Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 29
leeloo2004 spune:
Neata! Iar am inceput dimineata bine, de data asta cu pozele lui speel! Mi-a placut mult mai ales filmuletul cu calul - lui Stefan ii e tare frica de cai, dar pe de alta parte el nici nu a avut ocazia sa stea in preajma lor prea mult...Si zici asa - se poarta bulinele? Pai sa ma orientez si eu macar la unele mai mici ca silueta nu-mi permite deocamdata sa ma "imbulinez" prea rau...Iar de poezia lui Serban ce sa mai spun? M-a lasat fara cuvinte, e absolut superba - bravo!
Dimineata am fost la dr. la controlul periodic si la vaccinare (pentru hepatita A) - vaccinul l-am prins pe ultima suta de metri ca mi s-a explicat ca daca se incalzeste vremea nu-l mai fac. Urmeaza rapelul in octombrie. In rest de crescut nu prea a crescut - tot 92 cm, dar a mai pus ceva pe el - are acum 12.8 kg....mare lucru!
Kim - vesti cu casa nu prea mai am - se misca tare greu - dar in principiu s-a cam terminat de construit - urmeaza deja acoperisul si sa intre zidarii sa inceapa finisajele. Trebuie sa gasesc si un model de gard si trebuie sa caut si un designer pentru interioare.
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Salutare !
Kim - asteptam vesti bune de la voi !
Speel - super faini sunteti, am vazut toate pozicile. Serban este deosebit. 
Leeloo - haide spune mi despre Havrix, ca eu vroiam sa l fac luna viitoare ...
Pediatra noastra nu stie nimic, dc zici ca nu se face pe calduri ???

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roberta04 spune:
Revin ca am uitat cate ceva (batranetea...
):
IOANA, si eu sunt cam in pana de idei cu mancarea, Matei, care e un mancacios, cam face si el mofturele de cand are probleme cu gatul. Astazi, de exemplu, ii gatesc supa de vitel cu cartofi, pipote la cuptor si legume mexicane.
CRISTAL, ce face Botoshica? Cum se simte? Am vazut pozele, ce frumoasa e poza "Cu mami"...si are si buline!![]()
szivarvany spune:
Cristalina - asteptam doo vorbe de la voi toate ![]()
Mitzu - ai rezolvat cu biletele ??? 
Roberta - la ce e alergic Matei ? Unde si ce teste i-ati facut ? 
Mey, mai stit ceva de Corianai ? BlueAngel ? Rain ? OchiVerzi ? Bunny ? SimonaR ? Mimilinca ? Demult nu au mai semnat aici nici ele ... de gagicile din Japonia nu mai zic ... 
Daria &
carmenp spune:
am uitat sa-l felicit pe serban
...
bey, m-a sunat una acu sa`mi zica ca m-a visat urit, cica nu ierea niciun rahatel p`in visu` ei:D naspa, azi mac sa`mi aranjez podoaba capilara poate m-o sluti ala p`acolo;)) ca vorbiti de moda si trenduri, buline nu`mi poci pune da` la putin roshu` si verde padure ma bag si io
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Leeloo - haide spune mi despre Havrix, ca eu vroiam sa l fac luna viitoare ...Pediatra noastra nu stie nimic, dc zici ca nu se face pe calduri ???
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Daria, nu stiu de ce - asa mi-a spus ca e indicat a se face doar primavara sau toamna si luna asta inca il mai fac ca nu s-a incalzit prea mult...Nu stiu sincer care e legatura cu vremea, asa ca nu te pot lumina prea mult...Poate Roxi sa stie mai mult - Roxi - help?
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo
- si cat timp a trecut de la vaccinul de 2 ani juma` ??? Sunt preocupata, vreau sa i-l fac neaparat Giulikai.
Rox - 
Daria &
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Leeloo- si cat timp a trecut de la vaccinul de 2 ani juma` ??? Sunt preocupata, vreau sa i-l fac neaparat Giulikai.
Rox -
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Pai pe cel de 2.5 ani i l-am facut in ianuarie, cind a si implinit virsta.
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna jiua!
(vorba Mariei)
Io dadui o fuga pe la servici da' ma intorsei repede ca iar are treaba tanti Ioana. Asa ca Maria e iar la desene (la ea joaca e tare dinamica iar eu nu ma pot tine dupa ea, asa ca se joaca tare putinel cu mine...)
Tocmai mi-a sarit in brate sa-mi spuna "te ubesc mami!"...A prins-o p'asta cui te iubesc si profita la maxim..![]()
Daria, asa stiam si eu, ca e indicat vaccinul de hepatita A toamna si primavara...habar n-am de ce dar daca ma lamuresc iti zic. Noi vrem sa-l facem luni. Maria az' noapte nu a mai avut febra asa ca luni cred ac e nu7mai bine.
o ZI FRUMOASA LA TOATA LUMEA!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
fratilor eu nu stiu de nici o interdictie de administrare vara....iaca ce zice GSK-ul despre produs, adica totul: http://us.gsk.com/products/assets/us_havrix.pdf. singura ritmicitate e cea indicata de distanta intre rapeluri.