Piticlonti de iulie-august 2004 (217)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxi, multumim!
Hai ca m-am lamurit...citisem prospectul si nu scria de primavara si toamna acolo, dar aveam io in cap chestia asta...cred ca e de la alt vaccin...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - aveti Havrix junior pe stoc ? Noi vrem sa l facem la sfarsitul lui mai.
Cristal - pupici la voi !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare cucuietele..meii la noi vine vara,deci trebe musai sa-mi cumpar buline
Dana superbe poze,pupam protagonistii si poezia este foarte frumoasa,felicitari lui Serbanica!!Inainte de a pleca la scoala fa-ti o poza ca sa vedem si noi care-i trendul!
Carmencita io zic sa ceri la hairstilist,verde cu buline rosii sau viceversasi pe urma sa tragi o fuga la Dana la scoala sa le arati adevaratul trend!
Multumesc fetele pentru ideile de meniuriadevarul este ca noi avem meniuri fixe si neschimbate de vreun an de zile,io ma gandeam sa-i mai suplimentez cu ceva da' nu stiu cand si nici ce,ca nu pot s-o indop ca pe gaste(aseara m-am uitat in mama si copilul editie antica,si scrie ca la 3 ani,fetele din mediu urban trebuie sa aiba,greutatea medie de 14,2 kg si inaltimea medie de 93 de cm,noi suntem in grafic,da' io mi-am propus target de 15 kg).....meiiiiii "sora geamana" a mandrei(am o vecina nascuta in aceiasi zi cu ea)are 18 kg si 110 cm, parca-s asterix si obelisc cand le vezi impreuna
pupici,sunt in zona,revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria nu avem nici un vaccin pe stoc, dupa cum iti zisei. ma anunti cu 2 saptamani inainte de data la care vrei sa il faci si vb sa il comande, ok?
Ioana 18kg la nici 3 ani mi se pare tare mult pentru o fata! trebuie tinut cont de mostenirea genetica (fata in cauza e si ff inalta, la 110cm). Patrick are 14.5kg si 98 de cm....deci target-ul tau de 15kile....e solid rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - da sa traitzi !
Ioano - ce targhet la kg ??? Gorodica e perfecta
Giulik are 12,500 kg si vreun metru.

Mitzu, Lia, Pako - sper ca sunteti bine cu totii !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

iacata capitol nou: doua sute optsprezece

Mergi la inceput