Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LUANA super idee....ma inscriu si eu...numai spuneti ce si cand si trimit banutii pe un card eventual

IRINA bine ai revenit....pupici multi la copilasi.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Lacramioara, multumim ptr complimente. Te pupam, tinem pumnii ptr cele 2 examene, si uram multa sanatate razaciosului mic.

Angelica, iti multumim si tie, dar sa stii ca nu ne-am deghizat ... cred ca faci o confuzie pentru ca tu nu ne-ai vazut niciodata iar eu n-am purtat, deasemeni, nicicand ochelari.

Si eu sunt pentru ideea cu tricourile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Suuuper ideea cu tricourile! Total de acord! Abia astept!

Amis, toata simpatia mea! Trebuie ca-ti e f greu sa lasi copilul acasa si sa mergi la lucru!

Luana, apropo de Hora mofturoasa, mai toti copii sunt nemancaciosi cand saunt raciti. Ai mei care mananca prost in general cand racesc nu mai papa nimic. Si laptele il beau cu mofturi...

Oh, ce vreme frumoasa! Sper s-o tina tot asa! Pupam livada inflorita!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Angelica, iti multumim si tie, dar sa stii ca nu ne-am deghizat ... cred ca faci o confuzie pentru ca tu nu ne-ai vazut niciodata iar eu n-am purtat, deasemeni, nicicand ochelari.

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006[/b][/navy][/font=Comic Sans MS]

Am ras atat de tare, ca mi-am speriat soatza~~~~

Eu v-am "cunoscut" pt prima oara si intaiasi data in fotografiile de la intalnirea unde aveati burtici mici (postate de Carmina, parca)! Puteam sa pun prinsoare ca Shoricutza este fetita cu ochelari!

Las'! Ca o sa ne-ntalnim pe viu, si n-am sa mai incurc never borcanele!!! Scuze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buna seara tuturor.Ca de obicei la ora asta sunt cam cheauna.Am terminat de citit si...am si uitat

Mei...va invidiez pt. parcul ala si pt. ca suntetzi atatea care statzi prin zona.Tare dragalashi copilutzii..

Carmina...chiar nu mai dai deloc pe la noi?Doar asa sa-l mai vedem pe Mihnea(care s-a facut un dragalash)

Multzumim de aprecieri tuturor.

Angelica...eu nu i-am dat fier niciodata si nimeni nu mi-a sugerat sa-i fac analizele sa vad daca ii trebuie.Nu cred ca e anemica pt ca mananca bine acum...carne mai mereu,are buzele si gingiile roshii...nimic nu-mi indica o anemie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Ah! Scuze pt scris! N-am deselectat ce trebuie...

Gabitza25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am adaugat poze din vara in albumul vara lui 2006 ,interesante,a adormit copilul de la ora 20 si am avut si eu timp sa umblu prin cd-uri.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

AMISS am uitat sa scriu cate ceva pentru tine in mesajul de mai devreme.....eu cu Rares am inceput munca cand avea el 2 ani si 2 luni....el a stat o perioada cu cumnata mea si apoi cu tati....Cine crezi ca bocea prin colturi pe la munca si suna de 20 de ori acasa sa vada ce face piciul. Nici nu vreau sa ma gandesc ca peste un an voi trece iar prin asta. E greu si inevitabil ceea ce simti si nu trece repede.....daca stau si ma gandesc poate doar scade din intensitate dar senzatia asta ramane.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Diana, Cami, Ama multumesc pt incurajari. Miercuri urmeaza sa-mi scoata firele. Cica sa nu ma chinuiasca in joia mare ...

Ama, ma bucur ca ai mai intrat!! Intr-adevar Seby mai are un picut si sarbatoreste un anisor!! Ce-a mai trecut timpul?? Parca mai ieri cautai innebunita caruciorul cu maner reversibil .

Luana, de acord cu tricourile!!!

Lacra, tinem pumnii stransi sa reusesti si la celelalte doua examene. Sanatate dl. Razacila!!! Bag de seama ca bona ta isi face pregatirile de Paste...

am toata livada inflorita. Ma duc la somnic, poate imi face iar fiica-mea program de sculat la 4 dimineata .

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, felicitari ptr umblaretul mic. Pupam pe ginerica!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput