Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 13
arleena spune:
hello hello
ia uite cine da semne de viata. bine ai revenit Angelica
.doroti ne mai tinea la curent despre voi....sa faci poze cu sara neaparat....nu uita ....am observat asta la ai mei ca fiecare dintre noi copii(4) avem poze proportional cu varsta.adica ala mare cele mai multe si ala mic cele mai putine....si acum le mai face critica la parinti ca de ce nu i-au facut poze cand a fost mic.....
noi am avut un weekend f frumos....si sambata si duminica am fost la iarba verde(am pus ceva poze noi) si ne-am si bronzat
(eu chiar m-am parlit pe nas si frunte)
ciresele bolnave si
ciresele cu dinti noi....sa creasca iute si sa nu va mai doara.....si
ciresele plimbarete
si
ciresele vorbarete care si-au imbogatit vocabularul
si eu vreau tricouri.....daca vreti io va ajut sa facem modelul imprimeului cu poze scris etc(in corel lucreaza cei de la firmele astea de imprima pe diverse chestii)pot sa le imprim si aici.....
referitor la dormitul noctur......pai 3 zile cat am fost la ai mei nu mi-a venit sa cred ca dormea fara sa se trezeasca...de cand am ajuns la cluj e dezastru din nou

nici la capitolul mancare nu e roza treaba.....are cam 2 mese diversificate ca una(nu aceesi tot timpul) o salta si vrea tzatza
. ma trage de tricou, plange si ma loveste daca nu-i dau sa suga......ma distruge psihic. am vb cu pediatru si a zis sa nu ma stresez, ca alex e f bine dezvoltat si ca papa cat are nevoie. dar nu mi se pare normal ca la aproape 1 an predominant sa fie laptele. anyway.....pe langa ca nu papa calumea vrea sa-si bage singur in gurita si iar ma enervez cand imi picteaza toata bucataria, mai mult de jumate ajunge nu in gurita lui
ama chiar ma gandeam la voi, ce mai face sebi.....imediat are 1 an, nici nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul.
la ce fel de petrecere va ganditi pt 1 an?si cadouri???noi ii lua fara motiv tot felu....dar de ziua lui chiar nu stiu ce sa-i iau!??!?!dati-mi idei de cadou!?!??!?!
f frumoasa intalnire ati facut in IOR. chiar ca e fain parcul.amiss multumim de poze
miercuri facem si noi la cluj....alex si ana![]()
hmmmm, iar m-a prins ora asta pe forum

v-am
acit
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
am adaugat poze din vara in albumul vara lui 2006 ,interesante,a adormit copilul de la ora 20 si am avut si eu timp sa umblu prin cd-uri.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
unde erati in pozele cu marea ?...super de super...
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
arleena ce frumoase sunt pozele cu gratarelul 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
nikolett2445 spune:
MITI eram in italia la rimini,nu am gasit pozele de la Venetia ca le puneam si pe alea,am inca f ,mare dezordine pt ca nu am sifoniere tre sa ne facem,am asteptat sa se deschida Ikea,iart acum nu e timp de mers la Bucuresti.
A fost o vara ca la 20 de ani, cu copilul carat peste tot,acum nu as mai merge nicaieri,David s-a schimbat si are mancarici, si eu am nervi.
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Adela, ce mai face Andreiutz?
Oana multumim de intrebare.Azi suntem la ziua 4 de Augmentin, mergem dupamasa la doctorita la control.Febra nu a mai facut de duminica, azi de dimineata a baut in sfarsit o sticla intreaga de lapte
sper sa si manance mai bine de azi.De tusit inca tuseste, nu des, dar destul de tare cand o face.In rest...la noi e vreme buna, asa ca iesim si p-afara destul de des, nu stam mult la o repriza, dar iesim zilnic de 2-3 ori.**********************************************************
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
am adaugat poze din vara in albumul vara lui 2006 ,interesante,a adormit copilul de la ora 20 si am avut si eu timp sa umblu prin cd-uri.
Niko, vazut pozele si protagonistii.Frumoasa vacanta ati avut.Inseamna ca David e un cumintel, nu?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
nikolett2445 spune:
quote:
Niko, vazut pozele si protagonistii.Frumoasa vacanta ati avut.Inseamna ca David e un cumintel, nu?
da ,de obicei la20,30 dormim seara si dimineata la6.30suntem in picioare cu o pauza de laptic la 4 sau 3
DianaR spune:
Nikol, m-ai intrebat de lantigel B, si mare lucru nu stiu sa-ti spun ptr ca nu am folosit si nici prospect nu am gasit pe net sa ma informez. Sincer medicatia homeopata nu ma pasoneaza in mod deosebit, asa ca mai bine ma abtin...
Ce pot eu sa-ti spun e ca daca as avea probleme cu copii mei in sensul ca sa raceasca f des, probabil as incerca si homeopate.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
ralucis spune:
amiss, ama, steluta, multumesc frumos!
vivi, angelica, multam pt raspunsul cu bibe!
carmina, ce mai faceti? hai, scrie ceva despre voi, ca poze am vazut deja!
cami, cum se mai simte sofia?
amiss, cum mai e la munca, te-ai mai obisnuit ceva-ceva? N-ai putea sa iti mai iei acasa macar putin? de fapt, cred ca eu sunt exceptia cu mamica ce lucreaza de acasa, ca vad ca multe dintre noi au fost nevoite sa se intoarca la munca, uffff...
lacri, iti tin pumnii in continuare la exemene!
nikolett, am vazut si admirat pozele, pe-acolo o sa ajungem si noi in iulie!
luana, suuuper ideea cu tricourile, sunt total de acord!
26octombrie spune:
sanatate la toata lumea!!
pupam cirese bolnavioare, dintoase, morocanoase 
nu-mi vine a crede ca se-apropie valul aniversarilor adevarate!!
noi.. tot muci, da mai subtire, tot tuse da mai rar, ne revenim. ma bucur ca m-am tinut tare pe pozitii si am scos-o in fiecare zi (bona si barbatu-meu ar fi tinut-o in casa toata saptamana, sa respire acelasi aer imbacsit.. degeaba aerisesti, afara e cu totul altceva). si baita am facut in fiecare zi si eu traiesc cu convingerea ca baia ii face bine, ii pune sangele in miscare, nu sunt de acord ca, daca e racit copilul, sa sistezi baia. gata, m-am varsat.
spre surprinderea tuturor, chiar si a mea, am reusit sa pun cateva poze, cu copilul...roz!! am primit iar un sac de toale beton si ne-am apucat sa facem parada modei...
un articol e absolut demential. e o rochita de carnaval sau de serbare, pentur mai tarziu, de-ti vine sa faci un copil daca n-ai si-o vezi. e roz, dar nu ma deranjeaza, cu o coronita din floricele si panglici, iar rochia propriu-zisa e numai fasii de tul roz, cu paiete tot roz si cu puf de gasca (tot roz..), fasii ce atarna pe toata fusta. iar partea de sus e gofrata. se vede in poze. pe spate are... doua aripioare...tot roz, evident. e un vis. imi imaginez cata bucurie ii va face sa o poarte si ma topesc.
am mai primit o imensitate de bucatarie de la chicco, f misto. avem aragaz, ce sfaraie si bolboroseste cand pui tigaia, respectiv oala pe ochi, frigider, cuptor, chiuveta (cu cuva pentru legume!!) si o multime de alte gadgeturi. pe langa bucataria propriu-zisa am primit si o punga intreaga cu nebunii, tacamuri, vesela, oale, tigai, alea-alea, plus mancare! adica pana la cartofi prajiti, orez cu lapte si ochiuri!! m-am crucit. ma manca degetele sa ma joc cu ele!!!! deocamdata punga sta ascunsa, folosim doar piesele de mobilier, ne bagam ghetele in cuptor si ciorapii in chiuveta, cu racnetele de rigoare.
uite o idee de cadou pentru un an, la fetite.
am mai primit ceva, da mi-e cam jena sa va spun, mi se pare o idiotenie fara pereche.. e, hai sa zic: am primit si o ...casa de marcat. stupid, uite cu ce se joaca in societatea de consum copiii...
are banda de cauciuc pe care se plimba cosul, produse de supermarket, ...cititor de carduri (si card, evident), telefon pentru chemat sefa la o eventuala corectie.. cat de cretini pot fi oamenii??!
a, ca uitam: http://www.flickr.com/photos/62149076@N00/sets/
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)