Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianocica
nervi,, incercari nereusite de a dormi odata cu d, sunat telefoanele de tz ori, injurat ca la usa cortului...si dupa toate astea vine si surpriza ... doua liniutze -albe de asta data
...sub gingia de jos....
diana si david din 03.12.06
Adeca va ies dintii asa pe nepusa masa ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
a_deju spune:
na ca am patit-o si eu.... nush pe ce-am apasat pe-aici, probabil era sageata pe X sus la pagina, ca frumusete de mesaj dus a fost.... mai si era chiar interesant, de-aia ma oftic... am apucat sa citesc primele trei capitole din cartea aia de-am primit-o de la pretena mea, baby minds - brain-building games, e super tare, da'.. acuma nu mai am rabdarea necesara s-o iau de la capat. dar promit ca o sa.. :)
yagmur va pupa cu drag, face curat prin casa cu mozart si luca pe fundal :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
quote:
nervi,, incercari nereusite de a dormi odata cu d, sunat telefoanele de tz ori, injurat ca la usa cortului...si dupa toate astea vine si surpriza ... doua liniutze -albe de asta data
...sub gingia de jos....
sa traisca, sa ne creasca, de carii sa se fereasca!!!
na, ca am dat-o in rime... de la rachia lu' dbunny
... sau de la bici??!! :)))Deea, mami de Eric (15.12.2006)
carla2005 spune:
Deci, i-am dat cu linguritza=refuz total, i-am dat cu biberonul= refuz total, le-am dat amestecate cu lapte=refuz total, cred ca trec pe supa sa vad cum merge ca fructele nu sunt de noi! Azi incerc banana sa vedem! Problema e ca goanga e constipata si de aia am ales piersica in locul bananie (bine si pediatra mi-a recomandat piersica! Dar trec pe supa sa o vad ce mai zice!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
quote:
...sub gingia de jos....

sunt dusa cu pluta, cand am citit "doua linii" am crezut ca esti gravida...dar citii pana la capat si ma lamurii ca va dau dintii
!Si noi suntem cu dintii, roadem tot ce prindem mai putin inelele de dentitie care ni le-a luat tati!Cel mai mult ne place suzeta careia ii roadem inelu-adica o tinem de tetina si roadem plasticul!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
avdanaarhire spune:
A-deju superbe pozele. Sa-ti traiasca!
Asa ce imi mai clatesc si eu ochii la birou...Cind scap doua minute fug si mai citesc pe forum, si cind vad asa minunatii de copii, ma apuca dorul si fug acasa la minunea mea. Numai ca nu pot sa fug in fiecare zi.. Si tare mai doare...
alexandra_25 spune:
Hop si eu.......am aparut....v-a fost dor de mine?...mie daaaaaaa
Nu am mai avut timp sa intru....mici probleme si cu calculatorul si cu altele...!
Roxanica...facem pregatiri de plecare...mai ales bagajelul lui Mark...il fac din timp sa nu cumva sa uitam ceva acasa...
Vad ca cam toate faceti pregatiri de Paste.....e cam slaba miscare pe aici...![]()
Si ce de dintisori rasar pe forum....ce mari bebei avem...
Dianocica...si eu m-am speriat ca sunt altfel de linii...
...bine ca sunt numai dintisorii lui Dmic...

A_deju....ce scump e Eric in bratele ursului...imi spui si mie ce aparat de fotografiat ai...super au iesit pozele..
Am ramas in urma si cu urarile,asa ca 
...sarbatoritilor din zilele trecute!
Si pentru cei de azi,sa cresteti mari si voinici!
Karina bebelina Mironei 

Anamaria bebelina Mayaionei 

Maria Isabela bebelina de luly 

Dmic bebelin de Dianocica 

Mark e un rasfatat mare...nu stiu de ce atunci cand se trezeste tipa si plange de parca a visat ceva urat...stie sa-si bage singur in gurita suzeta,deja prinde tot ce apuca...si nu ii place sa nu fie bagat in seama...deja are o personalitate....!
Asiza,Yagmur,Danita,Donia,Kokorina,.....

Pupici pentru toate mamicile!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
Lavinia_P spune:
Salutare,
Dianocica si eu din reflex am gandit ca esti
.Braco..ne sperii asa! Si noi avem liniutze..dar din cate aminteles pana rasare dintzisorul mai e cale lunga.
A_deju.. ce seamana voinicul cu tati..si ce buze are!!
vor sta fetele la usa ta!Ai sa le dai teste ca imparatii din povesti sa vezi care il merita ![]()
Mihaitza a descoperit ca poate ajunge cu un ursuletz la carusel daca il agita mai mult si duce lupte cu ursul acolo in patutz.
Are cineva saltelutza muzicala de la Chicco?.Pe net e cam indisponibila.De unde as putea sa o iau?
"minunea mea"
lizzy spune:
dianocica, cum ai dat tu oscilococcilum ? dizolvat in ceai sau cum ?!
dorsilia, HN este lapte fara lactoza, asa-i? Eu am dat Nan fara lactoza vreo 2 sapt in perioada operatiei, si chiar operat cum era si cu lapte dietetic si cu portii mici si tot a luat in greutate.
ralumat, ma bucur nespus ca totul e ok cu operatia. sanatate!
a_deju, deci nu suntem doar noi cheliutza...
Nu s-a speriat d ursul ala mare?
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag