Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 20
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by mikiion
...
Si intreb si eu. Copiii vostrii pun mainile in fata cand cad? Ca al meu iar are un cucui. A incercat sa se ridice tinandu-se de scaunul de masa si a cazut chiar pe frunte. si eram amandoi langa el dar nu am reusit sa-l prindem nici unul.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Mie mi-a cazut fix sub nas.... n-am apucat sa-l prind

Am o singura consolare - macar ca acum cade mai rar decat acum o luna, se pare ca nu se mai supara asa rau, se linisteste mai usor.
Apropo de timpul lipsa - aici si eu subscriu, nici nu stiu de cate ori vorbeam in gand cu cate o mamica pentru ca as fi vrut sa-i povestesc si eu gramada, da' timp canci...
Pana una-alta, Paul nu mai doarme o noapte intreaga de aproape 2 saptamani - n-am idee ce e, am sperat ca-s dinti, insa n-a aparut nimic... Peste zi e super ok, se joaca, e vesel, afectuos, in timp ce noaptea... de la 2-3 trebuie neaparat sa il luam in brate - eu sau sotzul... mai nou sotzul meu ca eu sunt deja varza...
Despre tricouri, mi se pare si mie faina ideea "Cireasa de 2006" pe motiv ca totusi luna difera - in rest, nu am nici un fel de preferinte, cata vreme tricoul e rosu si are cirese pe el
Scuze ca-s tare anti-coerenta (hi-hi, ce cuvant interesant... cel putin pt mine...) - dorm pe mine...
Pa-pa si vise placute la cireshici!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
zax spune:
cocutica - imi pare rau sa aud ca nu esti bine;
sa treaca si urari de bine pentru Sfanta Sarbatoare.
Elenei de la cavaler;
am vazut si eu pozele de la intalnirea din IOR; ce rau imi pare ca am fost plecati din Bucuresti dar data viitoare venim negresit; pai n-ar fi pacat?
amiss - de cand ma tin sa-ti zic si eu doua vorbe: felicitari pentru job si ai incredere in tine ca te vei descurca foarte bine; vei petrece alaturi de Petra un timp mai scurt dar poate mai concentrat;
zi-mi de bona; cum ai gasit-o? e OK?
succes!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
26octombrie spune:
tot mai intru odata, e important!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97398
mergeti si semnati petitia, daca sunteti de acord. mie mi se pare nemaipomenit!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor azi am luat vopsea de oua...anul asta voi face doar oua( am luat 4 culori ). M-am hotarat sa ma odihnesc avand in vedere ca sotul va fi acasa. Am sa fac doar putin curat prin casa si atat...uite asa ! nu am chef nici de musafiri, de nimic, vreau doar sa ma odihnesc.
Intrebare despre carucioare : la voi spatarul de la carucior are si pozitie perfect la 90 grade ? adica poate sta copilul drept in fund ? Pt ca spatarul de la al meu nu poate fi ridicat de tot, sta inclinat si Alex tot trage de suportul ala din fata si se agata cu manutele ca sa stea perpendicular in fund.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Al meu nu are chiar 90 de grade, da' n-are suport in fata de care sa se traga.
Drept urmare, se impinge sa se coboare stilul "scurs" sau "prelins" ... nu stiu eu cum sa explic, in orice caz se impinge cat poate in jos... noroc cu centura. Un fel de noroc, ca dc se enerveaza incepe sa faca scandal si gata, tre' sa-l luam in brate
Oana Rusu - mamica de
camelia.t spune:
quote:
Si ca sa continui cu dulcegarii Marc va spune www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070401&ctime=173133" target="_blank">Paste Fericit!!!
Nu stiu cand o sa mai ajung pe aici zilele astea asa ca va spun de pe acum.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
Virsta Marc
Marc multumim de urare.Sa ai si tu un Paste Fericit impreuna cu mamica si taticu.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
camelia.t spune:
Diana multumim pentru link-ul cu poze.Chiar imi era dor sa revad niste fetisoare dragalase pe care nu le mai vazusem tare demult.
Am inteles eu bine ?Acolo erau Serghei, Mihnea si Nichita (al Magdei)? Si bineinteles Katja.....cu fetisoara de fluturas.Eu,desi ma repet, sper sa se intoarca fetele care au plecat mai demult sau mai recent.
OanaRusu spune:
quote:
Si ca sa continui cu dulcegarii Marc va spune www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070401&ctime=173133" target="_blank">Paste Fericit!!!
Nu stiu cand o sa mai ajung pe aici zilele astea asa ca va spun de pe acum.
filme2
Virsta Marc
Lumina in suflet!
de la un pui mic la cel pozat!Oana Rusu - mamica de
camelia.t spune:
Luana am fost si am semnat.Intr-adevar foarte buna initiativa! Sa speram ca va avea si ecou unde trebuie.Ma ingrozesc cate prostii isi pot cumpara copiii de pe strada si te miri ca ajung adolescenti bolnavi de cine stie ce.....
Deci...VOTAM PENTRU HRANA SANATOASA!
camelia.t spune:
Fetelor, am plecat la somn ca toata gasca mea doarme si....desi as avea de calcat un capitz de haine, nu mai am energie sa ma uit la fierul de calcat.Vorba doamnei Scarlet: e si maine o zi!
Noapte buna! Si o zi buna fetelor de peste ocean.
zax spune:
cami - n-am ajuns sa cumpar avocado inca; ma misc destul de greu; iar zilele astea sunt imobilizata la domiciliu cu curatenia de Pasti; iti spun cand o sa mai incerc;
miti - nici la al meu nu se ridica spatarul perfect la 90 de grade dar am facut o smecherie ca sa stea Horia in fund bine; i-am legat centurile doar in talie fara spate astfel incat sa nu stea rezemat si obligat sa se sprijine de spatar; acuma sta in fund bine; se tine de bara din fata; se poate suci in voie cum ii e obiceiul: dupa masini, catei si fete frumoase;
Adela - deci nu se calca in seara asta? O, ce bine!!!! Ca aveam si eu un munte (inchipuiti-va un pat de 200/160 cm plin cu varf de haine de bb si de noi uscate si foarte sifonate)
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru

20 iunie 2006