terminat tratamentul nu a reaparut decat dupa cateva luni, cand l-am reluat, dar fara pastile, si nici nu il mai respect cu strictete, dar am situatia sub control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

..nu uitati sa va hidratati corespunzator,beti multe lichide....

Mergi la inceput