Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 14
26octombrie spune:
arleena, ar fi super!
uitati la ce ma gandeam io, da n-am acum timp sa ma joc si sa incerc sa va arat direct: o cireasa, mare, gogonoasa, din aia alb-galbuie, pietroasa, pe un tricou mititel, ROSHU! (ami, cam ca ala, stii tu care), iar de jur imprejur sa scrie SUNT O CIREASA DE MAI-IUNIE 2006, sau SUNT DIN GASCA CIRESELOR DE MAI-IUNIE 2006 (Papadie, cati pupici meriti matale, ca tu ne-ai dat numele!!!!) chiar, mai tineti minte? eram la capitolul 1, paturici de mai iunie si Papa a zis ca ar fi frumos sa se cheme primul asa, iar urmatoarele CIRESE DE MAI IUNIE....
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
puiudana2004 spune:
Buna dimineata dragelor!!!
Noi dau mai rarut pe aici,dar sa stiti ca va citim ,nu am pierdut nimic!
Angelica,bine ai revenit!
Adela si Luana,sanatate lui Andreiut si Hora!
Elena,felicitari puiut mic pt primii pasi!Sa o ti tot asa si la cat mai putine cazaturi!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLORI!
Felicitari pt dintisori,maselute!
Am vazut pozele toate si filmulete cu primii pasi,pozele de la intalnirea din IOR,toate sunt fff frumoase.M-au impresionat pozele lui Virgi cu locul de joaca pt copii.Oare o sa avem si noi vreodata asa ceva????
Si ca sa nu uit,ne inscriem si noi pt tricoul rosu de cireasa si vroiam sa o intreb pe Doroti,daca mai trimitem pozele pt albumul de Pasti???
cocutica spune:
Buna dimineata ciresele dragi!
Dimineata mea e tare trista
si cred ca m-a apucat o depresie tare nasoala. Va rog sa nu va suparati daca in urmatoarele zile nu o sa mai scriu, dar efectiv nu imi arde de nimic...abia ma tarasc prin casa sa ii fac Elenei mancare si abia resusesc sa ii zambesc un pic, sa nu se simta copilul parasit.
De Pasti mergem la Calimanesti la parintii mei impreuna cu socrii mei...dar nu sper sa imi revin nici acolo. De aceea daca nu mai apuc sa intru vreu sa fac si eu urarile de rigoare:
Ciresele si copacei dragalasi sa aveti un Paste minunat alaturi de cei dragi care sa va aduca lumina in suflete si pe chipuri, iar Iepurasul sa soseasca cu multa bucurie si veselie...a si evident multe multe cadouri.
Pupam
toata livida si promitem ca, imediat ce ni se schimba starea de spirit, revenim!
P.S. SHoricutza si PuiuDana multumim pt felicitari!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
abibrinza spune:
Buna dimineata!
Cocutica, eu am facut un dus si parca e mai frumoasa dimineata.
Am adaugat si eu ceva poze cu noi.
Luana, si mie imi place ideea cu tricourile dar mi-ar place mai mult pe tricoul lui Victor sa fie scris doar 'cireasa de 2006', ca deh, el e nascut in aprilie, golanul.
Steluta, nu te doare cand iti scoate firele, stai linistita.Ce ai mai putut si tu sa patesti!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Nikolett, frumoase pozele!
Arleena, ti-a trecut ochiul?Cu mancatul lui Alex eu zic sa stai linistita, cand i se va face foame va manca.Si Victor e la fel.
Angelica, bine ai revenit!
Diana, si eu i-am dat lui Victor branza topita si cascaval si le mananca , fatza de branza de vaci pe care o scuipa.
poze
camelia.t spune:
Ha ha ha.....am vazut pozica cu Victor cu baticut! Zici ca e morosan neaos de-al meu!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
abibrinza spune:
Camelia, ce bine ca se simte Andrei mai bine!E asa de rau cand sunt bolnaviori si nu se simt bine.
Ralucis si noi o sa botezam in toamna si atunci sper sa am si eu burtica.
Amiss, e greu la inceput dar te vei obisnui.Pupici Petrei ca sa nu iti simta lipsa.
Pupici la toti plimbaretii, dintosii si lipiciosii din livada!
poze
abibrinza spune:
Camelia, mai curand bucovinean ca are sange pe jumate de la taica-su.
poze
andruskandu spune:
Bine v-am gasit, Copacei cu Ciresici
si Ciresele!
Eu nu prea mai am timp sa intru pe forum, de-abia mai citesc ca m-am apucat de curatenie (atat cat ma lasa Andrei).
Steluta, sigur nu doare cand iti scot firele, doar un mic disconfort, iti tin oricum pumnii! Toata livada e alaturi!
Cocutica, bea si tu niste ceai verde - o cura de cateva saptamani zilnic 2 cani. Stai mai mult afara cu Elenus, joaca-te cu ea si-ai sa vezi, o sa-ti treaca...
Luana, multa sanatate Horei. Si eu am procedat la fel cu Andrei,a facut baita zilnic si a fost scos la plimbare chiar daca era racit.
Sigur ca sunt de acord cu tricourile, si fiind mai multe nu vor costa prea mult....

ici la Ciresele-Ciresici!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Am uitat sa spun ca mancam si plecam in parcul acela frumos! Asa ca, stiti unde ma gasiti de la 2...
Andreea
lui
Andreiut Puiut