Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 6
26octombrie spune:
Buna dimineata!
In primul si-n primul rand, la multi ani LIVADA PLINA DE FLORI DE CIRES!!! Sa avem o zi frumoasa si vesela.
Acum, astazi sunt pe post de
, am cautat flori in livada si uite ce-am gasit:
Lavinia (Zuzi), (Lavandula officinalis) e floarea matale! numele vine de la lavanda, levantica. La multi ani!
Florinilor Lacramioarei, precum si dansei, caci si ea e sarbatorita astazi! moaaama, ce petrecere trebe sa fie acolo!!!
Dolcebaby, la multi ani si tie, caci esti Laura si laurul (dafinul) face niste flori albe tare frumoase! la fel si tie, Dilaural, la multi ani!
Liliana (Ursulia), la multi ani, flare de crin, poate asa te mai vedem si noi!
din stiutele mele si Steluta e o floare, mititica da f parfumata. Daca nu gresesc, La multi ani, Steluta!!
DianaR, ... nu, tu de ziua vanatorii poate sa primesti la multi ani, acum voiam doar sa-ti multumesc pentru recunoasterea zilei mele nationale!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
andruskandu spune:
Copacei si Ciresele
Cu nume de floricele,
Sa traiti, sa infloriti
Tot mereu indragostiti!
La multi ani!

Andreea
lui
Andreiut Puiut
shoricutza spune:
La multi ani tuturor floricelelor din livada!!!

Si distractie frumoasa daca se lasa cu chef.
Diana, multumesc frumos pentru sfat.
Te voi asculta in mod cert pentru ca si mie mi se pare mai ok sa incerc sa o protejez de o boala neplacuta (mie asa mi se pare) atata timp cat am si posibilitatea sa o fac. Si daca tu zici ca-i mai bine asa, nici nu mai stau pe ganduri.
Legat de branza si cascaval, sincer si la noi ar mai simplifica un pic situatia ... de cand am inceput diversificarea, Anei i-a iesit mai tot timpul cate un dinte (acum masele), situatie care a afectat negativ apetitul ei. In rarele pauze de eruptie dentare, papa binisor, dar in rest ...
In schimb, daca-i dau ceva in manutza sa pape, rontaie cu mai mult interes si spor.
andruskandu spune:
quote:
A, si mai am o intrebare... facem gasca de cirese plimbarete in IOR? ce ziceti? cine se inscrie? nu de alta, dar suntem cateva care stam in zona Titan si-i pacat sa nu se joace ciresele noastre impreuna. Andreea, mai vrei intalneli?

Sigur ca vreau!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
amiss_zip spune:
Noi iesim in IOR azi, dupa 13.45.
Cine e in zona poate ne vedem!
Folosim mobilele sa ne gasim.
Va pup!
andruskandu spune:
Noi tocmai ne pregatim sa iesim. Iti trimit nr meu pe PM.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
virgi spune:
Salutare livada!!
Heii, dar ce surprize placute la noi in livada. Chiar ca a venit primavara, activitate intensa ca-n vremurile bune.
Angelica - ce frumos ca ne-ai scris!! Ma bucur sa aud ca Sara este ok. Sper sa reusesti sa ne mai scrii, chiar daca timpul nu-ti permite sa citesti tot, orice masaj cu informatii despre voi este primit cu placere in livada, asta valabil pentru toate mamicile ocupate.
Cami - ce poze frumoase ne-ai oferit!!!! Ce cladiri si locuri minunate In NY!!! DE voi nu mai spun, aratati superb toti trei, relaxati
. Fotografiile cu tati si Soficu m-au impresionat. Ce ti-e domnule cu taticii de fetite. Ai avut dreptate, ca lucrurile stau un pic diferit. Multumesc pentru fotografia facuta la Korean B.B.Q
. Ce-am putut citi " Natural Tofu". Mai nou este manacarea preferata a Luanei. Ii cumpar zilnic cate un calup de tofu, pe care-l papa in combinatie cu orice, iar simplu ar mesteca toata ziua la el. La fel de atrasa este si de laptele de soia. Mai are sa-i placa si Kimci si daca se intampla si asta, trebuie sa plecam din Korea.
Luana - Si uite asa dupa mesajul tau, i-am citit Luanei poezii de Nichita Stanescu.
De astazi ne laudam si noi cu mersul de manute, chiar si de o manuta. Se inatampla de la o zi la alta, asteptam sa ne spui de Hora.
Ma duc sa termin de gatit, fac o minuntata mazare, care fierbe de 4 ore si tot nu-i gata, revin.