Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

ralucis mai spune cum te descurci cu intarcarea. Ca vine si vremea mea in curand si sa iau notite.
La mine oricum f. f. rar se trezea la 8.30. Pana in 8 era treaz chiar daca incercam sa-l mai pacalesc cu san.
Si pana pe la 11 , trage un somn, dar tot la san , binenteles.

Mihaela

Ma gandesc cu groaza cum o sa-l adorm cand nu ii voi mai da san. Cred ca o sa aman intarcarea cat mai mult.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ralucis

liana, multumesc!

fetele care nu mai alaptati, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: eu pana acum vreo saptamana-10 zile, adica pana mai alaptam, o puneam pe ilinca la san pe la ora 7.30-8, cand dadea semne de trezire, papa si se culca la loc inca 2 ore. Acum, daca nu mai suge, se scoala de-a binelea ca sa bea lapte si evident ca pana ii prepar eu biberonul nu mai doarme dupa. Voi cum faceti? Aveti vreo metoda de pregatire mai rapida a laptelui ca sa mai poata dormi bb si dupa ce bea sau se scoala invariabil asa devreme toti bebeii?

Ralu, si a mea fetita are program de somn dimi pana la ora 7,30 dupa care urmeaza o perioada de joaca de 1 ora-max 2 si inapoi la somn, deci poate fetita si-a schimbate patternul, ca sa zic asa..
Daca nu e asta, incearca sa-i dai laptele la temp camerei, adica pregateste de seara bibe cu apa si cutia cu lapte praf langa, iar dimi cu ochii lipiti torni in apa masura de lapte si i-l dai.. daca il accepta.. asa am mai citit pe aici ca fac mamicile.. Nu bag mana in foc ca o sa se intoarca la somn...
Poate e o alta etapa..
Eu tot o alaptez si somnul ei s-a gatat la 7,30..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ralucis,

pai io-s cu cifrele tocmai pen'ca-s copil inca si-mi plac jocurile.. si cu cifrele te poti juca tare fain!

cu laptele de dimineata, tinand cont ca eu ii dau de la frigi de cand s-a nascut, am biberonul facut, doar il scot din frigider si o mufez. cand trebe sa-l fac, se trezeste de tot si o mai lalaie fo ora pana adoarme. depinde cum se nimereste. oricum, cand da semne de trezire, poti face asa: fie te duci si o iei in brate si altcineva iti face laptele si ti-l aduce tiptil, fie iti poti lasa langa patul ei intr-un bibe apa, intr-unul laptele praf si doar le torni. banui ca la temperatura camerei ii poti da, nu?
pupam copilul intarcat, uff, ce dor mi-e de perioada cand sugea Hora....

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutari,am fost azi la Timisoara si n-am apucat sa csiru.

Cocutica, felicitari! Wow ce de cirese harnice pe aici!

Timeea nu vrea singurica si pace. Daca ii dau drumul de maini se lasa incet in jos, sta singurica bine pe picioare aproape un minutel pana sa se aseze, dar nu vrea sa paseasca neam. De o manuta merge de numa in schimb...

Stiu ca limentatia Timeei e departe de a fi perfecta. Si cascavalul si branza topita sunt bogate in sare si nu tocmai indicate la un copil sub un an, dar eu am avut de ales intre ai da ce scrie in carti caz in care nu mananca NIMIC si ai da papica de oameni mari cu moderatiile de rigoare caz in care papa BINISOR. Voi ce ati alege? In plus nu-i dau branza sau cascaval decat odata la 2-3 zile, cascaval chiar mai rar ca nu-i chiar pe spate dupa el. Sfatul meu e sa nu faceti ca mine, luati-o usurel si daca bebe papa bine manacrica de bebe, e f bine, lasati asa. Asta e solutia gasita de mine, imperfecta poate ptr mofturicea mea.

Luana, la multi ani de ziua ta nationala!

Cami, suuuuper pozele.... Cand am vazut ca sunt 70 si ceva am cazut pe spate, dar crede-ma m-am uitat la toate fir a par si mi-au placut la nebunie! Imi place Soficu, e frumoasa si grasunica cum mi-as fi dorit-o si eu pe Timi, dar ea a ales cariera de manechin in schimb...

Lacri, felicitari ptr primul examen, tinem pumnii ptr un rezultat excelent si ptr celelalte doua!

Pupici si o duminica placuta!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

La multi ani celor cu nume de floare!

Filmulete

Mergi la inceput

Shoricutza, sfatul meu este sa-i faci vaccinul. Teoretic ei zic ca da imunitate pe viata, chestia cu imunitate temporara am auzit-o de la diversi dar nu am citit nicaieri ceva concret si documentat care sa sustina ideea. Boala in mod sigur poate fi extrem de neplacuta, mie mi se pare un mod brutal de a dobandi imunitate. Plus ca dupa varicela virusul ramane in organism unde se poate reactiva cand ti-e viata mai grea in Zona zoster, o chestie extrem de neplacuta, in timp ce vaccinul iti asugura imunitate fara acest posibil efect secundar. Si fa-l acum ca dupaia patesti ca mine, inca ma cacai si calculez cum sa ma strecor intre raceli cu vaccinurile la fiu-miu...

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani tuturor Floricelelor si Floriceilor !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani FLorini, Florine, si tuturor celor cu nume de floare! Sanatate multa si numai bine!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Buna dimineata!
La multi ani tuturor florilor, Florinilor, Florinelor, Florentinelor si tuturor sarbatoritilor de azi !!!
Petreceri frumoase tuturor celor care azi au sarbatoriti in familie sau printre prieteni!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani celor cu nume de floare!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput