Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
bolgiumiki spune:
La multi ani florilor!Sanatate multa si viata lunga plina de impliniri si satisfactii!
Ceva pacaleli azi?
elisor spune:
La multi ani tuturor florilor cunoscute si mai putin cunoscute!
Sa fie sanatate si intelegere, iubire, bucurie si fericire!
OanaC am vazut pozele din martie, asa mandra e Eva de tricicleta ei, adevarul e ca-i si frumoasa, sa nu-mi spui ca da si la pedale, ca numele am vazut ca stie sa si-l scrie. Am vazut acrobatii cu tatii, asta e mortala.
Imi place foarte mult zona unde stati, ce mai...vis american.
Si pozele de la "vanatoarea" de oua, imi imaginez ce distractiv trebuie sa fi fost, faina traditie.
P.S. imi plac pantalonasii cu floricele rosii la nebunie.
Ralwka imi trebuie vreun program sa pot vedea pozele voastre? Distractie placuta la nasi!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
LA MULTI ANI Floricele si Floricei! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi si fericiti! 
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Sunt cu nervii la un pas de explozie, nu inteleg ce-i cu fitele, nu inteleg de ce tipa, de ce urla, de ce plange, nu ma pot intelege cu ea, de ieri imi face viata un calvar, am fost toleranta cu ea pana acum, dar chiar nu se mai poate, nu pot sa inchid ochii ca ea vrea sa se urce pe birou sau pe masa sau vrea ceva ce nu e pentru ea. De vorba buna nu intelege, am lasat-o sa urle fara sa ma enervez si cand s-a mai potolit i-am explicat ce rau isi face ca se loveste si ca e periculos ce-si doreste ea.
Mi-a pierit tot cheful pentru a avea o zi frumoasa, evident ca sunt singura cu amandoi, o, nu cred ca-mi va fi deloc greu s-o las 2-3 luni la mami, imi vor prinde bine niste luni de pauza.
Maine m-as duce la servici.
treceti peste...e doar o refulare.
Am zis ca mai bine imi spun oful aici decat sa-i dau cateva la cur sau...sau...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Buna seara! LA MULTI ANI sarbatoritelor!
Mai fetelor, de androix stie cineva ceva? Nu a mai postat de ceva vreme...Doamne ajuta sa fie ok, daca nu da nici un semn zilele astea, eu o sun! Insa mi-e si teama sa nu deranjez!
AndraSapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
stai linistita sunt bine dar Filip scoate untul din mine. Va citesc cat pot dar nu mai ajung sa si scriu, mereu las pe seara dupa ce il culc pe Filip dar de obicei cad o data cu el si nu ma mai trezesc pana dimineata.Va pup pe toate si pe puii vostri.
De miercuri sunt in vacanta o saptamana si sper sa reusesc atunci sa scriu mai mult.
A, si luni merg la control sa-mi vad burta. E o moda la mamici de 2007, se poarta "margelele" facute din cordonul ombilical. Sper sa nu avem si noi parte.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Mickyyy spune:
Multumim de urari, asa e, ieri Malina a implinit 3 anisori
.
La multi ani cu intarziere Raluca

La multi ani tuturor sarbatoritilor cu nume de floare, Florinelor si Florinilor de-aici
.
Gata...am fugit, pupici si week-end placut tuturor!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by AndroixE o moda la mamici de 2007, se poarta "margelele" facute din cordonul ombilical.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
OANAC : mi-a luat-o elisor inainte cu admiratul zonei in care stati.este un vis.Dupa cum mi-am dat seama terbuie sa fie undeva in spatele casei.Asa imi doresc si eu o casa cu parc in spate.MI-a venit rau cand am vazut acrobatiile.
Ma inscriu si eu pe lista mamelor terorizate de copii.Nu face decat tot ce este interzis.mananca din gunoi.(da...pur si simplu scoate din gunoi si mananca).Mananca mancarea pisicii, se catara pe birou...fara sa il vedem.Scoate din fax tot ce poate...adica tot ce este detasabil de la fax.A schimbat sotzul carcasa la computer ca sa nu mai zapaceasca cd-romul.Si carcasa are usita care se inchide.De nervi ca nu putea sa o deschida a dat cu pumnul de a zburat usitza cu tot si o balama s-a rupt.Deci are acum usor acces din nou la cd-rom.L-am luat de o parte , m-am asezat la nivelul luii si l-am mustrat.Si cum ne uitam unul in ochii celuilalt m-am nimerit cu o palma de parca am avut impresia ca am luat-o de la taica-miu acum 10 ani ca am intarziat acasa.Fetelor, i-am tras doua peste fund, mai spre picioare ca sa simta...si l-am pedepsit.L-am pus sa stea nemiscat 1 minut pe coltul canapelei.Si a ras el putin dar a vazut ca sunt serioasa si i-am repetat sa nu se miste de acolo...si spre surprinderea mea a stat.Dupa ce a tecut 1 minute l-am pus as zica "sorry" si sa ma pupe.Nu stie el ce este sorry(mi s-a parut mai usor sa repete in engleza decat in romana iarta-ma ca nu e la un nivel avansat de vorbire.Oricum...a zis "soii" si m-a pupat.Azi am vazut ca mai incerca computerul dar ii auceam aminte de ieri.Au o memorie fantastica zic eu, chiar daca cate o data nu ne vine sa credem.
In rest toate bune si frumoase, La multi ani Ralwka... cu intarziere .
Se plangea blackpantero de bani.Si noi suntem in situatia asta.Daca te face se te simti mai bine chiaria nu am platit-o de 2 luni.in curand se fac 3.Bill-urile de casa suntem in urma....dar mergem mai departe.Asteptam bani, dar stii cum e in afaceri la inceput.De intrat o sa intre banii, dar pana atunci...Frustari din cauza banilor sunt si aici.CA peste tot de altfel...Astept sa am bani sa imi cumpar haine de vara ca nu am deloc.
Duminica placuta si mai scriu...de citit va citesc zilnic, si daca nu citesc o zi, a doua zi am de citit 5 pagini.
Vinele Pastele sunt si aici vineri si luni libere, dar fara bani...nu plecam nicarieri.
Va pupa
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
monu spune:
Ola, am fost la muzeul satului si un pic la insula trandafirilor. superba zi! acum dorm fetele.
maine va fi un cosmar. dus-intors de la gradi cu alexia si cu pitik dupa mine ca nu am cu cine sa o las. imi este groaza!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cornelia spune:
La multi ani Malina!
La multi ani Raluca!
La multi ani Flori! La multi ani Florenta!
La multi ani tuturor Florilor din viata voastra!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze