Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ca tot vorbeam de cirese care n-au mai intrat de mult, iata peste ce am dat pe net: http://family.webshots.com/album/557731086PVjOdO?start=0

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

io tocmai am scris o ora la subect. l-am pus pe omu meu sa stea cu copilu, ca ma ceva important de scris! si la final, dupa ce incepusem forshyte saga, am apasat pe cancel.
nu mai am energie acum, m-a deprimat intamplarea. am si eu de spus, da stati sa-mi revin..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

26octombrie, ti-am vazut papusica
E dulce rau in cateva poze, dar nu am timp acuma sa le nominalizez..
Sa va traiasca!

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Buna dimineatza livada!

Inca n-am citit ultimele pagini scrise de dimineatza dar am intrat sa vad si io pozele noastre de la intalnire si vroiam sa spun pentru cine nu ne cunoaste ca noi suntem pletoasele in rosu de aici:
http://picasaweb.google.com/andreea.banica/Cirese01_04_2007/photo#5048540216084857778
si aici:
http://picasaweb.google.com/andreea.banica/Cirese01_04_2007/photo#5048539979861656338

Florypop, imi pare rau ca nu ne-am intalnit si cu tine. Da si tu un PM cu tel si poate ne vedem in alta zi, stabilim ceva ...

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Imi pare bine de cunostinta!!!!Ce bine e sa asociezi un nume cu o fata!

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

mai am o leaca pin termin serviciul, cu riscul de a lua in cap de la sef, o sa scriu si eu.
In primul rind felicitari Ralucis pentru sarcina, sa fie usoara si la vreme nasterea lui bb.
In al doilea rind multumesc Angelica ca ai dat ascultare chemarii mele si ai venit pe la noi.(da mi so terminat conturile si nu toiam mai trimis mesaj)
Steluta la scos firele nu doare, daca nu stii cei asta iti spun, cu un foarfece micut taie firele de linga piele, unica intepatura este ca putin le trage ca sa taie de mai aproape.
Arleena imi pare bine ca ai scos bandaju de la ochi, vezi fii mai atenta.
Puiudana, da ramine in vigoare montaju.Pozele le trimiteti pe doroti_5@yahoo.com anuntinduma si pe mine ca ati trimis.
Luana mie imi place ideea cu tricol da eu no sati pot trimite banii ca nu trimit astea prin transfer mai putin de 50$.
Si de aici mai lung, da vo rog sa cititi.
Deci eu sunt deacord cu Carmina, intradevar cind toate zicem dulcegarii e monoton, dar sunt deacord si cu Cami, ea le spune nu stiu cum altfel.Eu tot sunt de parerea ca sunt prea multe pupicuri, pentru ca intrun fel sau altul e linguseala.Oricum eu nu stiu exact care e parerea Carminei, dar eu cred ca daca una sau 2 fete o sa fie totimpul cu dulcegariile nui nimic, dar iaca cind toate incepem cu pupaturi, sincer umplem o pagine numai de pupuri, si desigur una care "nu pupa" pe cineva e rea.Eu vam mai zis, de felul meu nu stiu a face complimente, eu pot sa spun ceva care ma impresioneaza(ca de exemplu acum aripile de la rochia Horei, altele acum numi amintesc) si atunci pot sa zic ceva de genul" ce frumos e", "ce mam ris atunci", sa nu intelegeti prin asta ca nu sunt copii nostri frumosi, doamne fereste, sunt cei mai frumosi, si ma uit la toate pozele, dar simt cind cineva pune poze parca asteapta sa zica fiecare cas frumoase pozele... de aici si monotonia.
Nu trebuie sa fim toate un tipar, da avem toate copii de primavara dar nu inseamna ca tre sa fim totuna.
Mai intru miine sa mai scriu ca deja e tirziu si ma asteapta ciresica mea acasa.
va doresc o seara placuta.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

DianaR, Oana, Nikol multumesc frumos de incurajari!!
Nikol acum ar trebui sa fie ok pozele.Si am admirat si eu poze de asta vara la voi...hmm marea.. de cand nu am mai vazut-o de aproape..
A.. si felicitari lui David pentru statul pe olita!!

Dana i-ai dat avocado lui Horia? Si daca da i-a placut?

Luana mi se pare excelenta ideea ta cu tricourile.. chiar daca noi suntem departe si nu putem decat sa admiram pozele!!
Si ca vorbesc de poze : mai, mai ce garderoba noua si faina avetiPupacim printesa fluturas!!

Ama bine ai revenit. Ne bucuram ca Sebitza Smecheritza este bine acum si felicitari pentru primii pasi!!

Arleena super faine pozicile voastre!!Dupa cele cu gratarul m-a luat instantaneu foamea..Cel mai tare mi-a placut copilul si apoi.. catelul!!

Camelia multa sanatate lui Andrei si pofta multa de mancare!!

Cocutica drum bun si sarbatori fericite si voua si multe parfumate de la noi sa treaca depresia!!

Arabela micutul Vrajitor!!

Andreea spor la treaba!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmina, iti multumesc pentru urare! Speram sincer sa aud ca motivul pt care ai stat asa pitita e tocmai un bebe, si ne vei anunta cand a trecut ceva timp astfel incat sa fie totul ok. Nu-ti pierde speranta si cred ca dupa ce-o sa rezolvi problemele acestea de sanatatae o sa vina si al doilea copilas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

o sa scriu pe scurt.
eu cred ca livada e un loc nostalgic, unde intru cu placere adesea, de la care nu astept decat acea frumoasa culoare a nostalgiei si a unui soi ciudat de "acasa" pe net.
recunosc, fara sa ma rushinez, ca nu stau tot timpul aici. gasesc o gramada de subiecte pe forum, caci am descoperit si eu, intr-un tarziu, ca desprecopii mai are si alte subiecte in afara de al nostru. mai scriu cate ceva. in cea mai mare parte a putinului timp liber pe care il am, citesc, mi se pare vital. vorbesc adesea cu cei cativa oameni dragi din jur. si asa imi sting necesitatile de comunicare/dezvoltare.
cred ca e un lucru vizibil ca, da, forumul treneaza, in cea mai mare parte a timpului. dar ata ete, n=am cum sa schimb eu lucrurile.

inainte de venirea Horei, subiectele despre cresterea copiilor mi se pareau chintesenta prostiei. mi-am schimbat parerea, am mai scris despre asta. si ma simt bine intrand si citind despre ce mai manca cireshele, ce jucarii noi, ce-au mai facut. poate ca e stupid, dar mie imi place sa fac comparatie intre hora si copii de varsta ei. cand e ea mai smechera imi creste sufletul, cand e mai pampalau stiu unde e cazul sa insist.
e adevarat, inainte de a merge la munca nu ar fi fost asa. pot intelege ca, stand intr-una cu copilul, mai vrei si altceva. eu n-am reusit sa ma intorc la carti decat odata cu munca. inainte nu aveam timp, ma solicita intr-una. si as fi vrut, in conversatiile pe care le mai aveam, sa discut despre orice altceva, imi ajungea partea de puericultura de acasa. deci inteleg ca trebuie sa am alta stare de spirit decat Carmina, inteleg punctul ei de vedere, chiar daca sunt in alt loc eu, acum.

imi amintesc franturi din mesajul ce s-a sters si mi se pare mult mai coerent si frumos spus decat as mai putea-o face acum, parca ar fi fost scris de altcineva...

sunt de acord cu tine, Carmina, in privinta letargiei. cu ce nu sunt de acord (aici imi expun parerea MEA, nu sustin ca punctul meu de vedere e mai corect decat al Carminei, doar ca e al meu!)
so, nu sunt de acord cu "la voi". nu cred ca Virgi intentiona sa discrimineze. .... dar as face-o eu, daca n-as fi aici. da, eu cred ca romania, din punctul de vedere al cresterii unui copil, e o cloaca ordinara. ca, daca tii cont de sfarurile "competente" ale medicilor, soacrelor, vecinelor, uneori chiar mamelor, ai toate sansele sa-ti nenorocesti copilul, din multe puncte de vedere. si nu tine de inteligenta sau prostia mamei, tine de firea ei; daca o mama e suficient de inteligenta incat sa realizeze cum e mai bine, nu e neaparat si suficient de tare incat sa faca fata acestei avalanse de prostie, poate sfarsi muta si sufocata dedesubt. si, de cele mai multe ori, asa se si intampla.
revin. dupa cum vedeti, si eu am vehementele mele. dar altfel, mi se pare esential, cand te raportezi la ceva, un loc, un lucru, o comunitate, sa evaluezi corect si sa nu ai asteptari nerealiste.
eu stiu ce imi poate oferi livada, mi se pare minunat si iau aceasta felie. pentru alte felii de care am nevoie ma duc in alte parti. asa e la mine. daca am chef sa discut literatura, ma duc la zona artelor. nu vreau sa spun ca aici n-as putea, dar altele sunt punctele de interes. si, ca sa fiu sincera, daca nu aveam noroc de un copil cuminte, nu vad cand as mai fi reusit sa citesc, de 11 luni incoace.
pe CamiM eu o plac tare mult. energia, bunavointa si deschiderea pe care la are si le arunca peste noi ma fac sa o admir. Cat despre montaj, eu l-am vazut la sfarsit si mi-a placut. Si aici nu sunt de acord cu tine. cred ca, si daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit, nu as fi spus-o. nu trimiteam poze si gata. nu din lasitate, nu am retineri din astea, ci din aprecierea ca altul a muncit la el, eu nesimtindu-ma in stare de asa o munca sustinuta. si pentru ca era o chestie pentru toata lumea si majoritatea a fost incantata. Nu sustin ca atitudinea mea e mai buna decat a ta, poate ma vei acuza, dar m-am schimbat mult dupa ce am nascut si acum asa gandesc. Inainte parca imi amintesc, as fi vrut sa imi spun parerea cu orice pret. nu stiu cum e mai bine. poate am imbatranit....:-)

Arleena, whauu, te-ai si mobilizat! felicitari
mie-mi place mult poza cu ciresele, nu ma omor dupa chenar; as mari-o si as lasa-o direct pe rosu. cat despre nume si data, suna misto, insa mi-e teama ca va creste sensibil si pretul, pentur imprimare diferentiata. daca nu, e minunat.
as scrie CIREASA DE 2006, simplu. super nu intra in titulatura deja consacrata!
ma simt tare bine ca ai luat tu taurul de coarne, io nu eram in stare!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

doroti, iti multumesc si tie!

Sunt partial de acord cu cele spuse de Carmina, intr-adevar, uneori dulcegariile abunda pe la noi, dar poate fetele care isi exprima mai des admiratia fata de celelalte ciresele fac acest lucru fara tenta de lingusire a cuiva anume, pur si simplu asa simt ele atunci (eu chiar cunosc pe cineva care se entuziasmeaza una-doua si e toata un epitet, dar m-am obisnuit si nu mi se mai pare asa de ciudat). Pe de alta parte sa nu uitam ca au fost fete care s-au simtit un pic neglijate in schimbul asta de complimente, fiindca nu au fost incluse in el, si au intrebat de ce nu le-a vazut nimeni pozele noi, etc. Eu una nu m-am suparat niciodata cand nu mi-a urat nimeni La multi ani pt ilinca, la aniversarile lunare, nici daca cineva nu mi-a admirat pozele. Cred ca si urarile si aprecierile sunt si ele un fel de artefacte ale grupului nostru virtual, iar eliminarea lor completa ar da, poate, o nota mai austera topicului.
Iar in ceea ce o priveste pe Virgi, mie nu mi se pare ca a jignit pe cineva prin cuvintele "la voi", pana la urma si ea putea spune despre coreeni ca "la ei" nu prea racesc copiii din varii motive si era la fel de ok, nu cred ca supara pe cineva de acolo, asta e parerea mea.

Mergi la inceput

carmina, recunosc ca atunci cand am dat cateva raspunsuri bune la topicul "scoala la 5 ani" mi-am dat seama ca m-am gandit la exact lucrul pe care l-ai evidentiat si tu, ca nu stim mare lucru despre noi, cum suntem noi, de fapt, ce-am facut, ce-am dres, ce ne place si ce uram, chestii de astea, dar, cum spunea si luana, poate de asta suntem libere sa scriem la alte sectiuni de pe forum, unde scapam de suzete si diversificare.

Mergi la inceput