matreata persistenta!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

vikki, am incercat klorane dar nu a avut efect. la fel si vichy. urmeaza sa imi cumpar blue cap sa vad.
va multumesc de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

mai ai zone cu cojite?pe corp, la incheieturi?Te ustura, te mananca pielea capului?Te intreb, pt ca dak o iei prin incercari repetate,e posibil sa agresezi si mai mult scalpul!si in plus, legatura cu sistemul nervos m-ar duce cu gandul ...la vreun nenorocit de...psoriazis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

flisa, mergi cu incredere la dr Nocivin. Are cabinet in zona garii, pe Bdul 1 Mai, vis-a-vis de stadion (mi se pare ca adresa si nr de tel -iti trebuie programare- o gasesti pe subiectul "Info utile Cta").
Consultatia costa 40lei.
Iti pot spune ce tratament mi-a prescris mie, dar nu te sfatuiesc sa-l urmezi, pt simplul motiv ca este pt mine si nu pt tine.
De 3 ori/sapt.: masata pielea capului cu Pimafucort-7,95lei-, stat asa 2 ore, apoi spalat capul cu Pain Surgras-15 lei- (un sapun dermatologic -conceput de Laboratoarele Uriage-Franta pt igiena pielii sensibile... care contine glicerina, baza de spalare si lapte nutritiv si este fara sapun sau conservanti-, apoi spalat cu samponul SquaphaneS-27,92lei- conceput de Lab. Biorga-Franta, sampon keratoreductor, antimicotic pt starile scuamoase ale scalpului (matreata severa), reduce descuamarea, calmand pruritul.
In plus, mi-a recomandat un anumit regim alimentar!
Tot datorita d-nului dr (eu am mai avut si alte mici probleme, cu tenul,... din cauza stresului prin care am trecut in ultime vreme si alimentatiei), am descoperit... printre altele... apa termala Avene -pt toate tipurile de ten. Indicatii: in ingrijirea si igiena zilnica..., dupa epilat, dupa ras, pt a fixa machiajul facial, dupa demachiere pt a elimina toate impuritatile, in cazul arsurilor solare (fata si corp), in cazul aparitiei petelor rosii si iritatiilor, in tratamente dermatologice si interventii chirurghicale....etc......

Concluzia mea: mergi la dl dr si n-o sa-ti para rau, iti va prescrie tratamentul potrivit pt tine!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

mav, multumesc mult de informatii. Tot vreau sa ajung la dr Nocivin de ceva timp. Mi-e mai usor la Spitalul militar, e mai aproape de mine dar din cauza bebelului tot aman. Tot la dansul am fost acum vreo 3 ani cu aceeasi problema si mi-a spus ca e pe sistem nervos iar tratamentul dat inca il folosesc dar de multe ori fara succes prea mare, si anume Nizoral. Poate acum sa-mi recomande si altceva.
abbi, alte cojite nu mai am pe corp ci doar pe cap.

Mergi la inceput