Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Vreau sa va spun ca am ramas de 2 zile fara bona. Ciudat, a plecat ieri brusc la Bucuresti sa-si ingrijeasca bunica bolnava. Mentionez ca bona lui Ianis are 54 de ani... Oare cat o avea bunica?!
Clar, ceva se intampla. Presimt eu ca o sperie ideea ca Ianis merge la gradi in curand si sa-l preia pe pitic - pe Marc - sa-l care in brate, sa faca diversificarea, etc nu-i surade, ca doar e nevoie de energie pt un pitic. Ce ma deranjeaza este ca nu a avut curajul sa-mi spuna in fata si, mai rau de atat, m-a lasat brusc, azi mi-a zis si maine pa! Si chiar ne-am inteles bine!

Prin urmare, in loc sa mearga la toamna la gradi, Ianis va merge daca se poate, de la 1 mai. Sper sa-l ia, ca altfel...

Yagmur, inca suntem in santier, ieri mi-au schimbat usile la parter, maine-poimaine vin sa repare peretii in jurul usilor, apoi terminam curtea. Am nivelat zona, mai trebuie tasat pamantul, apoi semanat gazonul si in final amenajat locul de joaca. Vreau tobogan, leagan, hinta, groapa cu nisip. Offff, de-abia astept! Sper sa reusim in 2-3 luni sa punem totul la punct.
Va astept cu drag w-end de w-end! Gratarele le face Alin (sotzul), deja se pricepe

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Bine mai Diana , vorbesti acolo de gratare la iarba verde, de loc de joaca pentru copii si nu ne faci si noua nici o invitatie?
poate te razgandesti si ne chemi si pe noi!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Sunt ragusita si terminata, dar super-vesela. M-au tarat prietenii la concert, la Voltaj. Nu-s mare fan, dar a fost tare fain. Atmosfera, efectele, muzica. Am urlaaaaaaaaaaaaaat si-am zbieraaaaaaat si-am sariiiiiiiit. Super!

P.S. tati a fost dadaca la 2. Si s-a descurcat excelent.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Na, ca uita-i esentialul: multe, multe pentru toate floriile si toti sarbatoritii de azi.

Pe maine, cand sper sa recuperez toate paginile. Noapte buna.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Miki, felicitari pentru dintisor.. si Luca baleste la greu.... sper sa fie cuminte la Bucuresti ca altfel nu stiu ce o sa fac.. desi acolo am multe ajutoare.... (il las cu dmic )
Dianarus, o sa venim cand se face mai cald.. eu voi avea un weekend liber, ne punem pe tren si venim in vizita.... sa ne vezi pe noi cu 3 baieti nazdravani
Acum 30 de minute am venit si noi de la gratare... a fost o zi superba, Luca a fost cuminte, a balit tot la americanu' cel mare in bratze (i-a facut tricoul zob); a ras insa si in hohote la el.. a fost super bine; eu am mancat gratare la greu, am bagat si carrot cake.. maine trebuie sa merg mult pe jos sa dau jos kilele puse doar azi
Fug sa strang prin casa...
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LA MULTI ANI! tuturor bebeilor care astazi sarbatoresc inca o lunisoara in plus!multa sanatate si sa papati tot!

LA MULTI ANI!tuturor care au nume de floare si bebeilor si poate taticilor,vecinilor,rudelor si la toata lumea LA MULTI ANI!

buna seara!sper sa va ma amintiti de mine.....tot eu sant....ce-i drept o lunga perioada de timp nu am mai prestat nimic,dar asta din cauza sandokanilor.seara mai intram pe forum de va citeam,de scris nu ma mai incumetam,ca eram lata de oboseala.

noi santem bine,sanatosi,inca nu am inceput diversificarea....noi mai asteptam putin....pascal e un ciumeg de prima clasa,imi arata numai din sprancene cand e ofticat,plictisit,somnoros sau pur si simplu face misto de mine,sophia....e sophia.nu o stiti?cuminte,fata buna la locul ei,linistita ca tacsu,aduce pacea si armonia in univers....insa pascal(asta-i macsa tot)....ne face pe toti numai din sprancene.dar trebuie sa spun ca sant cuminti in general,pascal e mai temperamental si da in exces numai cand e luna plina.aviz:se instaleaza luna plina,daca nu dorm bebeii sau sant agitati sa stiti de ce.sant foarte activi amandoi si nu prea am timp de nimic,trebuie sa cantam,sa vorbim,sa dansez cu ei...se mai joaca si singurei,ii pun pe amandoi in acelasi pat si se minuneaza unul de altul.au inceput sa realizeze ca sant doi,sophia este total fascinata de pascal....ii "vorbeste",rade la el,se uita cu o privire adanca la toate giumbuslucurile lui....pascal se uita la ea,parca intreaba:"da' tu cine mai esti?"dar nu ma ingrijorez,pt ca stiu ca mai tarziu o va proteja,doar o surioara are si aia "micuta".

nu ma pot abtine,si as vrea si eu sa relatez cate ceva din "ale socroseniei".....saptamana asta miercuri mi-a plecat sotul pana vineri.socrosenia ma intreaba:"vrei sa vin sa dorm la tine?,daca vrei,daca nu,poti sa-mi spui ca ti-e mai comod singura"..cum eu sant mai nevricoas de fel de intuneric,gandindu-ma cu groaza,ca noaptea se pot trezi amandoi odata sa-i hranesc si de s-or apuca de urlat in crucea noptii...deh,nu-i ca ziua....zic:"ramai aici sa dormi"...m-am gandit ca ma si ajuta printre altele...dragele mele,va spun ca prima noapte m-am trezit de 3 ori sa-i hranesc(de 2 ori pascal si o data sophia),a doua noapte m-a trezit de 5 ori,cam dintr-o ora jumate intr-o ora jumate m-a trezit.bine,ce-i drept m-am culcat si la ora 22 de dragul socroseniei,si poate din cauza asta mi s-a parut mult de 5 ori sa ma trezesc.daca de obicei ma culc la 12 noapte...poate ma trezesc de 2 ori si nu mi se pare mult sau obositor.a dormit ca o....................................................si a sforait din toti rarunchii ei ca o....................................
si a crosetat toata ziua cu fundul pe canapea,si in afara faptului ca se ducea la toaleta nu s-a miscat.si totusi,ca sa am grija singura de doi copii 3 zile si doua nopti,e destul de greu.cand e sotul acas e simplu,ca ma suplineste,ma ajuta foarte mult si nu simt cum ca imi vine sa-mi iau campii.EXEMPLU:il hranesc pe pascal,sophia plange ca din gura de sarpe(iar ea cand plange mi se rupe inima nu alta,ea e asa micuta si mi-e asa mila de ea cand plange),eu gandindu-ma ca poate vine macar sa-i infinga suzeta in gura,se trezeste vorbind si zice:"ai rabdare draga pana il termina pe pascal".....cum mi-a venit mie atunci?ma credeti ca mi-a amortit limba in gura?adevarat ca daca as fi fost singura acasa in situatia asta tot nu-i hraneam pe amandoi,dar nu eram singura acasa.am facut totul singura,spalat copchii,schimbat copchii,hranit copchii,imbracat in pijamale si culcat copchii,noaptea hranit copchii,iar a doua zi incepea ziua din plin la ora 6.30.se trezea dimineata si spunea:"pai eu m-am trezit dar daca tu erai deja in camera la ei,nu m-am mai ridicat din pat.esti prea rapida,esti prea in fuga calului".....cum sa scoata asa niste aberatii cand ea sforaia de imi tremurau tablourile pe pereti si ea spune ca s-a trezit.deci nu a facut nimic altceva decat sa croseteze si sa doarma...........

data viitoare nu cred ca mai am nevoie sa "ma mai ajute"(asta in cazul in care sotul va ma pleca asa)....inving eu si frica asta de a sta singura in casa noaptea si mi le fac pe toate in liniste si nu sub stres,cum a fost in astea trei zile.le-am facut eu pe toate dar plina de nervi.cate i-as fi spus sau dat replica,dar ma credeti ca de la prea multi nervi nu eram in stare sa leg doua vorbe,iar cateodata chiar ma bloca cu replicile ei,ca nu stiam ce i-as putea zice.puteti crede asa ceva,sa stea atatea zile la mine si sa stea cu limba-n gura fara sa faca nimic pt copchii astia doi?alt EXEMPLU:plangea pascal de nu stiam ce sa-i fac....dar nu-i puteam face nimic ca eram cu sophia,o hraneam.....eu tot ii spuneam lui pascal:"acuma vie mama!acuma vine mama!"ea ma intreaba:"da' ce are de plange asa?"...zic:"cred ca a facut kaki"....la care ea:"aaa de aia..."si si -a continuat de crosetul ei....bai,sa nu-i smulgi capul cu dintii?dar nu-mi mai trebuie,,,,cata-i cucu,,,,asa un "ajutor"...
m-am mai plans si eu,ca nu am cui.

va pupam si sper sa reusesc sa intru cat mai curans sa va mai scriu,poate niste pozici noi cu noi.....seara buna!

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vazut poze cu motanu'. frumusel foooc zambind...1-2 carlionti si e perfect .
si eu sunt super fericita. una: am recuperat in sfarsit pozele cu d mic. adica din primele 3 luni. mai sa nu l recunosc acum printez, vreau sa facem album adevarat...chestii grele.... a doua: maine ne intalnim cu crinutza si a treia si cea mai importanta (cred): de bine ce ma panicasem ca d nu mai dadea nici un semn de interes pt nimic, chef de vorba sau jucat -pauza, ei bine, ieri si azi a fost show. a vb non stop, bicla la greu, ras in hohote la tac-su de muulte ori(la mine niciodata dar nu mai conteaza)pfiu, mi am revenit si eu cu moralul...va pupam fug la tz

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_deju, vazut si admirat motan!!!! Absolut demential...are asa un ten curat si masliniu....iar cu ochii aia va cuceri muuulteee inimi, smecherasul!
Dianocica, daca te intalnesti cu Dandusa si Crinutza pupa in felul urmator: de la mine pentru Dana si de la Denis pentru Crinutza......Si uite, pupici si tie...
Dbunny, ce m-am mai distrat de Daniel la diversificare...e mortal...Pupam mama si baiatul...
Miki, felicitari pentru dintisor...ce repede!!!!
Cristina1974,
kokorina, ...

Si noi am fost plecati azi sa ne vizitam niste prieteni care locuiesc in afara localitatii si ne-am simtit asa bine la ei....iar Denis a fost foooarteee cumintel, manca-l-ar mama pe el!

Noapte buna!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi a fost mare plimbareala la terasa la o inghetata prin parc si apoi la mall Antonia fost f cuminte si zambea la toate lumea
deci in toane bune

la soacre ma abtin dar unele ar trebui

A_deju-vazut motanel frumos

Miki-felicitari pt dintisor la noi intarzie sa apara

Kokorina-nu-mi vine sa cred ce socrosenie se intrec una pe alta socroseniile astea care mai de care dau cu bata in balta te ajut sa
multi pupici din targul iesilor

fug si eu sa ma uit la tv
n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
LA MULTI ANI FLORICEL !!!

pupici la bebei si la mamici !

vizionat pe Eric si pe Dani de dbuny super -bbei !!

miro : off , greu cu fetili ....... nust ce o sa ne facem ca suntem mai tontolini ;)
dianocica : pupici mai dragutilor

asizoi: cre ca si soacra-mea ar face la fel ! noroc ca i-am dat o poza si poate asa l-ar recunoaste :)

yagmur : cand ai zis ca plecati ? ca io vreau sa va si intoarceti ......de fapt ! :)

bueeeeeei cristina1974 ..unde umblat meiiiiii?? credeam ca te-ai mutat la Dubai si nu mai vii pe dc ?? ei ei ? ia povesteste-ne putin cum ce cat ..tot tot de acolo !

bambo : pupici micuti

madaluta : scris pm

diana: pupiciiiii si speram sa crestem ;)

angi: ce mai face dra cruise ?

chris : ce ii aduce iepurele pisicii tale ?

alte idei de cadouri ptr nasi ptr Pasti ?? Astept !!

noapte frumoasa !

D

BeBelusca

Mergi la inceput