Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (49)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolett2445 spune:
Salutare fetelor,papam cu spor de vineri carnita de pui,cu iaurt si doua linguri de dulceata,la inceput acum am mai redus,sper sa ajung sa nu mai pun deloc,am incercat sa bag aproape in orice carnita,chiar si in cerealele de la humana de care nu stiu cum sa mai scap pt ca papam cate o cutie pe saptamana de piure,in care am introdus carnita si e buna.Deci avem rezultate promitatoare.Multumesc pt sfaturi.
va citim cu mare interes si imi sunteti dragi,ma oboseste piticul foarte mult ca nu mai vrea sa stea deloc singur,nici un minutel,nici in scaun nici in pat nici pe jos,ii place doar sa/l plimb tinut de manute.
Asa ca a venit perioada mult asteptata cand o sa slabesc din kg mele multe,ca doar am 70 in continuare.
DIANA_R daca poti sa-mi scri ce sti despre LANTINGEL B ,ni l-a recomandat doctora pt ca racim prea des,dar acum perioada rece a cam trecut, trei saptamani cu trei pauza si din nou inca trei saptamani.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
nikolett2445 spune:
si am uitat,cum a fost posibil
facem la OLITA DE DOUA ZILE.FRUMOS SENTIMENTUL..
ama_kaly spune:
Steluta multumim frumos ca intrebati de noi.Suntem bine, va urmarim din umbra.Am citit patania ta cu degetul, multa sanatate si refacere rapida!
ralu FELICITARI!!!!!
Ce veste minunata, cred ca sunteti super fericiti!
Luana e super ideea cu tricourile imprimate, eu sunt pro!Seby nu a avut nici enterocolita, nici rubeola,ci o reactie alergica de la medicamente.A inceput sa manance binisor.Merge in picioare singur fara nicio problema, la sfarsitul lunii face un an..parca nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul..
I-am facut hemoleucograma la sfatul unui dr (altul decat cel care ne-a pus doua diagnostice gresit
) si i-a iesit o usoara anemie, motiv pentru care ii dau 7 picaturi de fier pe zi.O sa imi fac timp sa pun si poze.M-am uitat la pozele voastre si m-am indragostit de toti bebelusii, ce mari si frumosi sunt!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Ah..am uitat!
LA MULTI ANI
tuturor celor care si-au serbat ieri ziua numelui!!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
Ziua buna!
Luana, multumim pentru urari
, am stat de ziua noastra onomastica acasa TOATA GRADINA, adica eu, husband Florin si moaca cel mic Florinel![]()
Mouse-ul de la laptop nu mai functioneaza, asa ca, nu mai pot colora si boldui fonturile dupa pofta![]()
Cami, multumesc pentru incurajari
lui Moaca ii iese un canin sau ceva asemanator, in sensul ca e foarte dureros si m-a capiat cu plansetele. Mai am 2 examene, unul dupa altul
Abia de reusesc sa mai intru pe aici, bona se tot invoieste, cine credeti ca sta cu copchilu'?
Liana, ce mare s-a facut Ana si ce draguta este![]()
Moaca a avut gripa, a luat de la taica-su, abia l-am scos ieri si azi din casa si am ajuns sa-i fac baie in 2 minute, pe cap nu l-am spalat de 3 zile, adica am ajuns ca aia pe care nu-i suporta coreeenii ( pana acum faceam baita peste tot zilnic, iar la poponetz la fiecare schimbat, deci, ne incadram in"standardele" lor de curatenie
)
Si eu sunt pro tricouri personalizate, ideea este grozava, felicitari Luanei
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Sustin ideea cu tricourile
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
felicitari la umblaretzi -bravo-bravo!
felicitari la dintzoshi!! la mi multi - adica la fix catzi recomada medicul ![]()
la bolnaviori!!!
Da, Ama, si eu ma nostalgiez de numa' ca azi-maine e prima cireasa de 1 an!!!!! uhu....
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
oana.iat spune:
Salutare!
Luana, e grozava ideea cu tricourile. Mai, fetelor, sunteti grozave, zau, cu ideile: montajul video, tricourile. 
Am si eu o rugaminte, in schimb: sa nu ne uitati pe noi, 'provincialele'.
Cami, sanatate multa Sofiei !!
Soficu
Adela, ce mai face Andreiutz?
Doroti, unde te-ai ascuns? Cred ca esti ocupata cu serviciul...
Ama, bine ai revenit, sa nu mai lipsesti asa mult.
Lacra, bafta la examene. Off, si bona ta...tocmai acum si-a gasit.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
angelica_g spune:
Buna ZIUA!
Azi am depus si registrele de salariati, asa ca ma pot lafai pt o zi in timpul muncii!
Luana, super! Abia astept tricourile! Insa vreau si cate unul pt mamici! Poate ma ambitionez si ajung si eu in mult visatul IOR...
Pupici multi si duuulci pt: Steluta, DianaR, CameliaT, Zax, Oana.Rusu, pt ca si azi m-ati facut sa ma simt "importanta", si imi dau seama ca nu am nici un merit!
Doroti, ce faci puisor?!? Pai si poati? Strigi lumea la apel si nu iti arati fatisoara toata ziulica? Da-ne vestea: Natalia merge!!!
Nikolett, super puiul! Felicitari pt progrese!
Felicitari si pt ciresele siropoase apartinand titularelor Vivighe si Oana.Rusu! Vazut si eu palmaresu' de fotomedei!
Shoricutza, recunoscut!!! Ana blonda?! O dulceata! Nu mai seamana delok cu ce-mi aminteam... Mami fara ochelari... V-ati deghizat frumos.
Lacri, pacaleste-l din taste... Parca ... nu esti tu! Imi dai senzatia ca cineva uzeaza de nik-ul tau! Sanatate floricelelor!!!
Ama], felicitari si voua pt mersul destoinic! Asadar, 7 picaturi fier/zi?! Da' numa' dupa analize!!!? Ce sa fac? Mi-e asa mila de ea sa o intep iarasi...
Irinel, ce ma bucur ca ne scrii!!! Ce mai faci tu? Ce iti face voinicul?!
Oare gemenele mele preferate ce-or mai face?! Alda? Vreo veste?!...
Ellax, inteleg ca nu ati emigrat inca!!! Frumos va sade! Sper sa va mearga din ce in ce mai bine!!!
...cam atat pt azi! M-am rasfatat destul... Pe curand!!!
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
si am uitat,cum a fost posibil
facem la OLITA DE DOUA ZILE.FRUMOS SENTIMENTUL..
felicitari mai ghidusilor !
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex