Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirona spune:
quote:
Originally posted by danita
angi: ce mai face dra cruise ?
ASTA MI-A PLACUT LA NEBUNIE!
da chiar ANGY - ce mai face d-ra SURY???
mai hai si povesteste-ne de voi.

-ez si mama Danita.vazut si eu poze la RUXMAX si a_deju si filmuletzul lui Dbunny. BETON bebeii.
pupici si noapte frumoasa tuturor
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
dianocica spune:
kokorina muuulti
de la noi pt mama model....si, normal, pt pascal si sophia. si un
pt soacra, sa mai puna si ea
la treaba, daca tot se lauda...of, mai ia si un buchetel, 

, ca asa m a suparat soacra asta...da' pe tine...
asiza retinut.asa fac.mai ales ca platesti in pupici...voiam sa ti zic de rasul in hohote.ca parca denis nu se baga
d face numai la alex. asta una. si numai cand e jumate suparat/adormit.
tre sa fug.sper sa revin
diana si david din 03.12.06
Ariadna30 spune:
Buna seara, fetelor!
Noi am fost plecati azi....la soacra
, abia seara ne-am intors. Acu` sa nu intelegeti ca am facut respectiva vizita din placere, azi i-a facut pomana de 9 luni socrului. Bine, mai mergem la tara si cu alte ocazii, dar eu merg doar pt. placerea calatoriei cu masina (care dureaza cam o ora)....ca asa mai iesim si noi din casa, de alt gen de plimbari nu prea avem timp. De soacra....am mai vorbit eu la capitolul "alaptarea", parca. Ca si ale voastre, si a mea e super de treaba : "aaa....am crescut mare, arata bine pt. varsta lui", dar comentariile le face de la distantza....rareori il ia in brate, iar cand o face, nu dureaza mai mult de 2 minute toata treaba.Asta in cel mai fericit caz, daca se intampla sa-l observe.
Iar la plecare, se intampla uneori sa-i zica : "manca-l-ar mamaia" si, eventual, il pupa.Ce sa inteleg din toate astea? Ca se bucura cand scapa de noi ?!!?
Nah, cred ca-s eu a dracului si nu-i observ intentiile bune....mea culpa! Am mai zis si cu alta ocazie....o luna jumatate a stat la noi, ca sa ma ajute, cica....De fapt, motivul a fost altul...sotzul meu a rugat-o sa stea la noi pt. ca la inceput eram tare panicoasa in privintza copilului (si asta pt. ca am avut 2 experiente triste in urma cu ceva ani).Bineinteles ca exact asta a facut : a stat. N-a scapat nici o telenovela din cele rulate la tv. Aaaa....uneori, in pauzele publicitare, mai venea in camera noastra sa verifice daca mai eram acolo, probabil. Acu` sa nu fiu rautacioasa....i-a facut baie lui Bogdanel cat a stat la noi....si de vreo 3-4 ori a stat cate 10-15 min. cu el, atunci cand eram la masa si se intampla sa se trezeasca copilu`.Si in noaptea de Revelion a stat vreo 5 ore cu copilul (eu n-am indraznit sa-i propun asa ceva, dar a rugat-o fii-su), cam atat a durat vizita la nasii copilului...ca sa ciocnim un pahar de sampanie...si, mai tarziu, vizitarea unor vecini din blocul nostru. Ce-o fi fost la gura ei in noaptea aia numai ea stie..
, i-am stricat frumusetze de program...de urmarit telenovele sau ce dracu` mai rula atunci pe la tv. Deci, din o luna jum. a stat cu copilu` cam o zi, cu tot cu baite. In fine....m-am descurcat eu si fara ea, conteaza prezenta si intentiile, nu?
Ete cu ce pierd eu vremea....in loc sa intreb ce ma ingrijoreaza in momentul de fatza in privintza piticului.
De vreo trei zile Bogdanel a inceput sa vomite din nou....dupa aproape o luna linistita. :( Inainte, nu stiu daca era vb. de voma sau erau regurgitatii putin mai abundente...acum cred ca e voma, nu stiu ce sa zic. Sunt nevoita sa ma repet, ca sa se inteleaga clar despre ce este vorba....in ideea ca mi-ar putea raspunde cineva, daca s-a confruntat cu o situatie de genul asta.
Deci.....bebe a fost alaptat exclusiv pana la 3 luni si 2 zile.Apoi, am inceput sa-i dau formula (Similac), in completarea ultimei mese(seara). Uneori i-am dat si integral o masa de formula, dar in alte zile n-a fost nevoie de completare. Avand si probleme din cauza scaunelor apoase, medicul pediatru mi-a recomandat la un mom. dat (zicand ca e vb. de diaree) Milupa HN25.....pe care l-am folosit pana la terminarea cutiei.Afland de la voi si din alte surse ca Milumil ar fi cel mai bun lapte de pe piata noastra, am decis sa nu-i mai dau Similac...si sa continuam cu Milumil.Am facut trecerea (de la HN) gradat, iar acum 3 zile i-am dat pt. prima data Milumil simplu. Tot de vreo 3 zile copilul a inceput sa verse si asta m-a intristat destul de tare, crezusem ca s-a rezolvat definitiv problema asta in urma cu aproximativ o luna. Azi, la tzara, dupa o discutie cu mamicile care si-au hranit copiii cu formula, am ajuns la concluzia ca noul lapte e de vina pt. voma. Voi ce parere aveti? Nu vomita abundent, dar se intampla imediat dupa ce papa....din 5 in 5 minute sau chiar dupa jum. de ora( si tot varsa de cateva ori). Chestia e ca se vede destul de clar ca vomita doar laptele praf, nu si laptele meu. O fi din cauza laptelui, fetelor? Nu-i prieste Milumil?
Mentionez ca Similac manca destul de bine, Milupa HN si mai bine....iar Milumil mananca destul de putin in comparatie cu celalalte....si parca nu prea i-ar place. De la HN, din care manca si 150 ml (peste laptele pe care puteam sa-l scot de la mine), din asta nou...n-a mancat mai mult de 60 ml la o masa.Nu m-am gandit ca e posibil sa nu-i placa laptele nou....pt. ca in ultimele zile mananca destul de des (chiar si la o ora sau o ora jum.) la san....si am crezut ca eu is de vina, ca i-am dat stomacul peste cap.Dar, daca il luam in brate si cauta sanul cu guritza, cum sa nu i-l fi oferit si sa fi asteptat sa treaca cele 3-4 ore dintre mese (oferindu-i suzeta, pe care n-o mai agreaza mai deloc)? Sper sa ma lumineze cineva, ca nu mai stiu ce sa fac....Am sunat-o si pe pediatra si mi-a zis sa-i dau HN din nou...si sa-i fac o vizita, cu copilul, maine sau marti......iar, daca-l vomita si pe ala, neaparat sa ajung la ea, sa examineze copilul.
Si cum am ajuns traziu acasa si avem doar o farmacie deschisa duminica pana la ora 00.00, n-am gasit Milupa HN25.....si am luat Nan fara lactoza. Cred ca nici asta nu-i place, ca a papat doar 40 ml.
ruxandra_sb spune:
Neata la o
ca dorm pe mine. Azi noapte am stat de povesti pana tarziu si-s ruptaa.
A_deju, cei de la Triumph au modele dragalase pt marimi mai mari. Nu stiu daca-s si in Cta.
Marinelaf, uite o
sa-ti treaca supararea si sa-i revina lui Rares pofta de mancare.
Danita, speram ca sapt viitoare sa fie bine. BB poate creste si in salturi; iar bilantul se face la o luna. Adica intr-o saptamana poate recupera ce n-a realizat in 2 saptamani.
Lavinia, off, off. Neaparat cereti si o a doua opinie, preferabil tot intr-o clinica universitara. Multa, multa sanatate. In caz de, ar fi o.k sa se repare cu balonasul si sa scapati de interventia chirurgicala.
Dianocica, saru' mana.Eu tot incercam cu flo3, flo4, flox... si nimica. Au si floriile astea o logica...
Miki04, 1250 ml formulaaaaaa????? Uite-ma
, verde ca lamaia de invidie.
Chris si ce faceti voi cu suptul degetului??? Ca pe mine ma cam exaspereaza.. nu acum, acum ar fi o.k. Dar ce te faci daca va fi unul din acei copii care-si va suge degetul si la 5-6-.. ani. Am auzit variante cu si la 10 ani.. moooor. 
Noi deocamdata ii punem niste ciorapi noapte pe post de manusi... da vaz c-a inceput sa si-l suga si prin el. Off, suzi nu-i nici de departe asa buna ca dejetul minune.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Roxana_c multa sanatate lui Calin. 
Cu cine o sa ramana cand te intorci la job? Cu mama ta?
Dianarus, nu stiu exact de unde am auzit de traditia asta cu cadouri pt nasi, da mie mi s-a parut o chestie faina si am percutat.
Cum v-ati descurcat cu ambii pui la gratar?
Bona de 54 are bunicaaaa???
.. adic, ar putea avea. Pe la 90 asa... Acu pe bune, si mie imi miroase un pic ciudat. Sper sa nu dezerteze si sa va lase asa.
Danutz da ce soacra
ai. N-o imprumuti?
Dbunny, tot e bine daca accepta asa de bine linguritza. Cu laptele si cerealele.. probabil pt ca-i place asa, mai dulce?
Aka, 
Asiza, Cristina, Mormelvio, Kokorina.. ce de povesti horror cu soacre. Sa-ncep si eu.. sa nu incep?? 
Miki, felicitari pt dintisor!! 
4 luni
Grigore
miki04 spune:
Buna dimineata ! la toata lumea, am aparut si noi dar nu la o cafea , ci la un pahar de pepsi...
Inevitabilul s-a produs....a luat si Cristi raceala de la Adi

...a tusit saracu si noaptea si acum dimineata...trebuie sa facem un drum la dna dr astazi.

.
Ruxandra_sb asa este 1250ml formula, nu degeaba aveam 8100g la 3 luni si-o sapt, tinand cont ca in prima luna ne-am operat si n-a luat in greutate decat 350g, a mers super bine grasunu lui mama...
Ariadna30 eu nu te-as sfatui sa te joci asa cu schimbatul laptelui, baietelul meu a fost operat de stenoza de pilor si ne-am dat seama de asta pentru ca varsa mereu si cica nu-i " pria " nici un lapte, nu vreau sa te sperii dar cel mai bine este sa-l vada un dr si sa nu-i mai schimb laptele asa de la o cutie la alta....si baietelul meu a mancat Humana HN multa vreme....oricum noi va dorim multa sanatate, si va trimitem multi

Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
ruxandra_sb spune:
Mormelvio si Marani, sa va traiasca puii. 
Dianocica.. ne parasiti.. 

Il rugam pe d mic sa-i dea si din partea noastra un
mare, mare Crinutei. Ma bucur ca v-ati recuperat o parte din poze. Ah, si felicitari pt vorbaretzul activ.
Upsssssssssss
Cand vorbeati de cadouri pt nasi era vorba de cadouri de Paste?? Ca eu pricepui ca vorbim de a oferi cadouri Nasilor cu ocazia botezului...
E clar, nesomnul isi spune cuvantul
. Ma duc, poate mai reusesc s-adorm.
4 luni
Grigore
Mirona spune:
Ruxandra si Chris si noi ne confruntam cu aceeasi problema - DEGETUL e de 20 de ori mai bun decat suzeta. Incercam sa nu o lasam - deci PERSEVERENTA in a-i scoate degetul si ai introduce suzeta - dar ii si repet mereu - nu-i bun degetul mami - ia-o pe "suzi". Imi place tare mult ca a descoperit jocul cu suzi - o ia de toarta si si-o scoate - se uita la ea - ii striga cate in luna si-n stele si si-o vāra singurica inapoi in gurita si iar o ia de la capat ... si ne veselim .... nevoie mare. La noi e inca ok - nu dormim cu degetul si nici cu suzi - dupa faza cu adormitul o scuipa afara. Insa la plimbarica - dupa ce se trezeste nu-i mai trebuie suzi ci degetul prin maneca hainei - MA DISPERA - ajungem acasa - eu extenuata si ea uda pe manecile de la geaca.
Ariadna30 si noi suntem caz similar. Milumil il vomita, nan-ul la fel - asa ca noi crestem cu bebelac si pe asta si ramanem. Am mai avut odata o tentativa sa trec din nou pe milumil - si l-a vomitat din nou - asa ca noi am renuntat. Nu-i place si cu asta basta.
Sfatul meu e sa treci inapoi pe Milupa HN25 sau pe Similac si sa nu il mai zapacesti pe bietul copil. Unii copii nu suporta gustul dulce al Milumil-ului si nu ai ce le face. In legatura cu faptul ca nu papa mai mult de x ml - milumil este mult mai consistent asa ca in comparatie cu un alt produs unde bea si 150 ml ... la milumil nu o sa vezi asta - se poate satura copilul si cu 60 ml - repet - e mult mai consistent.
Ieri am cantarit si noi fata - am ajuns la 5.800 g - 

Suntem suple, da? 
Jaba suntem noi bucalate - daca la 5 luni avem doar 5.800.
Nu ma plang - doar nici nu are pe cine semana - ta-su-i scobitoare - si ma si bucur sa o vad bine proportionata ... dar totusi - am o mica PARANOIA vis-a-vis de greutate - sper sa reusesc odata sa renunt la cantarirea saptamanala si sa trec si eu la cea lunara.
v-am pupat pe toate 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
danita spune:
neatza'
s-au sculat dulcetzile ? pupici !
noi merjem azi sa ne intalnim cu acul !:( madam dr nu mai doreste sa vina home ci tre sa merjem noi la cabinet .....se pare ca nu ne-am "purtat" corespunzator ;)
ieri am fost plecati prima data cu marsupiul si a facut kk ...... mai spun ce era cand am desfacut ?? :))
mirona: place ca fata e fotomodel nu o 

pupici ca urla ,,,,,,,,,,mai revin daca mai pot ;)
Ariadna ..... si noi tot pe 29.11 iar pretenul bb-lui meu se numeste la fel ca si bb-ele vostru :)
D
BeBelusca
asiza spune:
'Neata!
Ariadna, nu-s io cine stie ce experta in d-ale laptelui praf, dar cu toate astea te pot sfatui sa nu-i mai schimbi formula daca vezi ca o accepta pe una foarte bine si o asimileaza la fel...si ca o completare iti pot spune ca, desi Denis e alaptat exclusiv, totusi regurgiteaza si el destul de des, uneori chiar vomeaza, si face asta chiar si la o ora dupa ce termina masa...nu-mi fac probleme...
Dianocica, 

Mirona, ne alaturam si noi voua cu suptul regulamentar al degetelului...cand o descriai pe Kara cum procedeaza parca-l vedeam pe Denis. Fix la fel face...Sper totusi sa nu devina obisnuinta!
Ruxandra, 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis