Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Androix spune:
quote:
Originally posted by gabitzamquote:
Originally posted by AndroixE o moda la mamici de 2007, se poarta "margelele" facute din cordonul ombilical.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mey, ce-ai inteles tu acolo de te-ai oripilat asa?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Danelutza spune:
La multi ani, Malina !
La multi ani, Florentina !
La multi ani, Florentza !

loreen spune:
Si aici este o zi frumoasa tare de tot...noi ne-am dus again la teatrul de papusi..."Fata babei si fata mosului"...Delia a rezistat cu stoicism pana la jumate cand a inceput cu foiala,mormaiala si sa-si puna picioarele pe scaunul din fatza,mai sa-i carpeasca una la ocupanta...una peste alta s-au simtit bine copii...am asistat cu Oana la niste efuziuni sentimentale intre fete de ne-am topit...
Elisor stii ce-i faceam eu Deliei cand facea asa?!O luam pe un ton hotarat si o puneam sa se duca in camera ei unde daca vrea poate sa urle sa tipe sa faca ce vrea,iar cand se calmeaza sa vina sa stea cu noi unde-i liniste si ne intelegem omeneste...la inceput comentarii vehemente,apoi executari la fel de vehemente,iar acum numa cand ii spun sa se duca in camera ei sa ne scuteasca de circ amuteste si o ia domol...asa au disparut in intensitate si frecventa crizele...
Spui la nervi ca o poti lasa 2-3 luni...fi serioasa...a doua zi incepi sa o cauti prin casa, in fiecare lucru o vezi pe ea,la fiecare chestie iti aduci aminte cum ar fi facut Bianca si mai ales afara cand vezi un copil de varsta ei de trezesti ca te uiti lung dupa el...
Ca sa incepi serviciu...aici te cred si te aprob...
Onixone zi tu ca nu-i buna mancarea pisicii...Delia cand mergea de-a buselea era mare degustatoare de grisine( asa zic eu la mancarea uscata)...noroc ca luam numa ce-i mai bun ca sa nu comenteze fii-mea la gust...laptopul meu a fost atractia vietii ei,iar calculatorul lui sor-sa jucaria favorita pana i-am taiau eu mau si elanul...
Cuscra sa nu mor proasta ce-i aia cu margelele...
Ma tineam de mult sa te intreb ce-ai mai facut cu miau...eu ma gandesc cui sa le dau ca-mi este mila de ele...le face Delia chiselitza...pe motan daca-i mare se urca in spinarea lui si zice "di-di"...iar pe aia mica o apuca de blana de pe spate si o trage dupa ea prin casa...urla satisfactia pe fatza ei di disperarea pe a lor...dar si palma mea actioneaza instictiv...
Olguzta din America imi imaginez prin ce-ai putut trece cu Maya cand ai operat-o dar imi pot imagina si mai bine usurarea ce-i simtit-o cand ai vazut ca-i bine...sa dea Domnu sa fie mereu asa si sa aiba cea mai sanatoasa inima ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
La multi ani pentru florile si florii din grup! Sa traiti cu numele si sa aveti parte de noroc si fericire!
Sa petreceti frumos!

Ne-am intors si noi acasa dupa "deportarea" teroristului in berceni. Deci vad ca e un curent printre copiii nostri. Cu groaza ma gandesc ca se apropie vertiginos de prima varsta imposibila. Inca imi mai pun sperante in doi canini, dar incet incet mi-o pierd. Nu a urlat el la nici o masea, la nici un dinte cum a urlat azi-noapte. Si el la fel ca Bianca lui Elisor. Tot ce n-are voie vrea sa faca. Daca se poate sa mearga dvd-ul ala cu thomas non stop ar fi nemaipomenit. Nu ca s-ar uita cineva la el, nooo, dar il suspectez ca are vreo susta cu Marutzul olandez de vrea numai sa-l asculte pe nenea ala cum povesteste el in olandeza
doamne si ce limba frumoasa si armonioasa, numai in hahaieli si in gajaieli o tine 
In timp ce ala ii sufla la ureke in olandeza cu orele printul ar vrea daca se poate sa-i pun over and over again poze cu cine credeti??? Cu el insusi! ![]()
La soacra-mea sta numai in olginda.
Intr-un fel il inteleg, aseara a facut urit pentru ca s-a plictisit toata ziua, mie imi este din ce in ce mai greu sa ies cu el si pana la paine, nu mai zic in parc. In conditiile in care cand e in berceni sta si cate 3-4 ore in parc va dati seama. Dar eu nu mai pot, cad lata numai incercand sa-l imbrac, ce sa ma mai imbrac si eu, ce sa mai si plec cu el. Pai suflu ca o locomotiva in gara cand ajung la lift. Asa ca ieri vreo doua ore mi-a pus salopeta si caciula in brate spunand insistent "peci! peci!" adik pleci.
In rest suntem bine, ne pregatim sufleteste pentru Paste. Sufleteste pentru ca anul asta nu gatesc decat salata poienita si un salam de biscuiti, Mihai face oua rosii si gata. In rest sa faca socrella.
Adina, ma bucur ca ati reusit sa vindeti bine si cui v-a placut si v-ati linistit. Acum incepe distractia cu renovatul.
Cu administratorul nu stiu ce sa-ti zic. Insista, nu se poate sa va impotmoliti tocmai acum. La noi in mod normal la 15 ale lunii se afiseaza listele pe luna precedenta.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
Cuscra am postat same time...am priceput...ce mai evolueaza lumea de la un an la altul
...
A mea a iesit spanzurata de cordon...norocul ei ca s-a opri in el ca altfel ajungea direct pe halatul doctorului ...
Eu ma confrunt de vreo saptamana iar cu teama Deliei de separatie...si dupa paine daca ma duc ,lucru care-mi ia 5 minute plange cu zguduieli si cand ma intorc ma strange efectiv in brate atat de tare ca ma sufoca...iar cand se trezeste o ia cu disperare daca nu ma vede langa ea...
P.S. Elisor daca vrei sa vezi pozele lui Ralwca da enter pe iconul
...eu acolo am intrat
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Cuscra, am scris in acelasi timp, vezi ca am explicat mai sus
am facut eu o gluma dar nereusita. Imi exprimam speranta sa nu am parte de vestea ca fi-mea si-a pus cordonul de gat pe post de margele, stiti voi are legatura cu obsesia cezarienei de urgenta 
Cu pisica n-am facut nimic. Daca ar fi asa blande ca ale tale nici n-as mai vrea s-o dau dar daca as vrea as gasi. Dar mie mi-e si frica s-o dau ca n-as putea decat sa mint cu nerusinare si atunci ori ma blesteama ala de-o ia ori imi vine cu ea inapoi si n-am facut nimic... Filip nu s-a invatat minte, o tot usuie pe unde o prinde, pai de-ar sta probabil ar jughini-o exact cum face si Delia dar cum Didibao e salbatica din nastere nu sta sa pui mana pe ea. Cred totusi c-ar trebui sa merg macar la vet cu ea s=o mai caut si pe ea si poate imi da o solutie la problema ghearelor, ca nici sa i le tai nu sta.
Elisor, apropo, asa ziceam si eu aseara ca abia astept sa il duc azi in berceni. Sa ma mai intrebi maine cum imi este, sa ma vezi cum ma uit dupa copii pe strada si chiar de fac ca toate alea sau nu fac nimic mie tot mi se pare ca-s dragalasi si ma apuca lacrimatul cand imi aduc aminte de fi-miu.
Onix, la noi mancarea pisicii e pe aceeasi treapta cu detergentii si stau toate impreuna in baie, ultima reduta ramasa necucerita. Dar in curand va reusi sa deskida si usa la baie si atunci chiar s-a dus si ultima clipita de liniste ca eu nu am dulap si toate alea stau la dispozitia cui o vrea sa le guste
Apropo de asta azi-noapte doar atipisem si l-am visat jucandu-se cu ceva in gurita si o data l-am auzit cum a aspirat jucaria si i s-a infipt in gat. A fost atat de real ca am tresarit in somn si m-am speriat cumplit.
In skimb am uitat sa ma laud: Filip este mogulul puzzel-urilor! ![]()
Saptamana trecuta i-am cumparat unul din selgros care noi am crezut ca e foarte greu sa nu va reusi sa-l faca decat dupa cateva saptamani, era cu scufita rosie si lupul, prin padure, multe frunze, floricele, era destul de complicat. Si i l-am lasat in berceni. Cand am mers sa-l iau miercuri mi-a facut o demonstratie de m-a lasat cu gura cascata.
Si mai are si acasa pe cele din lemn de la casa retro luate asta primavara de la baby expo. Dar in curand se va plictisi de ele si trebuie improspatata rezerva. Mai este cel pe care i l-a adus Mihai din Londra, ala chiar e un pic complicat dar mi-e ca vom avea o surpriza si cu ala...
E si gata lauda de sine ca incepe sa puta
Da, dar el nu zice poezii, mey!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
Vai ce vreme frumoasa a fost azi...cantau pasarelele in copacul din fatza geamului,lumea venea cu salcie de la biserica...era o atmosfera feerica si plina de bonomitate incatreumatismul meu a avut un orgasm apoteotic si ma dor frate oasele incheieturile intr-un hal ingrozitor...simt cum curge durerea prin oase si scartaie...
Cred ca de atat fericire o sa se si umfle incheietura...
Cuscra cunosc fazele cu puzzeluri de la Bianca...m-a pus sa fac cu ea si mi-am zis cat de greu poate fi...mi-am tras cafeaua si tigara langa bot si hai...hai pe naiba ca ma umplusem de draci in ce hal le vedea si io ma uitam ca muta-n gara...
La poezii si noi stam bine...inca nu s-a scris poezia aia care o sa invete Delia...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
bolgiumiki spune:
Androix si eu intelesesem aiurea faza cu margelele din cordonul ombilical.Chiar ma gandeam cine poate pastra asa ceva.
monu spune:
eu am inteles la ce s-a referit Androix. am doua mandre cochete care au avut in burtica margele la gat.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia