Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
Danelutza spune:
La multi ani, Raluca ! 
Īti doresc din inima fericire, sanatate, tinerete fara batrinete, iubire si numai impliniri !

andutzy spune:
Buna seara! LA MULTI ANI sarbatoritelor!
Mai fetelor, de androix stie cineva ceva? Nu a mai postat de ceva vreme...Doamne ajuta sa fie ok, daca nu da nici un semn zilele astea, eu o sun! Insa mi-e si teama sa nu deranjez!
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Ola,
am culcat in final poporul. Am fost la Eme in vizita (Ema) pt ca Achi (Alexia) de o saptamana si ceva numai de Ema pomenea. Ce haios suna Achi! Doamne ce s-a bucurat Alexia! S-au jucat f frumos si a fost o adevarata placere sa le vezi cum alearga si rad in hohote. Au crescut frumos si sunt pline de viata. O adevarat bucurie la casa omului. Bb a fost alintat. Si Ema a fost tare dragastoasa cu bb. Chiar a ajutat ca tati sa ii dea bibe cu lapte Antoniei. Tinea de biberon! Alexia a fost tare suparata la plecare. Tot drumul Eme-Eme. M-as bucura sa fie colege de gradinita. Am facut cateva poze. Nu sunt prea multe dar cred ca Adina are mai multe.
Eme si Achi
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ralwka spune:
Monu
, Mygirl
, Beatrice
, OlgaM
, Miki
, Danelutza
, Andutzy
, multumesc tare mult pentru urari, sunteti foarte dragute.
Am avut o zi... ok, se putea si mai bine... va scriu mai mult luni cred pentru ca maine mergem la nasi, sunt sarbatoriti de Florii.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data tuturor pentru urari atat de frumoase si calde.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

andutzy spune:
Ralwka
, distractie placuta maine la nasi!
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
ralwka spune:

FLORENTINA, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, sa ramai mereu frumoasa si infloritoare, sa fii iubita si fericita alaturi de minunata ta familie si de toti cei dragi tie! 

DELIA (Laura), LA MULTI ANI!
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, norocoasa, sa le aduci numai bucurii parintilor si Dumnezeu sa-ti ocroteasca pasii in viata!
FLORENTZA, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de multe bucurii si impliniri! 

La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care-i aveti in familie.
Voi bea un pahar azi pentru sarbatoritele noastre
.
Sper din tot sufletul sa nu fi omis pe nimeni...
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Oana C spune:
Raluca, LA MULTI ANI!!!!
Malina, LA MULTI ANI!!!!
Am vazut poze si filmulete si citit tot. Nu prea am chef de zis nimic. Ma bucur ca toti copilasii sint sanatosi, activi si ... independenti
Si Eva e bine, fericita, urlatoare de nervi, cintareatza inversunata, iar daca vreti sa vedeti ce activitati mai avem, am pus albumele March 2007 si Easter Egg Hunt.
Vad ca incepeti sa va pregatiti de Paste; ma bucur si eu ca joi va veni soacra 

Chiar ca n-am chef de scris nimic, nici o inspiratie, dar va citesc!!! Asa ca sa ma iertati ca nu dau nume, ma gindesc la voi toate, v-am vazut in poze din trecut si de acum.
Pupici multi.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI tuturor florilor care-si sarbatoresc ziua ...sa fie gingase si frumoase ...
Ralwca mersi mult pentru urari... daca zici tu ca Delia e nume de floare a sa-i spun sa-mi faca cinste
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!!!
Sa cresteti mari si frumoase si sa va bucurati de viata.
E zi superba in Bucuresti. Abia astept sa scoatem poporul afara. Mergem la Muzeul Satului 
- cred ca asa se numeste.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia