Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanica2006 spune:
Buna dimineatzaaaaaaa!!
Acum ne-am trezit si noi...mi se rupe inima cand vine duminica seara si stiu ca s-a terminat week-end-ul, tati merge la serviciu... Ieri am fost toti trei la biserica de Florii, David a dormit tot timpul cu burtica la soare, ca n-am intrat inauntru sa nu incepa puiul sa planga si sa deranjeze lumea. Apoi am iesit putin la iarba verde, la bunicu' la gradina, da, da, aia cu morcoveii.. Asa ca a fost super bine.
A_deju, bambo, fatima, vazut poze cu bebei, scumpi foc.
Dianocica, pupa-le cu mare drag si din partea noastra pe Dandusa si Crinuta
Yagmur, aud ca ati petrecut din nou cu gratare ... bravo voua. Pupici de la noi 
Eu am umblat sambata de nebuna cu sotul si cu David dupa mine sa-mi caut un costum de Paste ca nu ma mai incape nimic... Vreau sa va spun ca m-am complexat de mama focului, nu-mi venea nimic. Ba nu puteam incheia nasturii la sacou, ba ma strangea fusta si-mi scotea toate cele la iveala, ba mai dadeam peste cate-o vanzatoare "dragutza " ce-mi arunca privire compatimitoare. In final am gasit un costumas chiar dragutz, la un magazin unde aveau marimi normale, nu numai din alea pentru adolescente razgaiate
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI !!!

Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Miki, felicitari lui Cristi pentru dintisor!

Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dianocica spune:
propun o tema: spuneti NU copilului? eu fac tot posibilul sa nu, aproape am reusit sa l invat si pe alex. de ce sa i spun nu daca pot sa i distrag atentia pana i se va parea lui total neinteresanta actiunea cu pricina? plus ca tot nu si nu... o sa ajunga sa nu mai aiba incredere in el...acum eu v am zis asa...pe super scurt...voi sunteti fete istete si nu luati mot a mot, ci ideea...
diana si david din 03.12.06
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianocica
propun o tema: spuneti NU copilului? eu fac tot posibilul sa nu, aproape am reusit sa l invat si pe alex. de ce sa i spun nu daca pot sa i distrag atentia pana i se va parea lui total neinteresanta actiunea cu pricina? plus ca tot nu si nu... o sa ajunga sa nu mai aiba incredere in el...acum eu v am zis asa...pe super scurt...voi sunteti fete istete si nu luati mot a mot, ci ideea...
diana si david din 03.12.06
Am incercat si cu Ianis, incerc cat pot si cu Marc sa nu spun "NU". Oricum, la un moment dat am cedat, Ianis isi baga degetele in gura foarte adanc sau nu stiu, era f.sensibil, in orice caz varsa usor cand se juca prea mult cu manutzele in gura, asta se intampla pe la 6-7 luni. Si incercam sa-i distrag atentia dar nu mergea si am inceput sa-i spun "NU" fara sa vreau. Important mi se pare mie sa explici acel "NU" si sa nu-l folosesti pt orice chichita, ci pt lucruri importante, legate de siguranta lui. Va veni vremea asta cand invata sa mearga, sa se catere, va fi imposibil sa nu spui si "NU", dar e important sa-i explici de ce "NU" are voie cutare sau cutare lucru.

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Upsssssssssss
Cand vorbeati de cadouri pt nasi era vorba de cadouri de Paste?? Ca eu pricepui ca vorbim de a oferi cadouri Nasilor cu ocazia botezului...
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Da-da, despre cadouri la nasi cu ocazia botezului vorbeam. La noi nu e obiceiul asta, nici prima baita facuta de nasa... Sau nu stiu, nu am auzit eu...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
luly spune:
Salutare fetelor!
Ne inscriem si noi in clubul celor care-si sug degetelul/ pumnutul. Cred ca sunt delicioase si a mea are o gura maaare de ii intra juma' de pumn sau isi baga cat mai multe degetele de la ambele maini in gura . Cu suzi nu prea se impaca (si sincera sa fiu nici eu nu sunt prea incantata mai ales ca la Di nu am folosit nici suzi nici bibe), dar va spun eu ca degetele sunt cele mai gustoase, mai gustoase chiar ca tzatzi pt ca mi se intampla de multe ori sa o pun la san si sa o vad ca-i da drumul ca sa bage degetele in gura. Am suspectat-o ca-i ies dintisorii si de aia simte nevoia sa "rontaie" ceva tare dar m-am uitat si nu se vede nimic.
Revin cu orugaminte pt bucurestence : recomandati-mi va rog un dr oftamolog pediatru pt ca vreau sa-i fac lui Di un control. Ea o sa ajunga cu tati in Buc peste vreo 2 sapt si vreau sa apuc sa-i fac programarea. Multumiri anticipate
.
Legat de tema Dianocicai - intr-adevar treaba cu distrasul atentiei merge pana la o anumita varsta dar mi se pare normal ca totusi copilul trebuie sa-l cunoasca si pe NU . Binenteles ca nu tb abuzat de el, dar se poate ajunge in anumite conjuncturi in care poate nu ai timp si nu e momentul sa-l iei cu lugu-lugu si atunci trebuie sa stie de "nu". Treaba cu increderea in sine se cultiva si prin muuulte 

incurajari .
Va pup
si va las ca ma pregatesc de plimbare.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
lizzy spune:
asaaaaa, s-a trezit marc, acum produce, va zic repede despre ziua de ieri.
trebuia sa mergem la amiaza la gratar, dar am mers cu socrii la cimitir ca asa se obisnuieste de florii. am mers vreo 20km in afara orasului, pe un drum bombardat, copiii au dormit amandoi pe masina. am facut-o pt sotul meu care vroia sa vada locul unde isi petrecea vacantele, n-a mai ajuns acolo de ani de zile. in fine, ne-am intors pe la 4-5pm in oras si.... fuga la gratar, sa mai prind si eu o feliutza si un pahar de vin. ne-am simtit super bine dar am stat putin pt ca marc era deja frant de oboseala, toata ziua pe drumuri. ianis in schimb nu vroia sa mai plece, am dat acolo peste alte 2 familii cu copii mii, era un adevarat circ! oricum, asa scurt cum a fost a fost super. mai vrem! ![]()
cat despre locul nostru de joaca de acasa, miki, credeai ca vine doar yagmur? ea e mai aproape de mures si e plimbareata (
you yagmur!) oricine poate veni! numai sa-l punem la punct!
gata, am produs kk-ul nostru zilnic si acum tzipa ca din gura de sarpe! paaaaaaa ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Mirona spune:
Tema zilei:
si eu sunt adepta "NU"-ului. Cel putin - copilul meu va stii ce-i acela NU si ce-i acela DA - si cand ii se va spune - de catre unul din parinti - asa va ramane - indiferent daca celalalt parinte gandeste altfel.
eu am vazut ce inseamna sa zica unu NU si celalalt sa zice - da lasa-l dom'le sa faca. E CRUNT.
N-am prea inteles de ce nu ar fi bine sa i se spuna copilului NU. Atata timp cat orice ii spui bb-ului - ori ca e DA, BA ori NU - este bine explicat, pe intelesul lui si sper eu - si bine inteles de catre el - e totul OK.
Si eu cred la fel ca faza cu increderea nu tine de NU - ci de incurajari, mult mult BRAVO - si fff multa iubire.
Asta e doar parerea mea. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
desiree spune:
neatza,
furam la gratare si la soare ieri..la soacra
..by the way...ma nerveaza ca e prea superstitioasa, in rest..e ok..nu prea vine si nici nu o solicit...da in schimb...nu tine copilu spre apus ca nu stiu ce i se intampla,,nu pupa copilu undeva ca ramane impotent, etc si alte balarii..mi-l descanta de deochi de vreo 10 ori cand il vede..
tema zilei: evident ca trebuie sa stie si de NU dar nu abuzat aiurea de el( oricum la varsta asta se uita la tine ca la circ daca spui pur si simplu NU sau DA ca oricum nu pricepe nik, daca nu este insotit respectivul cuvant si de gesturi ..clatinat capul sau degetul in timp ce spui..al meu cel putin rade de se prapadeste daca ii spun ferm ASTA NU E VOIE !!..si eu imi revin in simtiri ca totusi nu are decat 4 luni..el trebuie sa vada gesturi.mimica, sa le asocieze cu un anumit mesaj pe care il transmiti..si asta daca o faci in mod repetat..ca doar o data nu va intelege...
mai tarziu..NU la joaca daca are teme de facut..la 7 anisori nu va veni singur sa se aseze la masa sa isi faca temele constiincios si sa lase bunatate de desene animate sau mingea din fata blocului...come on !!!
mai tarziu, o va face singur daca asta va fi regula cu care a fost invatat !
e doar un exemplu !
si noi ne sugem pumnul si degetul la greu...chiar amandoi odata..incerc sa il pacalesc cu "zuza" dar nu e pe departe la fel de gustoasa ca degetul...
ariadna..sper sa depasiti faza asta cu bine
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
a_deju spune:
o noua zi frumoasa la malu' marii.. te pomenesti ca s-a indreptat vremea, si vara da din coada pe-aici :) offf, abia astept plajica, si baita in mare, si iar plajica, si in general..leneveala... visez frumos, nu? parca vad c-o sa ma alerge motanu' toata vara pan'-oi avea limba de-un cot :))
multumim mult de aprecieri la pozici, tare ne mai place sa fim laudati :)
pt ziua de azi, prevad o plimbare luuunga si frumoasa prin mamaia, sa mai bronzam nitel fatuca maslinie :) aviz amatorilor ;)
fug sa pregatesc materialul didactic, va pup, si sper aveti si voi parte de cladurica, mult soare si plambarici frumoase!!
dandusa, mi-e dor de tine de nu mai pot!!! te pupa toata constanta!! ee, hai, nu chiar toata, dar cu siguranta reprezentantele de seama :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Grigore