Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 18
26octombrie spune:
am uitat, in mesajul initial punctasem un lucru esential:
copiii
am prins drag de atatia copii! pentru o persoana non-copii e un lucru mare, credeti-ma. la inceput, mi se parea utopica ideea de a ajunge sa recunosti niste copii mici intre mai multi. apoi am ajuns aici, au venit copiii si... ii stiu pe multi cu ochii inchisi!! si mi-s dragi. si vad copii in parc ce aduc cu cate o cireasa si ma gandesc: da, da cireasa e mai misto. de fapt nu stiu daca e adevarat, dar cireasa O STIU deja si mi-e drag de ea. intelegeti ce vreau sa spun?!
cred ca, pana la urma, asta e cel mai important lucru. si cand ma gandesc si invers, ca sunt oameni de pe alt continent, cu care nu m-am vazut in viata mea si poate nici nu vom ajunge vreodata sa ne vedem, care isi amintesc uneori, in timpul zilei, de o fetita pe nume Hora care se intampla sa fie fata mea, ei bine, nu stiu altii cum sunt da eu ma topesc toata....
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
si cu asta chiar ca ma duc sa fumez.
hai sa facem asa: sa vina fiecare in fata clasei, ca la o sezatoare, si sa povesteasca despre ea. sa se prezinte. Carmina a punctat ceva misto aici si ar fi pacat, daca tot ne-ai produs mancarici pe-aici (uite, estem si poeta), hai sa profitam. si sa stii, si daca te superi, iti iei jucariile si pleci, noi tot o sa ne jucam asa, frumos. asa ca mai bine hai si tu!
serios. degeaba ne punem la semnatura linkuri, nimeni nu cred ca are timp sa exploreze tot. hai sa nominalizam in fiecare saptamana pe cineva si sa-l ascultam, apoi sa vorbim despre cateva din punctele de interes ale persoanei respective. si, ca sa nu se simta lasat la urma, uite, putem incepe cu Adib, odata in viata vei putea spune ca ai luat-o inainte a 88 de fete, parca.
ce ziceti?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
mikiion spune:
Hai sa-mi dau si eu cu parerea.Chiar daca nu am fost cu voi de la inceput si de fapt pe fetele care au plecat nu le cunosc de loc.Si de fapt cand am inceput eu sa scriu era o disputa pe aici.
In primul rand , asta e un forum. Si prin definitie intr-un forum lumea vine sa se intalneasca «virtual».
Si poate sa fie plictiseala, pot sa fie discutii ca in orice familie. Poti sa nu suporti pe cineva, sa te enerveze altul, sa-l invidiezi pe altul sau sa te simti superioara tuturor. ( sa vedeti voi ce e pe forumurile de emigrare, mai ceva ca intr-o mahala ...)
Dar ideea e asta: ca vii sa te intalnesti, sa discuti , sa schimbi pareri si uneori( in cazul meu si al celor izolati prin tari straine) sa te socializezi.
Si , sincer, daca ai o gramada de prieteni, rude, familii cu copii mici cu care poti sa te sfatuiesti, sa te intalnesti, sa schimbi pareri, daca ai pe cine sa suni atunci cand ai chef sa schimbi o vorba cu cineva.... logic ca un forum ca acesta pare ridicol, plictisitor, dulceag...s.a.
De aceea scot palaria in fata celor care chiar daca sunt in situati descrisa mai sus, vin pe aici , scriu , raspund la intrebari, si asta cu un copil care misuna peste tot in acelasi timp.
Iar la faza cu «la voi»...si eu ma simt vizata, chiar daca acasa ramane acasa, eu nu incetez sa ma gandesc ce noroc am avut ca am reusit sa ajung aici si ca Marc s-a nascut in Canada si nu intr-o maternitate mizerabila( eu nu-mi permiteam acasa nici macar sa cotizez la un doct ca sa nasc la Municipal daca nu m-ar fi ajutat , eventual, familia cu bani. Euroclinic si Ellias...visuri, ca de, eram profesoara....Pana si pt. operatia de la san a trebuit sa ma imprumut de la fratele meu, ca era de 2 ori salariul meu pe o luna).
Si in acelasi timp, nu incetez sa gandesc de rau la toti cei care au dus tara mea in situatia de a fi bucuroasa ca am plecat de acolo.Dar asta e politica si nu discut aici.
Dar asta se potriveste pt. mine. Intrebarea lui Virgi nu cred ca era in acest context. Iar ce a facut Cami...Ai idee cat a durat sa faca ce a facut? Putea sa-si faca numai cu Sofia.....dar ea ne-a facut o bucurie tuturor.
Si «De gustibus........» Intr-o democratie majoritatea impune parerea minoritatii......Si daca a placut sa nu, nu conteaza. Gestul e important si el face milioane.
Cam asta ar fi, Carmina, si alte mamici de ciresici un pupic la toata lumea din partea uneia din «tradatoarele de patrie»
din livada si va astept pe toate pe aici, cu bucuriile , cu depresiile , cu necazurile, cu ochii scosi sau degetele strivite si cu cireselele voastre dragi.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
angelica_g spune:
Salutare!
Azi a fost o zi de ciocolata! Fara spor! Practic, nu imi pot face nici un bilant: nu am realizat nimic! Asa ca... ma rasfat iarasi pe forum!
Arunc si eu cateva raspunsuri, pt ca simt nevoia: (dati-mi voie, va rog):
Vivi, neuronii meu sunt pe duca... Oare cine spunea ca are bb anemie?!?! Sa fi fost vorba de Victor?! Uf! Ce rau e si cu varsta asta...
Arleena,
!!! Ce gentelman supermodelul! ma topesc progresele lui! Si tu... Frumoooaaaasa! Chiar si cu un ochi!!! (Nasoala treaba... ai grija...)
Cu kestia cu pozele, ai f mare dreptate (ca de altfel toate remarcile pe care ai avut rabdarea sa mi le notezi!) Cred ca totul vine din experienta! ... Am sa ma straduiesc mai mult...
Uite, ideea Luanei mi se pare colosala! Sa scot toate hainutele Sarei din dulap (care sunt o nebunie fascinanta, credeti-ma, si sa-i fac un foto-shooting!)
Luana, mi se pare ciudat sa o vad pe Hora intr-o asemenea postura! Pare atat de ...ne-de-1-an!!! Super spectacol!!! Si actrita ... o adevarata DIVA! Continua! Faci o treaba minunata!!!
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Sincer si eu ma atac cand e vorba ca ceva rau s-ar intampla numai in Ro, pt ca sufletul meu e de fapt acasa, dar nu cred ca Virgi a vrut sa sune chiar asa, ci asa s-a inteles.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Imi pare sincer bine ca ai inteles exemplul meu cu Virgi...pacat ca ai fost singura. De fapt nu a mai fost si Luana, dar stai sa ajung la mesajul ei, ca vreau sa raspund pe rand ca sa nu ma incurc in idei.
Si acum Virgi, ideea era ca tu ai facut o afirmatie, asta si multe altele la care nu ai primit absolut nici un raspuns, nici pro nici contra. Nu am nimic cu tine, jur, pe cuvant de onoare, dar eu am sesizat in intrebarea aceea o urma de maliotizitate si am certitudinea ca nu m-am inselat. Dar problema nu esti tu , repet sa se priceapa, era doar unexemplu de lipsa de comunicare de orice fel.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by adriana
Carmina, da da! suntem toate de acord cu ce ai spus tu!
Ce zici de asta?
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

haioasa ca intotdeauna. Ma asteptam si la contre ca altfel nici nu ma oboseam sa scriu ditamai mesajul si culmea stiam si cine va riposta. Nu-i asa ca sunt inteligenta
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
angelica_g spune:
PuiuDana,
! Felicitari pt voinicelul mergator!!!
Cocutica, inveseleste-te draga mea! Cu o asemenea comoara langa tine, cu asemenea progrese, cu evenimentele frumoase ce vor urma... lasa astenia! Esti o mamica binecuvantata!!!
Abibranza
! Imi pare rau de pierderea suferita, insa nu e timpul pierdut! Iportanta e intentia, vointa si determinarea! Multa bafta!!!
Carmina! welcomme!!!
(virtual desigur! - chiar nu iti plac mogaldetele acestea galbele care se hlizesc pe ecran in intentia de ati smulge o simpatie?!...; poate de la al 2-lea bb incolo iti vei schimba parerea - cand iti vei lua supradoza de desene animate/mp!!!)
Multumesc pt vestile despre gemene! Si ma bucur pt ca refulezi! E f constructiva metoda ta... si am s-o argumentez, insa intr-un mesaj singular ca sa nu plictisesc pe cei care nu vor sa-si petreaca tipul citind impresiile generale ale altora...
carminabulina spune:
Mai Diana si Cami, nu mai dau cu quote la voi ca intamplare face ca ati scris una dupa alta si tot intamplarea face ca tocmai voi sa fiti persoanele la care NU faceam referire in mesajul meu.
Hai sa o luam pe rand:
1. se vorbeste de o surpriza de 8 martie, vazand o parte din acea surprinza trag concluzia ca e ceva colectiv. Inainte sa vad "mostra" am urmarit filmuletul celor de la ian-feb 2007 si m-a emotionat profund. Il vad si pe al nostru neterminat nefinista si imi dau cu parerea. Era al 4 lea mesaj deci nu aveam de unde sa stiu care e majoritate si care e minoritatea. Cert este ca nu-mi plac textele deja servite, mai ales in engleza (pentru mine ca roman vorbesc) mi se par kitch si ca atare nu as face niciodata un astfel de cadou. Zic cu voce tare ce nu-mi place, ca altfel tot nu am sa inteleg de ce ni s-a aratat avanpremiera daca tot nu voiai sa auzi critici CAmiM? Sau tocmai ca sa auzi numai cuvinte de lauda?
Revin
2. CAmi, pari destul de draguta in mesaj te-ai bucurat ca mi-am dat cu parerea, chiar ai schimbat montajul si l-ai facut minunat la final.
3. Diana, intr-adevar mi te-ai adresat personal si in acelasi timp mi-ai atras atentia intr-un mod elegant ca munca, efortul si surpriza sunt ale CAmeliei si atunci am inteles. Am intrat si mi-am cerut scuze si gata. Scuzele au parut fi si acceptate.
CamiM atitudinea ta este copilareasca. Esti totusi om mare si am pretentia sa-ti asumi responsabilitatea lucrurilor pe care le faci indiferent daca imi plac mie sau nu
.
Voi reveni ca am multe de spus dar am musafiri...nu va las asa, mai ales ca acum incepe "circul"
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
angelica_g spune:
... tre sa fug...
Vroiam doar sa va pove ca un sunt una din forumistele care am trecut prin toate ipostazele: negare in seama, bagare in seama, felicitata, nefelicitata (de ziua mea doar Ellax mi-a urat LMA), criticata, dezbatuta (ca nu fac bine ce fac - premergator etc.), insa absolut nicioadata nu am luat-o ca pe o kestie personala... pt ca stiam ce insemana: sa nu ai timp, sa nu ai kef, sa nu ai raspuns la intrebare, sa simti ca ai putea povatui pe cineva din experianta ta... sa atentionezi din gresala ta...
Whatever, ... vreau sa va marturisesc ca "dulcegariile" mi-au provocat o deosebita pofta de viata! Faptul ca nu am avut timp sa-mi exprim impresiile (favorabile, desigur) la adresa copiilor, nu facea decat sa ma indigneze si sa ma interiorizeze... chiar daca simteam nevoia sa urlu de placere la vederea vreunui filmulet, montaj sau vreunei poze...
Fetelor! Voi stiti ce inseamna sa nu ai timp?! Efectiv sa-ti doresti cu disperare sa faci un lucru, si sa trebuiasca sa renunti la el pt ca te cheama alta DATORIE?! Raspund eu: SIGUR STITI! Cu toatele stiti!
De aceea am incercat sa punctez ca acesta (forumul) este un refugiu benevol, pe care este binevenit si poftit oricine simte ca-i face placere, ca-i este util si linistitor... Ce ne trebuie nervi, griji, suparari?!?! Nu ne ofera viata destule?!
Ma opresc! Ma asteapta ... Vroiam sa punctez ca sunt convinsa ca Virgi nu a fost reaintentionata si in nici un caz nu a vrut sa jigneasca! Mi s-a parut intotdeauna o fata cu mult bun-simt, cu multa putere de discernamant, si, mai ales, nu mi-a parut ca ar avea "aere" de outsidera... (straniera, sau cum s-o mai numesc...)
Sper ca n-am mancat din litere si am fost coerenta!
Mi-a facut f mare placere sa ma pot refugia si astazi in universul mirific am mamicilor ciufulite de grijile referitoare la bb-i lor, ca si cum restul... ar fi numai o bagatela...
Va pup si va imbratisez cu drag!!!
CamiM spune:
Carmina sincer nu am vrut sa intelegi din raspunsurile mele ca nu am acceptat scuzele tale( de fapt nici nu era cazul sa te scuzi) de atunci si nici ca mi-a displacut faptul ca ti-ai spus parerea vis-a-vis de montajul cu ciresele, ci numai am vrut sa punctez ca refuz sa supar pe cineva in livada sau altundeva( atat cat pot) si ca mai bine nu mai fac vreodata montaje sau ceva de genul asta fiindca am avut senzatia ca tu tot suparata esti...na, si apoi nu mi-a cazut bine caracterizarea subiectul nostru.. nu toate avem mereu ceva fenomenal de interesant de spus; cele care se plictisesc si pleaca le invit mai bine sa ramana si sa ne scuture din amorteala..
cum de altfel iti multumesc
tie azi ca ne-ai pus putin in "miscare"!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

20 iunie 2006