Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/444860074/

sa nu dati cu rosii daca nu va place modelul.....a fost prima varianta la care m-am gandit. astept sugestii de tot felul, io nu ma supar daca sunt criticata ci imi da si mai mare ambitie si imi creste inspiratia

pe spate m-am gandit sa fie numele fiecaruia si data in care s-a nascut

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmina, da da! suntem toate de acord cu ce ai spus tu!
Ce zici de asta?

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Revin!
Spuneam de plafonarea de pe subiectul nostru. Crezi ca numai aici e? Se intampla si la case mai mari, daca vrei iti dau subiecte romane cu personaje mai dihai, la care toata lumea aplauda si nimeni nu indrazneste sa aiba o parere mai altfel..
Si daca extinzi, asa e peste tot.. si la servici, si la scoala a fost, peste tot.. Pentru asta trebuie sa te inchizi in casa? Poti sa stai mai retrasa si sa cauti afinitati.. Intr-adevar e enervanta tendinta generala de pupiciuni, dar e si relaxant cand ai o problema sa gasesti pe altii care au trecut prin aceleasi chestii.
Parerea mea e ca problema ta e mai adanca.. nu numai de atmosfera de aici.. poate e legata si de anumite persoane..Nu-i nevoie sa imi raspunzi..
Pace

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleeana, fain tricoul chiar reusit dpdv tehnic, dar am si eu niste obiectii... Eu urasc fotbalul si mai ales fotbalistii si deci tot ce imi aminteste de ei... Dar ptr baietei ar fi f bun, ca ar mai taia din feminitatea rosului. Asa ca ramane sa te gandesti si la un tricou de fetite si asta sa fie de baietei.
Ar merge iara fain pe spate o ratusca galbena, ca doara pe DC ne-am cunoscut!

Inca o propunere, sa scrie cum a spus Arabela cireasa 2006 fara mai-iunie ca mai sunt si nascuti in aprilie sau iulie.

Carmina, ca sa fiu in ton cu mesajul tau, mai ales ca toata lumea pana acum s-a declarat de acord cu tine, ei bine eu nu sunt chiar in totalitate de acord. E plin de dulcegarii pe aici insa sunt zile cand chiar imi fac deosebita placere dulcegariile astea. Imi place cand imi sunt laudati copilasii, ca doara sunt lumina ochilor mei. Imi place sa spun o vorba buna si altor cirese ca stiu ca voi face o bucurie mamicii/taticului. Intr-adevar sunt zile cand chiar nu-mi arde de dulcegarii, sunt scurta in mesaje si seaca. Dar trec.
Discutiile in contradictoriu intr-adevar mai dau culoare subiectului si-l mai invioreaza. Asta e bine venit. Dar nu cearta. Scrie careva vreun mesaj in care nu se declara de acord cu ce am scris eu devin irascibila si ma indispun si automat imi pierd si rabdarea cu pruncii. Vreau ca asta sa fie oaza mea de liniste.
Am o propunere. Putem deschide separat un subiect la prieteni in care sa discutam vrute si nevrute, daca vreti sa ne si ciondanim. Care doreste, intra si scrie care nu, ramane la atmosfera dulce si suava de aici.
Si ptr ca ma simt direct vizata (" minunatele aluzii la mesajul meu "rauvoitor" insa fara a se mentiona in acele aluzii si numele meu") - poate totusi nu e chiar vorba de mine ptr ca eu sigur am mentionat numele tau si in nici un caz nu consider ca ai fost rauvoitoare - singurul regret e ca nu ti-am atras atentia in privat ca mesajul tau e mult prea critic ptr biata Cami si efortul ei si ca am incercat varianta zaharisita pe forum, dar mi-e lene sa scriu PM-uri.
Si totusi... Ce mai face Mihnea? Ce prostioare mai face? Ceva poze, filmulete?
Si s-o intreb si pe asta. Ce mai face Inaioana? Ma gandesc ca ai pastrat legatura cu ea spune-ne macar tu ce mai fac Katjia si Serghei.
Nu te pup ca dupaia ma acuzi ca-s prea dulce...

Arabela, am vazut pozele cu victoras vrajitor, acus face anul si el... Maaama ce-a trecut timpul... Poza cu basmaua e bestiala... Se vede ca-ti lipseste si-o fetita...

Nu ma pot opri din minunat privind ochii Horei! Apoi il vad pa tata-su si-mi dau seama ca seamana la ochiosenie, cel putin. Luana, sa-ti traiasc printesa in roz!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!

Multumim frumos pentru intrebari si urarile de sanatate adresate Sofiei.
Soficu' este mai bine acum nu a mai facut febra si intre timp ne-am imbogatit colectia de dintisori cu inca doi.

As mai scrie cate ceva dar nu vreau sa "imbogatesc" colectia de platitudini de pe aici asa ca ma abtin. As mai vrea doar sa adaug ca:
1. imi pare sincer rau ca montajul creat de mine a dat ocazie la asa suparari si promit ca pe viitor sa stau cuminte in banca mea.
si
2. desi imi pare sincer rau ca unele fete au ales sa nu mai scrie la acest subiect nu cred sincer ca gata fara ele incetam sa prezentam vreun interes sau sa existam. Adica ce astea care am ramas si scriem (lucruri mai mult sau mai putin interesante!!) suntem egale cu 0?

Va !!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, ma bucur ca Sofia e mai bine si felicitari ptr dintisori!
Si nu te mai necaji, montajul a fost deosebit si mie sincer mi-a placut, asa ca te rog chiar sa te mai bagi si alta data. Mesajele tale mie imi fac deosebita placere, pur si simplu ma binedispune cand citesc cuvintele frumoase pe care le gasesti ptr fiecare. Deci esti departe de a fi egala cu zero, mi-esti draga iar de Sofia nu mai vorbesc ca ma topesc cand o vad in poze!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

pai nu asa...facem la fel la toata lumea.....o sa ma gandesc la alta varianata...dar mai astept si propuneri....

io's mai nesimtita de felul meu si nu ma supar daca veniti cu texte mai tarziu

cred ca fetele care s-au suparat si se vor mai supara in viitor ar face bine sa-si clarifice supararile pe PM-uri cu cine vor. nu mai dati asa proasta alura topicului. aici discutam de CIRESELE noastre si nu de voi

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Salutam livada!!

Multumim frumos pentru intrebari si urarile de sanatate adresate Sofiei.
Soficu' este mai bine acum nu a mai facut febra si intre timp ne-am imbogatit colectia de dintisori cu inca doi.

Bravo!!!!!
quote:

As mai scrie cate ceva dar nu vreau sa "imbogatesc" colectia de platitudini de pe aici asa ca ma abtin. As mai vrea doar sa adaug ca:
1. imi pare sincer rau ca montajul creat de mine a dat ocazie la asa suparari si promit ca pe viitor sa stau cuminte in banca mea.
si
2. desi imi pare sincer rau ca unele fete au ales sa nu mai scrie la acest subiect nu cred sincer ca gata fara ele incetam sa prezentam vreun interes sau sa existam. Adica ce astea care am ramas si scriem (lucruri mai mult sau mai putin interesante!!) suntem egale cu 0?

Va !!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mie mi-a placut ffff mult montajul (n)* pentru el.
Si mi-esti tare draga, cum spune si Diana, ai o vorba buna pentru oricine si pentru asta eu personal te pretuiesc

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

CamiM de ce nu mai avem acces la pozici?
montajul a fost super,ramane si peste 20de ani si o sa i-l arat piticului cum a oferit el ghiocei la o gasca de mamici.
si eu din intamplare ma aflam pe acolo.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Asaaa.... am pus Soficu' la nani, hainele le-am dus la spalat acum revin: am stat si m-am gandit putin si cu riscul de a supara in continuare eu tot am sa scriu ce mi se pare bun despre unul si altul ( recunosc si eu: nu intotdeanuna cele mai reusite laude!!)iar celor pe care ii deranjeaza stilul meu le reamintesc ca nu sunt obligati sa citeasca si le urez sincer ca macar o zi in viata sa aiba "nefericirea" de a nu avea decat cuvinte bune de spus despre ceilalti!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

Mergi la inceput