Piticlonti de iulie-august 2004 (217)
Raspunsuri - Pagina 30
cristalina spune:
Roxi, multumim!
Hai ca m-am lamurit...citisem prospectul si nu scria de primavara si toamna acolo, dar aveam io in cap chestia asta...cred ca e de la alt vaccin...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Rox - 

aveti Havrix junior pe stoc ?
Noi vrem sa l facem la sfarsitul lui mai.
Cristal - pupici la voi ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Salutare cucuietele..meii la noi vine vara,deci trebe musai sa-mi cumpar buline
Dana superbe poze,pupam protagonistii si poezia este foarte frumoasa,felicitari lui Serbanica!!
Inainte de a pleca la scoala fa-ti o poza ca sa vedem si noi care-i trendul!
Carmencita io zic sa ceri la hairstilist,verde cu buline rosii sau viceversa
si pe urma sa tragi o fuga la Dana la scoala sa le arati adevaratul trend!![]()
Multumesc fetele pentru ideile de meniuri
adevarul este ca noi avem meniuri fixe si neschimbate de vreun an de zile,io ma gandeam sa-i mai suplimentez cu ceva da' nu stiu cand si nici ce,ca nu pot s-o indop ca pe gaste(aseara m-am uitat in mama si copilul editie antica,si scrie ca la 3 ani,fetele din mediu urban trebuie sa aiba,greutatea medie de 14,2 kg si inaltimea medie de 93 de cm,noi suntem in grafic,da' io mi-am propus target de 15 kg).....meiiiiii "sora geamana" a mandrei(am o vecina nascuta in aceiasi zi cu ea)are 18 kg si 110 cm, parca-s asterix si obelisc cand le vezi impreuna
pupici,sunt in zona,revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
Daria nu avem nici un vaccin pe stoc, dupa cum iti zisei. ma anunti cu 2 saptamani inainte de data la care vrei sa il faci si vb sa il comande, ok?
Ioana 18kg la nici 3 ani mi se pare tare mult pentru o fata! trebuie tinut cont de mostenirea genetica (fata in cauza e si ff inalta, la 110cm). Patrick are 14.5kg si 98 de cm....deci target-ul tau de 15kile....e solid rau![]()
szivarvany spune:
Rox - da sa traitzi ! 
Ioano - ce targhet la kg ??? Gorodica e perfecta 
Giulik are 12,500 kg si vreun metru.
Mitzu, Lia, Pako - sper ca sunteti bine cu totii ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)