Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
omustata spune:
La multi ani tuturor care-si sarbatoresc azi ziua numelui! Sa fiti fericite, si cele mari si cele mici!
Laura-sa-ti traisca floricica pentru ca intr-adevar delia este o floare. Nu ai vazut niciodata cum arata? Seamana putin cu crizantemele.
monu-tare dragute pozele de la intalnire. Asa cum zicea si babygirl, ce m-a frapat si pe mine la Alexia cand am vazut-o este gingasia ei. Are ceva extrem de delicat, o adevarata fetita.
ralwca-ce fetita desteapta ai!
Cam atat ca iar sunt in urma cu cititul. Numai bine!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Mickyyy-sa-ti traiasca Malina! Ai doua fete nemaipomenite.
OanaC-nu am avut timp sa vad toate pozele, dar am vazut cateva si am admirat bluzita Evei, cea in dungi care tare mi-a placut. Am vazut si acrobatiile. Iar am vazut si alte jucarii ale Mayei pe la voi, dar si alte zeci pe care Maya nu le are. Pai pe langa Eva, Maya cred ca are doar jumatate din jucarii.
monu-succes maine la gradinita! Va tin pumnii.
Poze Maya
patriciaRO spune:
Monu succes la gradinita...
La multi ani! tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nume... tuturor Florilor! pupam!
Noi maine dimineata plecam si am intrat s ava zic Sarbatori fericite si aveti grija de voi.. Daca voi mai putea s aintru de pe la hoteluri unde vom sta bine, daca nu, la intoarcere..
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
Multumesc din suflet pentru urarile voastre, citindu-le mi-am facut ziua si mai frumoasa decat a fost!
Am asteptat cu nerabdare sa vina ziua asta si nu petru ca a fost ziua mea neaparat ci pentru ca mi-a fost plecat barbatu' la Brasov si m-a lasat fara computer de joi! Oricum a fost o zi frumoasa, m-au vizitat multi prieteni, rude, am primit cadouri, flori si cel mai important dintre toate am auzit primul "La Multi Ani!" spus de Maya. Nu credeam ca aceste cuvinte sunt incarcate de atata emotie pana azi, sincer e unul din cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat!
Intorc si eu urarile de "La multi ani!" tuturor celor ce si-au sarbatorit astazi ziua numelui si mai ales trimit un pupic special pentru cele trei sarbatorite de ieri Raluca, Mynicegirl si Malina!
V-as fi servit cu o felie de tort dar din pacate (sau din fericire) s-a mancat pana la ultima firimitura, chiar nu mi-a ajuns sa o servesc si pe vecina mea care a venit sa ma felicite mai devreme. A fost super bun insa nu ma laud ca l-am facut eu.... sunt meritele mamei!
Va pup mult!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
loreen spune:
Olgutza din America mersi mult de comparatie...eu o vad ca un cactus cateodata dar in linii mari e floricica mamii...
Monule drag va doresc din tot sufletul o zi buna maine,sa treceti usor peste acomodare si sa va placa tare tare acolo...astept vesti de bine...
Elisor cum mai stai cu nervii?!
Andra da tu chiar nika nu mai zici?!
Adina m-am uitat la Zoo si daca e ceva pentru care tot trag sa ma duc la Sibiu e gradina zoo de-acolo...abia astept sa vad ce reactie va avea mandra mea...
Mickkky sa-ti traiasca mandruta cea mare ...cum a fost petrecerea?!
Beatrice drum bun si o distractie cat mai placuta...
Lucas tu unde ai fugit?!
Adriana as vrea sa te consolez in verun fel si sa-ti spun ca va trece si starea asta ...sacrificiile sunt grele,dar probabil satisfactiile vor fi pe masura
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Elisor, Loreen, Multumim mult, mult! 
Monu, Ema, doua fete frumoase ce sa mai... pup mult la voi!
Gabitz, nasoala faza cu mgazinul ala... Eu muream de tot daca se intampla asa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
blackpanterro spune:
Oana lu'Alex, Elisor, Loreen va pup ca incercati sa ma consolati.Oana nu ma face sa ma simt mai bine faptul ca nu ati platit chiria :) din contra imi doresc ca toata lumea sa aiba bani.Nu sunt o fitzoasa si nu imi trebuie bani sa ma dea afara din casa, vreau doar sa nu mai imi fac griji ca de cand cu scoala sotului e greu....ai dreptate Loreen, mari sacrificii...
LA MULTI ANI tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua numelui.Nici nu am stiut ca sunt Floriile, mi-a spus mama.
Am vazut poze, l-am vazut si pe Luca, un falcos si un dulce, sunt foarte invidioasa pe falcutele de pe aici :).O sa ma mai uit ca nu le-am vazut pe toate, nu mai pot intra prea des....
Si eu sunt pe lista cu copii urlatori.....nu mai stiu ce sa fac, am vazut ca in sfarsit va iesi un canin de sus dar mai sunt 3 cu care vom mai trage multa vreme, cred...
Va pup si ma duc sa vad LOST.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
OlgaTarziu spune:
In primul rand La multi ani celor care-si serbeaza azi ziua numelui.
Apoi o imbratisare mare si lata pt voi toate care va ganditi la noi.
Apoi un pupic pt Olga. Doamne ce ma bucur ca e totul bine.
Newmami multumesc mult. Sper din suflet ca si voi sa fiti sanatosi. Va tin pumnii pt controlul la urechiuse.
Copii urlatori ziceti?
Se putea sa lipsim de pe vreo lista? Ca si Elinor cateodata simt cum incep sa-mi fac o freza a la Britney Spears (ultima
)Cupilul meu are cred o super personalitate si ma asteapta zile grele. Norocul lui ca e asa dulce in acelasi timp. Cica asta e varsta horror intre 2 si 3 ani si ca apoi e mai usor. Hai mai ca eu asa am zis si cu somnul si uite ca tot atipici suntem
Adriana
Lasa ca vin si vremuri mai bune.
Iuliana am vazut pozele. Doamne ce superbe sunteti toate trei.
Nelia cum stai cu burtica?
Androix si tu te apropii cu pasi repezi.
Flore m-ai facut sa bocesc fata! Pupici Mayei cele istete si sensibile.
Laura, Gusta 

Ma mai intorc.
Olga
I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg
omustata spune:
Si Maya a inceput de cateva zile sa faca figuri. Ea in general este destul de rezonabila, dar de vreo 2-3 zile imi testeaza putin nervii si eu si asa nu prea mai aveam rabdare cu ea. Insa ii ies caninii si sper eu ca asta-i motivul. II sunt recunoascatoare ca nu ma scoala noaptea macar.
OlgaT-
. Tare-i nasol ca de cand ai inceput serviciul nu prea mai putem sa vorbim. Problema este ca la ora la care as putea eu sa vorbesc nestingherita, nu te gasesc pe tine. Iar seara la mine este cam haos.
Beatrice-distractie placuta si vreme frumoasa.
Newmami-merci de pont cu Tv-ul. Am vorbit cu sotul insa si nu este de acord sa-l luam ca cica nu vrea sa o invatam cu TV-ul. Imi pare tare bine ca ne-ai mai povestit despre voi. Chiar azi ii spuneam lui Mircea ce mult mi-ar place sa fim ca voi si sa plecam in week-end-uri unde vedem cu ochii. Tare m-am bucurat sa aud ca Patrick nu a mai avut probleme cu urechile.
I-am luat Mayei azi o masuta pe care o poti umple pe jumatate cu nisip si pe jumatate cu apa si i-am pus-o pe terasa si acum sta si se joaca cu ea si eu imi fac de cap la calculator.
Am imprumutat pentru prima oara de la biblioteca Baby Einstein si vreau sa va zic ca Maya este incantata. NU stiu de ce am ezitat pana acum, ca doar voi spuneati ce ca lumea sunt. Ma gandeam ca nu o sa-i placa pentru ca este destul de conservatoare la gusturile legate de desene animate. De ex. ei nu-i plac deloc cele de Disney si mie mi se par asa de reusite. In schimb ii place la nebunie Sesame Street si il recomand cu caldura pentru ca nu exista episod din care sa nu invete ceva folositor. Mayei ii mai place si Caillou care iar este foarte educativ.
Hai ca ma cheama sa-i tin companie la nisip. M-am intins si v-am povestit tot felul de prostii. NU stiu ce a fost cu mine.
Poze Maya
nelia spune:
Buna! Nu am mai intrat de ceva timp, acum am citit ce ati mai scris... Am avut si probleme cu calculatorul si inca mai sint, dar in primul rind pentru ca ne simtim rau toate trei: racite cobza. Si nu numai asta, dar eu ma simt tare rau. Vineri am stat la pat, poate pentru prima data in ultimii 10 ani de zile, atit de rau m-am simtit si nici nu stiu exact de ce. Pur si simplu, cind incercam sa ma ridic simtea ca lesin. Din motive pe care nu le cunosc inca am trecut pe linga o mastita, inca ma mai doare sinul afectat, dar nu mai e chiar asa rau, ma doare capul de mor, ma doare burta, spatele (mai ales mijlocul), nu am energie si forta sa fac mai nimic. Luni ma duc la ginecolog si imi va da trimitere sa fac toate analizele, sper sa fie doar o reactie a organismului la munca dubla pe care o depune (alaptat si sarcina) si nu altceva grav. In legatura cu alaptatul sintem oarecum pe drumul cel bun, din cauza problemei mele la un sin, i-am redus treptat suptul si in patru zile am ajuns sa-i dau doar dimineata si seara. Da, ati inteles bine, i-am scos titza de noapte, nu a fost chiar atit de greu, a urlat in prima noapte si m-a batut de nervi cu miinile si cu picioarele, dar simbata noapte deja a fost mai bine, iar asta-noapte nesperat de bine, s-a trezit doar o data si a cerut... apa! Concluzia este ca am avut zile mult mai bune ca ultimele, adica zile atit de proaste nu am mai avut de foarte multa vreme. Simbata m-am mobilizat si am dus-o totusi pe Agata la prima ei competitie de patinaj, unde, surpriza care mi-a luat cu mina tot ce ma durea, a luat medalie de argint!!! Spun surpriza pentru ca nu ma astepta, era si bolnavioara, tusea, nu a foat decit o zi la pregatire ca nu am vrut sa o bag racita si cu febra pe gheata... si totusi a facut foarte bine numarul pregatit si a fost si recompensata. Au fost 15 grupe de cite 10 copii, de virsta si nivelul ei (6-8 ani, ecuson 3) si in fiecare grupa au fost cite trei medalii: aur, argint si bronz. Deci au fost multi copilasi care au plecat micutii fara nimic acasa, eu chiar ma pregateam sa o stergem englezeste cind m-am prins cum sta treaba, dar am zis sa stau totusi sa arunc un ochi pe rezultate si plecam inainte de premiere. Desi nu a fost cine stie ce mare concurs, ne-am bucurat sa o vedem pe podium. Iar de ea nu mai spun! A primit si flori si medalie si... de mincare.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA