Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

lasa ca nu e deloc proasta ideea sa responsabilizezi si musafirii.ei de ce sa nu stie cat e de lucru pt bebe? pai dupa ce ca vin si ai de spalat vase dupa ei, macar asa sa te ajute

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

madaluta, si eu am tinut dieta de care spuneai. Am slabit vreo 5,5 kg in 2 saptamini, dar nici nu le-am mai pus la loc. Chiar ziceam sa o mai tin o data fiindca au cam trecut 1,5 ani de cind am tinut-o ultima data.
Ca toate dietele, la unele fete tine, la altele nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kokrina, multzam de raspuns... bine ca io ma plang aicea si tu bagi ca MIGU' la doi!!!! Sper totusi sa ne revenim la programul obisnuit! Pupici la harbujei
Aelita, vezi ce bine a luat in greutate micutza Sofia doar cu lapte de la tzitzi!!! Bravos...si mai lasa cantarul ala ca o data pe luna ajunge daca-o cantaresti! Ce m-a mai distrat sotul tau cu impartirea sarcinilor......
A_deju o adevarata sedinta foto am vazut eu acolo!!! FFFFF FRUUUMOOOS!!!!
D_bunny,
Alex, cand plecati???

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Seara buna fetele,
Am intrat in mare graba sa raportam ca suntem ok, bebe Rares s-a acomodat f bine cu socrela, nu plange , papa bine si gangureste toata ziua...numai ca pe mine ma apuca bocetul dimineata cand tre sa plec la job.
Si cred ca o slabesc fara nici o dieta ca nici ieri nici azi nu am apucat sa mananc decat pe sponci, fiindca am intrat direct 'in paine' cum se zice...nu am avut parte de nici o perioada de acomodare.
Partea proasta este ca lapticul se cam duce, ieri l-am alaptat seara la 9 si la 4.30 dimineata si bineinteles ca la 7.30 cand a vrut din nou nu am mai avut tzitzi si a trebuit sa bag Humana.
Intrebare pentru fetele care folosesc Humana. Cand ati trecut la Humana2? Ca eu cred ca se cam impune si la noi...si cum ati facut? Treptat sau dintr-o data?
Pupici si incerc sa mai citesc din uram dupa baita lui.

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza...vineri la amiaza...ca Marius are de rezolvat ceva treburi la servici si dupa ce vine el decolam...abia astept!
O sa-mi fie dor de voi!
MarinelF...sa stii ca te voi suna...sa nu-ti inchizi telefonul...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Asiza...vineri la amiaza...ca Marius are de rezolvat ceva treburi la servici si dupa ce vine el decolam...abia astept!
O sa-mi fie dor de voi!
MarinelF...sa stii ca te voi suna...sa nu-ti inchizi telefonul...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Pana vineri atunci sa-ti faci prezenta pe forum!!!!Si noua ne va fi dooor de tine, dar lasa ca trec repede Pastle si vii acasa...cat stati?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani sarbatoritilor: Sofia (restanta de ieri), Karina, Ana Maria, Isabela si David!
Ia te uita, ce bine-i sade craiului intre atatea domnisoare frumoase! Bine l-ai mai aranjat, dianocica!

Eu nu apuc sa mai raspund la teme, iar cand apuc scriu numai aiurea la tastatura, ca sunt obosita si ma concentrez cu chiu cu vai.

Ieri (?) se discuta despre deget versus suzeta versus nimic. Roxanica a supt degetul pana la 5 ani si nici nu m-am straduit cu metode prea drastice sa o fac sa renunte. Pentru ca am citit pe internet o gramada de marturii ale adultilor care au supt si ei degetul mult si care spuneau ca le aducea foarte mult comfort suptul degetului, era, sa zicem asa, ca un prieten pe care nu li-l putea lua nimeni, de care nu trebuia si nu doreau sa se desparta. Asa ca am lasat-o in pace pe Roxana, cel mult ii mai puneam pansament pe deget si ea saraca incerca sa il accepte, dar apoi dormea noaptea prost, era agitata si se trezea plangand in toiul noptii. Iar la 5 ani a renuntat singura si dintr-o data. Iar cu Cristi la fel voi proceda, daca va alege suzeta va fi OK, la fel si cu degetul. Ma intereseaza mai putin normele sociale (aka gura lumii) si mai mult comfortul copiilor mei. Dintii Roxanei sunt OK, iar de n-ar fi tot as rezolva cumva si problema asta.

Alta tema - ce tema? Doamne, deja am uitat!
Ma duc sa mai citesc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
de la noi nu prea mai sunt noutati, toate bune si frumoase cum le stiti. poate de aceea nici nu mai scriu la fel de mult!
dar azi am de dat un dulce si special frumoase Karina si grasunelului Dmic. sau e Dmare? pt ei si pt ceilalti sarbatoriti de azi!
despre cure.... eu am tinut ceva ce seamana tare bine cu Monti, a avut super efect, vreo 12 kg in 3 luni, pe care nici nu le-am pus la loc pana nu am ramas insarcinata, adica vreo 2 ani.
va pupic dulce!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, Cristi s-a trezit si el 2 nopti sa suga pe la 4 dimineata, el care dormea pana pe la 6,30. Dar numai atat a durat, 2 nopti, iar apoi a inceput sa doarma pana pe la 7,30-8-8,30. Deci la el se adeveresc spusele lui Dr. Spock, cum ca orice regres e urmat de un progres, ceea ce va doresc si voua!

marcelac, bine ai revenit, de mult nu ai mai fost pe aici.

roxanica, felicitari pentru prima lingurita de suc! Eu ametesc de cate ori citesc despre diversificare (desi am mai fost pe drumul asta... dar acum 5 ani!), dar de data asta as spune ca sucul se da intre mese, ca suc/gustare si nu ca inlocuitor de masa. Prima masa pe care o voi inlocui va fi cu pireu de legume din supa, probabil.

Ma vrea dumnealui, mai viu!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

alexandra 25: am primit coletul.Multumesc mult inca o data.a ajuns mai repede decat ma asteptam , dar imi pare rau k a trebuit sa suporti tu taxa postala. si ai pus la valoare chiar valoarea lui....cred k ai platit o gramada. trebia sa pui o suma de maxim de 1o ron...sau sa fi adaugat la suma de rambursat si valoarea taxei... In sfarsit..uite multi ca sa mai compenseze...

In ceea ce priveste cura de slabire, prietena mea chiar m-a avertizat in privinta ingrasarii ulterioare, dar si dupa denumirea ei-Dieta pentru schimbarea metabolismului- ar trebui sa ne dam seama k nutrebuie sa mai revenim apoi la vechile obiceiuri, ci sa incercam sa mancam astfel in continuare, k dc nu ne schimbam mentalitatea si modul de a ne alimenta...oricum vom depune la loc, orice metoda am folosi.
Eu pana acum n-am tinut in viata mea o cura de slabire pt k am avut hipertiroidie si chiar luam pastile k sa asimilez, dar sarcina m-a vindecat si acum tot ce manac se depune, lucru cu care nu sunt obisniuta.era f.usor sa stii k poti manca orice si oricat fara sa te ingrasi...si de aceea imi va veni de 100 de ori mai greu sa aplic vreo reteta...Uneori ma gandesc "ce bine era cand eram bolnava" dar apoi imi pare rau k am gandit asa...Imi dau seama k e mult mai bine sa fii sanatoasa decat sa fii slaba...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput