Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 7
virgi spune:
Shori - si noi facem vaccinul impotriva varicelei la 1 an. Aici este obligatoriu, fara el, si nu numai asta, nu pot s-o inscriu la gradi.
26octombrie spune:
fetelor, distractie placuta in ior!
virgi, 
hora e un pachet de muci. tuseste mai putin decat ieri, dar nasul ii curge intr-una. oricum, bine ca ii curge, sunt destul de fluizi si ii recuperam cu batistuta, cu pompa sau bagam ser. e, o sa treaca, dar altceva ma intoarce pe dos: nu mananca. adica ieri, in loc de trei castroane mari de mancare a mancat, cu chiu, cu vai, unul. jumatate la o masa si jumatate la alta. masa de dimineata nu a fost servita. bea mult lapte si cam atat. iar astazi, idem, n-a mancat nimic pana acum. nici nu vrea sa deschida gura, doar lapte.
dragelor, cele cu nedorita experienta a mucilor, tusei samd, tot asa vi s-a-ntamplat?! sau e cazul sa ma ingrijorez?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
mikiion spune:
si aici vaccinul se face la un an. Nu e obligatoriu( teoretic aici nu e nimic obligatoriu, poti sa refuzi si transfuziile daca esti de o anumita religie0, dar e f. f. recomandat. Se face in combinatie cu oreiion si altceva
Despre faptul ca-si pierde puterea , cu varsta, am vazut o stire la TV, ca medicii americani recunosc problema asta( luna asta ma vazut stirea dar pe fuga la stiri pe scurt si nu am mai multe amanunte) si ca mai tarziu se face intr-o forma foarte grava
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
La multi ani Floriilor si Florinilor. Avem vreun baietel Florin pe aici sau nu mai e la moda numele?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Am uitat. Parasim si noi clubul «libelulelor fara dinti» .
Simt cum i-a spart gingia un coltisor. Dar oare cat dureza pana iese tot dintele?
filme2
Virsta Marc
ralucis spune:
La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori!
lyly, liana, adela, mihaela, adriana, luana, multumesc pt raspunsuri, o sa incerc ce mi-ati sugerat, sa vad ce varianta merge. Oricum, am vazut ca dupa ce papa biberonul, deci treza fiind, urmeaza o repriza de joaca, iar pe la ora 10 vine un somn de 1 ora, uneori si mai mult, ceea ce ma face sa ii imping masa de fructe mai tarziu si sa ii dau pranzul la diferenta mica, dupa, deci un pic diferit fata de programul anterior, cand pe la 10.30-11 veneau fructele si pe la 2 pranzul. Sa vedem ce-o iesi asa cu noul program.
miki, cu intarcatul nu stiu ce sa zic, pt ca ma burdusisem cu informatii de pe dc, de teama celor ce vor urma, dar fiica-mea a plans doar o data dupa san si gata. Nu mi s-au umflart sdanii, nu mi-au curs, nimic, nimicuta, copilul nu m-a mai adulmecat, pipait apucat, deci am scapat mai mult decat onorabil. Nu stiu ce explicatie sa gasesc, poate doar ca se imputinase laptele meu pe parcurs si procesul de intarcare a fost unul cam de la sine, altceva nu prea stiu ce sa zic. Sper sa n-ai probleme nici tu, succes.
vivighe spune:
La multi ani tuturor "floricicilor" de pe forum si celor pe care le mai aveti pe acasa!

Anuntzam al 2-lea dinte-incisiv central inferior stanga.Gata...nu mai suntem stirba...desi dintzishorii mai au ceva pana cresc de tot.
Mai...pe mine ma uimitzi cu copii vostri...adik ei se culca seara si pana la 7.30-8 nu se mai trezesc...cum ati reushit?Ingrid se culca pe la 21-21.30 si la 5-5.30 se trezeste sa manance...apoi se culca la loc pana la 7-7.30 MAXIM.Apoi mai adoarme pe la 10 ,1-1,5 ore si apoi pe la 14-15 inca 1,5 ore.Io nu stiu cum s-o fac sa renuntze la masa ai de la 5 dimineatza...ca ne-a capiat...exact cand ii e omului somnul mai dulce.
Noi facem asa cu laptele...de cum incepe sa planga ma uit la ceas..vad ca e ora H...Bogdan o ia in bratze si ii da suzeta ca sa nu urle mai tare sa se trezeasca de tot.Io dau fuga la bucatarie si fac laptele...aproape cu ochii inchisi...ca deh...noi avem experientza.Io ii fac laptele cu apa calda pt. ca nu se dizolva ca lumea in apa la temp. camerei si pt ca asa am obisnuit-o...si m-am obisnuit si io.De cum incep sa-l agit ea se trezeste si incepe sa maraie intr-un fel anume...ca-ti dai seama cat ii e de foame...rade biberonul si apoi adoarme.
Vreau sa scapam de stilul asta...si seara si dimineatza ea adoarme dupa ce termina biberonul...si io cum ii mai curatz dintzii?Tocmai io sa patzesc asa ceva?
.Am incercat sa o aman cu apa cu suzeta...nu merge dom'le...ii e foame si se trezeste de tot...se ridica in picioare si plange.Vreau si io copil care doarme 10 ore fara sa manance.
Amonar spune:
Fetelor, acum ca ati vorbit despre vaccinuri. Si eu ma intreb daca sa-l vaccinez sau nu pe Kailan pt Rubeola, Rubella si Oreon (parotitis epidemica). Am citi ca vaccinurile de fapt numai cativa zeci de ani asigura imunitate. Aici se dau prima oara la 14 luni si dupa aceea la 9 ani. Dar cica nu se dezvolta imunitate pe toata viata. Am citi pe cateva site-uri Olandeze care spun ca da..dupa 2 vaccinuri se dezvolta imunitate pe viata. Acum eu nu stiu ce sa cred. Adevarul e ca mi-e frica de complicatiile care pot aparea de la aceste boli. Voi ce faceti, le dati vaccinele?
VIRGI
Mi-a placut povestea ta despre Korea!! Am ras despre intamplare cu Romanul care a furat o masina....acolo as vrea sa traiesc si eu...
florypop spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Si noi am fost azi in IOR. Daca stiam....
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
amiss_zip spune:
flory nu aveai tel la nimeni?? ne bipaiam si gata ne intalneam
. Azi ne-a m vazut cu Andrei, Ana si Mihnea. A fost super fain![]()
ralucis oauuu!!! FELICITARI PENTRU BURTICA!! Sunt asa de fericita pentru tine!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!