Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 19
26octombrie spune:
io, din pacate, sunt intoarsa pe dos.am primit o veste ce imi va ajunge pentru cateva zile, nu am disponibilitate pentru altceva. veseliti-va. vorbim.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
zax spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Diana, Cami, Ama multumesc pt incurajari. Miercuri urmeaza sa-mi scoata firele. Cica sa nu ma chinuiasca in joia mare...
Ama, ma bucur ca ai mai intrat!! Intr-adevar Seby mai are un picut si sarbatoreste un anisor!! Ce-a mai trecut timpul?? Parca mai ieri cautai innebunita caruciorul cu maner reversibil.
Luana, de acord cu tricourile!!!
Lacra, tinem pumnii stransi sa reusesti si la celelalte doua examene. Sanatate dl. Razacila!!! Bag de seama ca bona ta isi face pregatirile de Paste...am toata livada inflorita. Ma duc la somnic, poate imi face iar fiica-mea program de sculat la 4 dimineata
![]()
.
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
DA DA DA
Mi-aduc aminte cum ne batea Ama la cap cu manerele reversibile!!!!! ce vremuri.....parca a fost ieri
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
mikiion spune:
Eu deja am trecut la alt subiect. Celalat nu ma mai intereseaza.Dau ignore. Si tu Cami ar trebui sa faci la fel.
Sau ar trebui sa ne luam catrafusele si sa plecam in «tara »noastra, eu la sezatoarea canadienilor si tu la fetele din state?Nu cred.
Si intreb si eu. Copiii vostrii pun mainile in fata cand cad? Ca al meu iar are un cucui. A incercat sa se ridice tinandu-se de scaunul de masa si a cazut chiar pe frunte. si eram amandoi langa el dar nu am reusit sa-l prindem nici unul.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Luanami-a placut cum dormea Hora in ultima poza. Ca o pisicuta dupa soba. Avea tot patul la dispozitie .....
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
Virsta Marc
miti2004 spune:
Fetelor azi am luat vopsea de oua...anul asta voi face doar oua
( am luat 4 culori ). M-am hotarat sa ma odihnesc avand in vedere ca sotul va fi acasa. Am sa fac doar putin curat prin casa si atat...uite asa ! nu am chef nici de musafiri, de nimic, vreau doar sa ma odihnesc.
Intrebare despre carucioare : la voi spatarul de la carucior are si pozitie perfect la 90 grade ? adica poate sta copilul drept in fund ? Pt ca spatarul de la al meu nu poate fi ridicat de tot, sta inclinat si Alex tot trage de suportul ala din fata si se agata cu manutele ca sa stea perpendicular in fund.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
zax spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
a, ca uitam: http://www.flickr.com/photos/62149076@N00/sets/
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
Draga Hora - multumim de parada / esti ca un ingeras, iar finalul a fost apoteotic/ te-a obosit tot iuresul asta, nu-i asa?
sa le stapanesti sanatoasa si abia asteptam prima serbare
Horia,
Dana si
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
arleena, ar fi super!
uitati la ce ma gandeam io, da n-am acum timp sa ma joc si sa incerc sa va arat direct: o cireasa, mare, gogonoasa, din aia alb-galbuie, pietroasa, pe un tricou mititel, ROSHU! (ami, cam ca ala, stii tu care), iar de jur imprejur sa scrie SUNT O CIREASA DE MAI-IUNIE 2006, sau SUNT DIN GASCA CIRESELOR DE MAI-IUNIE 2006 (Papadie, cati pupici meriti matale, ca tu ne-ai dat numele!!!!) chiar, mai tineti minte? eram la capitolul 1, paturici de mai iunie si Papa a zis ca ar fi frumos sa se cheme primul asa, iar urmatoarele CIRESE DE MAI IUNIE....
Luana siHora - 14 Mai 2006
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
mi se pare super ideea; si cred ca ar fi fain sa facem si pentru mamici; ca si text propun si eu - CIRESE DE MAI-IUNIE 2006 (simplu dar cuprinzator; si doar pentru cunoscatori)
Dana si
POZE Horia Alexandru
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Camelia multa sanatate lui Andrei si pofta multa de mancare!!
Cami multumim! Ca de obicei esti la post

Am fost azi la control, e ceva mai bine, dar continuam cu Augmentin pana la 10 zile.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
mikiion spune:
mitial meu se ridica. o sa verific azi, daca nu spun prostii. Nu l-am ridicat niciodata in pozitia aia. Si cum decrii tu ca face Alex, asa am vazut mai multi copii facand, prin magazine. Eu i-am mai luat un stroler umbrella, f. usor si f. ieftin, ca sa-l mai scot cand sunt singura acasa si nu popt cara monstrul meu de carucior. Am niste dureri de spate si de maine, mai nou....
Si noi o sa stam cuminti de pasti. Dar totusi salata boef fac, ca oricum fac rar. De fapt eu o fac fara carne, deci nu e boef.... Si oua, si Ovidiu mi-a comandat niste sarmale, dar cred ca-l pacalesc cu niste ardei umpluti, ca sunt mai usor de facut.
Uff!Eu iar scriu pe forum in loc sa-mi fac tema....
filme2
Virsta Marc
mikiion spune:
Si ca sa continui cu dulcegarii Marc va spune www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070401&ctime=173133" target="_blank">Paste Fericit!!!
Nu stiu cand o sa mai ajung pe aici zilele astea asa ca va spun de pe acum.
filme2
Virsta Marc

...
am toata livada inflorita. Ma duc la somnic, poate imi face iar fiica-mea program de sculat la 4 dimineata