Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
desiree spune:
a_deju...ce imagine frumoasa ..plajica, soare, mare..
eu cel putin, pe tine si pe dandusa va asociez... fara sa ma gandesc..cu mare, soare, plaja..si o gramada de umbrelute pe fundal....asa mi s-a intiparit pe retina...
si in buc e o zi superba....da noi azi nu iesim ca e cam marait..si mi-i frica sa nu imi dea concert..apropo..eric mai urla afara?
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
a_deju spune:
desiree, la ultimele doua-trei plimbarici, a fost cel mai cuminte motan :) dar cum fiecare zi vine cu ceva nou, nu ma hazardez in a prognoza si saptamana asta.. cine stie cum o fi :) oricum, daca urla, trebuie bagat repede pe drumuri cat mai bulite, unde sa faca carcutul in toate directiile, ca ala e succes garantat.. adoarme instant :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Multumesc mult celor care mi-au raspuns:
miki04, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.Multa sanatate si 
puiului tau.
Nu ma joc deloc cu schimbarea laptelui, doar trecerea la Milumil a fost optiunea mea (cu toate ca am consultat si medicul pediatru pt. asta)....in rest, HN a fost necesar pt. tratarea diareei (care nu cred ca era diaree pana la urma, din mom. ce analizele au iesit f. bine).Ziceai ca baietzelul tau a papat multa vreme Humana HN....e alergic la lactoza sau de ce l-ai folosit? Din partea mea, si eu i-as fi dat Milupa HN mult si bine, dar, cum stiu ca acea formula e pt. perioade scurte, ca tratament, normal ca am intrebat medicul pediatru ce trebuie sa-i dau in locul lui, ce imi recomanda ea.Practic, am schimbat Similac-ul cu Milumil, n-am schimbat nu-sh` cate sortimente de formula. Iar aseara, i-am dat Nan fara lactoza pt. ca n-am gasit Milupa HN (asa cum imi recomandase pediatra aseara, le telefon)...n-am facut toate astea de capu` meu.
Mirona, nu mai avem probleme cu scaunele....deci nu cred ca mai e indicat HN-ul.Pediatra mi l-a recomandat aseara pt. ca pe asta il manca inainte de Milumil si mi l-a recomandat doar pana ajung la ea ca sa vada copilul, sa-si dea seama despre ce e vb. Azi n-a mai vomat, deci e clar ca de la Milumil a vomat zilele trecute.Nici macar de la cei 40 ml de Nan fara lactoza, papati aseara, n-a mai vomat. Nu stiu cat de consistent e Milumil, ca e formula de inceput (1) si fetele ziceau ca asta nu mai e bun dupa 4 luni.
danita
:)
asiza, ce a acceptat cel mai bine pana acum (Milupa HN25) nu pot sa-i dau pe termen lung.In privinta primei formule folosite...atunci l-a mancat binisor, nu stiu daca ar fi mancat mai mult de 80-90 ml (in cel mai fericit caz manca atat) pt. ca pe atunci foloseam o tetina cu gaurica f. mica si e posibil sa nu fi fost potrivita pt. varsta puiului si astfel sa se fi plictisit sa tot traga din greu si sa refuze la un mom. dat biberonul.
Apropo` de ce zicea a deju....si copilu` meu face la fel cand suntem pe afara, in carutz.Daca-l plimb pe unde soseaua/trotuarul sunt line, incepe sa planga, de nu-l mai potolesc cu nimic.In schimb, daca o luam pe "aratura", tace imediat si, la scurt timp, adoarme.![]()
Ariadna30 spune:
Aaa.... incepand de azi, am concurenta la folosirea tastaturii...si se pare ca bebe prefera "space-ul".
Si tot de astazi se rostogoleste de pe spate...pe burtica, apoi incepe sa planga ca nu se poate intoarce la loc. Plange si daca nu-i iese rostogolirea. Azi e cam mârâit, asa ca....s-ar putea sa nu mai pot sa va citesc si sa scriu.
aka spune:
Buna. Cred ca v-am mai spus acum cateva zile ca are muci Cristina. Am fost la doctor, ascultat copil, dat verdict: nu are nimic la plamani. ok. Nu facea temperatura, avea doar muci si incepuse sa tuseasca, cred ca se inneca cu ei. Si mi-a dat Cefalexin 2.5ml/8ore, Rhinathiol 1ml/8ore si opthamesone 2pic/8ore. Asta e a patra zi cand ii dau si ea tot are muci. Nu chiar atat de multi dar tot are. Intotdeauna m-am ferit sa iau antibiotice si acum am ajuns sa ii dau ei, si asta e a doua oara cand ii dau in 3.5 luni. N-am scos-o afara, decat azi vreo ora. Tot la indicatia doctoritei. Nu stiu ce sa-i mai fac sa-i treaca. As vrea sa o vada si alt medic, dar nu tot unul care se repede sa prescrie antibiotice la prima vedere. Are cineva din Bucuresti asa ceva? 

Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
bebinuta spune:
Buna dragelor,
In legatura cu operatiunea supt noi avem noutati: pe langa deget, degetele, pumn, stim sa sugem buzita inferioara. Manuta nu i-o scot din gurita, dar buza incerc de cate ori o "prind" sa o trag afara.
Si in legatura cu "nu" eu cred ca trebuie explicat fiecare lucru mai intai si apoi spus nu. Cred ca e cam mica acum pentru "nu".
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
roxanica2006 spune:
Buna, dragelor!! vad ca toata lumea e la plimbare, toate mamicile si copilasii stau la soare, poate mai papa cate o inghetzata, mai povestesc cu alte mamici prin parc despre diversificare si pana la urma tot nelamurite sunt... super, ce zi faina!!
Noi acum am venit din parc sa papam laptic, deocamdata. dar de maine incepem si noi. Poate supica de legume, poate suc de mar, nu stim inca. Apropos, cum puteti voi socoti ca bebe papa, de ex. 30 ml piure de legume??? Ca doar il servesti cu linguritza, nu???
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dandusa spune:
...noi sintem in vizita la D cel frumos care este si mai frumos in realitate...si la mamica lui Dianocica ,care este o draguta,draguta...si am intrat sa va scriu ca ne este dor de voi,tare,tare...,am mai scris un mesaj dar s-a dusssssss,nu stiu pe unde...
...curind o sa ne bage internet si mor de nerabdare sa va citesc si sa va mai scriu despre noi...,pina atunci pot sa va spun ca sintem bine,sanatoase si voioase...
...poooopam tare fetele frumoasele si bebici lor..
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
roxanica2006 spune:
Salutare, dandusa + crinuta !!!! Bine v-am regasit!!! Vezi ce noroc cu forumul, ti-ai facut noi prieteni si nu esti singurica in B. Am o singura teama : nu cumva sa-i fure Crinuta inima lui Dmic cel Mare si sa o supere rau de tot pe Oana...
Ma bucur tare mult ca sunteti bine, sanatoase, voioase si abia stept sa povestim cat mai multe. pupam si noi cu mult drag fetele dragi si pe Dmic, cel mai frumos decat ne-am imaginat noi, muritorii de rand! 
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Salutare, dandusa + crinuta !!!! Bine v-am regasit!!! Vezi ce noroc cu forumul, ti-ai facut noi prieteni si nu esti singurica in B. Am o singura teama : nu cumva sa-i fure Crinuta inima lui Dmic cel Mare si sa o supere rau de tot pe Oana...
Ma bucur tare mult ca sunteti bine, sanatoase, voioase si abia stept sa povestim cat mai multe. pupam si noi cu mult drag fetele dragi si pe Dmic, cel mai frumos decat ne-am imaginat noi, muritorii de rand!Am 4 luni !!!
of, roxanica, mi-ai luat vorba din gura... sa stiti ca Oana e cu okii pe Crinuta!!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4