Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Ma bucur ca Uka este bine, si aici se uda rau cand ies afara, mai ales ca ploua des si personalul de la gradi nu sterge niciodata toboganele... sotul a gasit-o de multe ori uda..

De ramas aici vom ramane deocamdata pana ce pretul la casa va creste, deci poate fi 1 an, 2 sau mai mult... oricum, la actuala locuinta nu vom sta mai mult de 5 ani pentru ca iese din garantie si nu vrem sa riscam (prea mult).. in principiu sotul a zis ca daca facem ceva bani la ea o vindem si ne intoarcem in ro... dar socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa

Nu am inceput cautatul de gradi, dar ideal ar fi sa gasesc un pre-school cu program prelungit... aici preschool se incepe de la 2.5 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana..ce distractie acoolo la voi! Si aici este plin de buline..io nu am indraznit ..inca...

Anca se uda..pt ca ei se joaca cu apa...zilnic La noi scad preturile..deci nici in citiva ani aici nu se mai poate face profit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

E noapte,o noapte neagra si tacuta
E noapte,o pinza-ntinsa fara cuta
Privesc un cer atit de instelat
Privesc un univers indepartat
Ascult tacerea noptii intunecate
Ascult o liniste ce-i prea departe
Simt fum innecacios de smoala
Simt lacrima ce incet coboara.
Versurile acestea sunt compuse de Serban in seara de Inviere.

Mergi la inceput

Da,Oliv,distractie s/ar numi.Mai incerc poate oi reusi sa pun un film cu Ricu calarind.Aia n/o mai fost distractie ca domnu cal nu e cuminte,e sportiv si sare peste obstacole iar cu copilu meu in spate tot fornaia si scutura din cap.Si copilu cu haturile in mana tot comanda dreapta stinga iar calu destept din fire se prostise si chiar asculta.
edit de buline.Bine ca n/ai indraznit tu ca indraznesc io.Sa ma vezi numa ce imbulinata devin.adevarul ca nici n/am probat vreo ceva de gen,dar zic eu ca nu e chiar vro drama cinci buline acolo.

Mergi la inceput

Tot eu
http://family.webshots.com/video/3083426070060844786wEsEyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut calaretu`, super! dana, arati foarte bine, ti-ai lasat paru` sa creasca... remarcat dungile, astept bolinele
liliana,

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
Olivia maica is demente alea cu jucatul cu apa....e chiar asa de educativ??? ce e cu ochiul acum? ce ai facut la hemato? asteptam vesti!
Dana-ema-speel tare frumoase poze, cred ca copilu' a fost in extaz in excavator...al meu ar face la fel. super plimbarea calare...ce bine ca are posibilitatea sa se apropie asa mult de animalele astea minunate! spor la imbulinat (diadema? hihihihi ar fi super beton la scoala)
Anca mult succes cu casa. la banii astia e si in romania (giiizzzz ma doare capul cand fac comparatia asta)
Carmencito cum e cu dieta? poci sa imi ranjesc dintii nitel?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare de dimineata !
Am reusit de am vazut filmuletele cu Uka - mey, Olivia, tine aparatul pe on mai mult data viitoare, ca tare e haios !! Ma bucur tare ca este ok cu sanatatea ! Si chiar, acolo la voi vad ca e o moda cu apa, acum recunosc ca si Andrei este fan sportul asta si se uda pina la briu cind se joaca (mai nou are un fix cu sapunul, e musai sa se spele pe miini si sa isi bage degetele in sapun, deja am citeva facute bucati !!). Cum au iesit analizele tale ? Si cum este cu ochiul ?? Asteptam vesti bune si sanatate multa va dorim !!
Dana-speel, l-am vazut si pe Ricu pe cal, mama, ce faiiin ! Eu iubesc caii la nebunie si mi se pare extraordinar ca baietelul tau sa poata fi asa de aproape de ei !! V-am admirat si in poze - arati super si Ricu e un scump ! - acum asteptam si fotografiile trendy cu buline !! Iar versurile lui Serbanel sint minunate ! Pupici tuturor si spor la ... tendinte !
Anca, hehehe, vorba lu Roxi, vad ca macar la preturile caselor ne asemanam, ca in rest ... ma mut si eu in Canada ! Bafta in continuare, sa fie asa cum va doriti voi !
Carmen, chiar, nu ne zisesi cum mai e cu dieta ?! Merge-merge ???
Eu sint pe aici ... ma fac ca lucrez ... ca e vineri 13 si stau cuminte !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, aveti ceva cu mine? aseara fusei prin mall sa`mi stimulez corasonu` cu ceva toale si ma-ntorsei deprimata rau;)) aduceti-mi aminte data aviatoare dupe paste, craciun si alte evenimente similare sa nu mai mac la probat/cumparat toale

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Multam fain de incurajari, sunteti niste scumpe!
OLIVIA, Matei nu a facut febra, dar tusea pana voma si cica are gatul asa de inflamat ca nu stie doctorita cum poate respira.
Si chiar asa, sunt ticnite ale de lasa copiiii sa se joace cu apa? Sau e o metoda sa-i lase sa face ce vor ca sa aiba liniste ??
Tu cum te simti, ce-ti face ochiul?
CARMEN, noi mergem cu Matei la d-na dr. Patrau de la Policlinica Sf.Maria (acum are si jumatate de norma la Policlinica Sf.Nicolae de pe langa Casa Sindicatelor) si suntem multumiti de ea, mai ales ca vine oricand si acasa.
Si nu mai zi de cumparat toale, ca am si eu un offff mare pe suflet, ieri am fost la cumparat haine office si am trecut la camasi cu doua numere mai mari decat purtam eu nu foarte demult
DANA (SPEEL), pupam calaretul! Iar tu arati super!! Eu sunt mare fan buline si ma bucur ca-s in tendinte (bulinele...nu eu...).
Superba poezia lui Serban!
ANCA- spor la gasit gradi!
ANDREEA (P), multumesc frumos de oferta de ajutor , daca ai putea sa te transformi in ceva mic, mic, sa-mi traduci o perioada ce vorbesc englezii mei, tare bine ar fi!
GABRIELA, ar fi simplu sa-l trimit pe Matei cu tratamentul dupa el, problema e ca soacra mea, daca Matei se stramba un pic, nu-i mai da, sa nu chinuie copilul...no comment...
ROXI, cum se mai simte Mugur?

Mergi la inceput