Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
madaluta spune:
bun gasit..sau bine v-am regasit...
Am absentat din cauza de musafiri...la noi e un obicei cu musafirii. mai tot timpul avem casa plina. cel putin weekend-urile....Duminica am batut recordul..4 familii cu 4 bebici... va puteti inchipui ce a fost aici??? Si nu doar vizita de 1-2 ore ci de toata ziua k s-a lasat cu bors de peste..saramura..mamaliguta...mmmmm
Noroc k darius e k noi si ii place in gasca. Nu ne-a facut probleme.
Roxanica : pup fata care ne simte lipsa...

A_deju: de cand animalutele de casa ( a nu se intelege k l-am facut pe eric animal....)convietuiesc in buna pace cu cele salbatice, adica motanul cu ursul...???
.Sunt tare haiosi
Karina de Mironei
Anamaria de Mayaionei
Maria Isabela de de luly
Dmic bebelin de Dianocica
Si noi dam orice pe un degetel..dar nu tot timpul..cand ne e foame si cand trebuie sa adormim....
De dat afara tot mai dam...dar ne-am obisnuit cu ideea si nu ne mai
impacientam
Dormim pana la 6 dimineata, papam si apoi iar pana la 10.Mai tare ma impacientez caci nu vrea sa mai manace la 10-11 , ci tocmai la 13-14..Bea doar ceiut intre timp. Nu vi se pare cam mult timp fara sa pape? mai e cineva care papa la 7-8 ore? Intr-adevar dupa acest interval haleste 180 ml de lapte cu cereale..si iar adoarme....Seara mai papa pe la 20-21 si la 23.30. ma gandeam k la masa de la 10 -11 sa incep cu sucul de morcov, desi pediatra mi-a zis clar k de la 4 luni, dar in loc de ceiut (sau apa) ma gandesc k suculetul tot i-ar mai tine ceva de foame...
... mare filosofie si cu diversificarea asta...mi-e groaza k se apropie timpul sa o incepem...Citeam ieri in "mama si copilul" editia veche si ma cruceam de ceea ce scria..exact ce este interzis ..In editia noua este la fel? Am auzit multe persoane care afirma k asta este "cartea de capatai" a mamei incepatoare..dar eu totusi nu pot sa ma iau dupa ea....
acum sa va arat poze cu naparstoci:
napasrtocul cu urechi
naparstocul"papa-lapte"
naparstocul in oglinda
naparstocul bucatar
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
desiree spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
desiree, am o mare rugaminte la tine, tot aud fetele vorbind de miraculoasa reteta impotriva caderii parului, a carei autoare ai fi tu. sa stii ca am cautat-o in paginile anterioare, da' nimic. Nu esti dragutza sa o mai scrii o data, ca tare mi-e teama ca pan-o gassesc mi se accentueza chelia! MultumescCe face bebe Octavian cu ochisorul? Nu e vorba de canalele lacrimale, nu?
Am 4 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica, sigur, cu placere ti-o dau si sa stii ca functioneaza ..dar in timp ( 2-3 luni) nu are rezultate miraculoase imediat:ulei de masline+cateva picaturi vitamina A uleioasa+o fiola vitamina E ( toate de la farmacie)..freci bine la radacina intinzi si pe par si stai minim 3 ore...de preferat in week-end cand nu ai planuri de iesit din casa.....dupa care speli....poti sa faci o data la 2 saptamani sau o data pe luna...e suficient,,,Succes si sa ma anunti daca a dat rezultate !
ochisorul e mai bine am dat cu COLIR nu am ajuns la control tocmai pentr ca e mai bine nu mai are secretii deci banuiesc ca nu sunt canalele...si cand plange are lacrimi la ambii ochi acum !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
madaluta spune:
Si daca tot s-a mai vorbit de slabit si modalitati de a slabi va dau si eu o reteta care sigur va da roade (prietena mea a reusit sa dea 10 kg !!!!!!!)
Dieta pentru schimbarea metabolismului
Ziua 1 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + o rosie. Cina: 200 g friptura vaca + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 2 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 250 g sunca + o cutie iaurt natural; Cina: 200 g friptura vaca + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 3 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + o felie sunca + o salata. Cina: telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat (para, mar sau portocala);
Ziua 4 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 dl Juice de portocale + o cutie de iaurt natural; Cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 g brinza de vaci;
Ziua 5 - Mic dejun: un morcov ras; Prinz: 200 g cod fiert cu zeama de lamiie + o lingurita unt; Cina: 200 g friptura vaca + o telina rasa;
Ziua 6 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras; Cina: pui + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 7 - Mic dejun: o ceasca de ceai fara zahar; Prinz: nimic (bea multa apa - ajuta!); Cina: 200 g cotlet de miel + un mar;
Ziua 8 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac fiert + o rosie; Cina: 250 g friptura vaca + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 9 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 250 g sunca + o cutie iaurt natural; Cina: 250 g friptura vaca + salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 10 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + o felie sunca + o salata; Cina: o telina fiarta + o felie rosie + un fruct proaspat (mar, para sau portocala);
Ziua 11 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie piine prajita; Prinz: 2 dl Juice de portocale + o cutie cu iaurt natural; Cina: un ou fiert + un morcov + 250 g brinza de vaci;
Ziua 12 - Mic dejun: un morcov mare ras; Prinz: 200 g cod fiert cu zeama de lamiie + o lingurita unt, Cina: 250 g friptura vaca + o telina rasa;
Ziua 13 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie piine prajita; Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras; Cina: 250 g pui + o salata cu ulei si zeama de lamiie.
Cu aceasta dieta se garanteaza o slabire de 10-12 kg in 13 zile.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Si daca tot s-a mai vorbit de slabit si modalitati de a slabi va dau si eu o reteta care sigur va da roade (prietena mea a reusit sa dea 10 kg !!!!!!!)
10 kile in 13 zile ?
Eu cand m-am apucat de dieta am slabit 2,800 Kg in 3 saptamani...dar deja m-am plictisit
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Ziua 1 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + o rosie. Cina: 200 g friptura vaca + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 2 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 250 g sunca + o cutie iaurt natural; Cina: 200 g friptura vaca + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 3 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + o felie sunca + o salata. Cina: telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat (para, mar sau portocala);
Ziua 4 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 dl Juice de portocale + o cutie de iaurt natural; Cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 g brinza de vaci;
Ziua 5 - Mic dejun: un morcov ras; Prinz: 200 g cod fiert cu zeama de lamiie + o lingurita unt; Cina: 200 g friptura vaca + o telina rasa;
Ziua 6 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras; Cina: pui + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 7 - Mic dejun: o ceasca de ceai fara zahar; Prinz: nimic (bea multa apa - ajuta!); Cina: 200 g cotlet de miel + un mar;
Ziua 8 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac fiert + o rosie; Cina: 250 g friptura vaca + o salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 9 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 250 g sunca + o cutie iaurt natural; Cina: 250 g friptura vaca + salata cu ulei si zeama de lamiie;
Ziua 10 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar; Prinz: 2 oua fierte tari + o felie sunca + o salata; Cina: o telina fiarta + o felie rosie + un fruct proaspat (mar, para sau portocala);
Ziua 11 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie piine prajita; Prinz: 2 dl Juice de portocale + o cutie cu iaurt natural; Cina: un ou fiert + un morcov + 250 g brinza de vaci;
Ziua 12 - Mic dejun: un morcov mare ras; Prinz: 200 g cod fiert cu zeama de lamiie + o lingurita unt, Cina: 250 g friptura vaca + o telina rasa;
Ziua 13 - Mic dejun: o ceasca de cafea + un cub de zahar + o felie piine prajita; Prinz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras; Cina: 250 g pui + o salata cu ulei si zeama de lamiie.
Cu aceasta dieta se garanteaza o slabire de 10-12 kg in 13 zile.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
am tinut-o si eu am slabit 7 kg dupa care am pus la loc 10...in timp record !!! e cumplita cand o tii...
desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
aelita spune:
ziceamc a nu mainumar gramele...ca am primit un bici pe buci de la dianocicaaaa au au .dar daca tot le-am numarat,sa va spui! saptamana trecuta,cantar vineri,a luat 340 , DOAR cu san.
eu,icnantata,ce mai! cand,vine familiaaa si mi-au zis ca e slaba ! e slaba ! e mica ! trebuia sa fie mai mare! pt tei luni e mica! parca inainte mai avea si ea buci! ...si tot asa...
cred ca nu o mai duc la nici un cantar..daca oi putea sa ma abtin,ca zau ca e boala grea asta ,ce dracu m-o fi apucat,ca eu nu eram asa!
dar daca toata lumea imi zice..ma gandesc si eu ca sunt mama denaturata pana la urma sa nu ma intereseze si sa nu o controlez.
kokorino trebuia sa ii zici soacrei sa il schimbe ,direct,fara ocol! al meu,la musafiri le punea copilul in brate sa il schimbe ,asta nu e sanatos!! el cam in gluma,dar are el asa niste glume proaste si nu stie sa rada la ele
ca femeile executau .mai interveneam eu,ca dracu,nu e nimeni obligat..sau eu il lasam cu copilul in dormitor sa-l adoarma,cand aveam musafiri,eu cu una cu alta pe la bucatarie,sau cine stie ce treaba aveam,si cand ma duceam,gaseam cate o cumnata,prietena,cu copilul in brate,le lua el si le punea sa stea cu copilul sa iasa el sa fumeze.negociator,mai,nu gluma!bine,ma,vin oamenii la noi ca sa stea cu copilul?? si el ci ca PAI DA! nu e sanatos.asa ca ,faceti si voi la fel
S.
a_deju spune:
alexandra, aparatul e un canon, nush de care, ca nu-i al nostru, ni-l tot imptumuta un prieten (cred ca o sa ni-l faca de cadou la botez, ca aproape numai la noi sta :) ).. ala de-l aveam noi inainte facea orice in afara de poze.. oricum, am observat si eu ca ies pozele super, dar.. si mana de artist conteaza :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ariadna30 spune:
Buna seara, fetelor!
Multumesc celor care mi-au raspuns ieri.N-am mai scris aseara pt. ca am fost plecati mai toata dupa amiaza (am stat vreo 3 ore la coada...la pediatra), apoi copilu` a fost destul de marait...
madaluta, in privintza dietei vroiam sa zic exact cam ce a zis desiree (parca ea a tinut-o) : am tinut-o si eu candva, dar numai vreo 4 zile, ca intre timp ma avertizase cineva ca, desi o sa slabesc rapid, o sa pun la loc cu varf si indesat.Asa ca, am renuntzat. Si asa...pt. mine era un chin sa mananc spanacu` ala.
Si oricum, eu slabisem doar vreun kil....pe care l-am pus la loc imediat dupa intreruperea dietei.Oricum, ai fost dragutza ca ai incercat sa ajuti.:) La mine a dat rezultate ciorba de varza sau supa de rosii....plus celelalte alimente ale dietelor respective.Insa, eu una, nu pot tine o dieta mai mult de 4-5 zile....si asta pt. ca is dependenta de paine.
Se poate slabi chiar si in cele 4-5 zile, apoi, dupa o mica pauza, se reia dieta..si tot asa.Cel mai usor am tinut dieta cu supa de rosii....si cu iaurt, si am si slabit considerabil. Dupa ce termin cu alaptatul, tot cu aia incerc.Inca ceva...am dat jos candva vreo 14 kile....dar pe parcursul unui an, pt. ca nu prea m-am tinut de diete. Totusi, asa a fost cel mai bine...pt. ca vreun an si ceva n-am mai pus nici un kil inapoi.Acu` depinde si de metabolismul fiecareia...
desiree spune:
...si daca tot se dezvolta subiectul pot sa va spun ca din punctul meu de vedere cea mai buna si sanatoasa dieta este dieta disociata....se mananca aproape orice, slabesti incet dar sigur- aprox 3 kg pe luna- si te ingrasi greu ....deci schimba metabolismul intrucat nu solicita pancreasul sa secrete insulina prin combinatiile de alimente specifice..eu am slabit 8 kg intr-o vara cand erau legume si fructe la discretie...si m-am mentinut 2 ani dupa ce nu am mai tinut....seamana cu dieta MONtIGNAC care o tine FATIMA noastra..digfera pe ici pe colo
" in punctele esentiale" cum se spune![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Ariadna30 spune:
La multi ani! sarbatoritilor de astazi.
Mai, mare belea cu diversificarea asta! Medicul de familie mi-a zis sa incep cu supa...pe la 4 luni jum., medicul pediatru - cu mar cu biscuite, iar in alte surse....am gasit tot felul de variante.Sa mor daca mai pricep ceva! Vad ca unele dintre voi le dati deja puilor banana de la 4 luni....mie mi s-a spus (medicul de fam.) sa nu-i dau banana pana la 6 luni.
Data trecuta, cand v-am cerut sfatul in privintza asta, v-am parut amuzanta vorbind de cele 5-6 sortimente...:) Oi fi formulat gresit atunci....o sa incerc sa reformulez acum. Deci, sa zicem ca incepem cu sucurile de fructe....Daca ii dau azi suc de mar si, treptat, i-l dau cu din ce in ce mai multa pulpa, sa zicem ca introduc urmatorul fruct peste o saptamana...Din cate am inteles eu, fructele noi se tot adauga la primul administrat.ASa....la un moment dat se va ajunge la cel putin 5 fructe, nu cred ca e cineva care sa le dea pe toate la o masa. Deci, azi ii dau mar+para+piersica, de exemplu....maine mar+banana+caisa sau mai stiu ce....Se zice ca meniul tre` sa fie cat mai variat, altfel bebelusul se plictiseste.Deci, e clar ca unul sau mai multe fructe vor lipsi dintr-o anumita zi. In asta consta nelamurirea mea de acum cateva zile....cum ii introduc din nou fructul la care am facut pauza??!!? Iar o iau de la capat....sau e obisnuit deja stomacelul puiului cu el, chiar daca s-a facut pauza 1 zi-doua....si pot sa i-l dau in orice cantitate?
Am luat cereale de la Bebelac, ca n-aveau altfel in farmacia de la care am facut cumparaturile ieri.Pe cutie scrie ca acestea contin zahar! Alta dilema....daca zaharul e interzis pana la un an, de ce il baga astia de la varsta de 4 luni??!!?? Nici nu stiu ce sa fac....sa incep sa i le dau pe astea, or fi altele mai bune...sau sa mai aman?!

Am 4 luni !!!
si