Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
mygirl spune:
LA MULTI ANI RALUCA!
Eu sunt cam
la ora asta, dupa o saptamana de smotru si 2 nopti cu cateva ore dormite, dar sunt fericita ca am sotzul acasa. Merg sa ma intind si eu langa Alex, dar intai am zis sa trag un ochi aici si sa scriu doua randuri ca sa nu ma dati disparuta.
ieri am fost sa-l luam pe Paul de la aeroport, drumul a fost infernal cu multe blocaje, iar la intoarcere i-a fost rau Alexandrei, a varsat tot ce avea in stomacel, de a facut masina lui socru-meu varza. Eu zic ca a fost deochiata tare, ca in rest n-a avut nimic si dupa ce a varsat si am rugat o vecina prin telefon sa-i descante n-a mai avut nimic, a dormit tot drumul.
Saptamanile astea doua o sa profit de sotz si o sa ma odihnesc, o sa-i fac program cu Alex, o sa ne plimbam, asa ca iar o sa ma dau disparuta. Dar de citit sper sa mai intru din cand in cand, numai sa vad ca sunteti bine.
Monu, BAFTA Alexiei la gradinita, sper sa-i placa si sa se adapteze repede. Asteptam primele impresii.
Va pup si weekend placut!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
patriciaRO spune:

Ralwka
sa fii fericita si sa ai parte de mult noroc...
Noi suntem in pregatiri cu bagaje si cu alte chestiuni. Adica vreau sa calc si sa las curat... Ca luni dimineata la prima ora gata, plecam... Abia asteptam.
Gabitz, bravo mai pentru masuratori. Ai baiat mare ce sa mai. Mie Alex mi-a ramas parca mic sau asa il vad eu.. Insa nu mi se mai pare ca a crescut... Iar cu kg stam prost oricum... Maxim 11.500kg... Dar in fine... Si desi papa bine nu pune mult pe el...
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
La multi ani, Raluca! Sa ai parte numai de bucurii in viata, multa fericire si sanatate. Ma bucur ca v-ati facut bine (cel putin asa parea din postarile tale).
fran-mi-a placut filmetul vostru. Exact asa s-ar fi jucat si Maya, doar ca nu ar fi avut vreun interes sa aseze sticlele alea in ordine. Nu stiu cum fac ceilalti copii, dar Maya are o placere deosebita sa adune tot felul de jucarii intr-un loc si le face acolo gramajoare. Daca gaseste o punga prin casa o umple cu tot ce poate ea si apoi o cara prin casa. Cred ca ar fi fost in culmea fericirii sa aiba un frigider ca ala in camera si sa scoata sticle din el si apoi sa le puna la loc. Oare toti copiii fac la fel?
nelia-abia acum am citit incurajarile tale si iti multumesc. Din pacate la mine s-au adunat multe frustari exact din motivul pe care il spuneai tu, nu am facut niciodata nimic pentru mine, totdeauna m-am gandit ce ar fi bine pentru altii (in speta, sotul) si acum regret pentru ca el nu a meritat aceste eforturi, iar eu nu am facut nimic care sa-mi placa in viata asta. Singura realizare este Maya si pe ea am facut-o pentru ca am vrut amandoi.
IUliana-am vazut pozele voastre si iti multumesc. MI se pare ca Emma seamana cu tine si Diana cu sotul tau. Este adevarat? Vad ca ati inceput egg hunting foarte devreme.
OlgaT-va tin pumnii sa fie totul bine. Sunt alaturi de tine.
Ieri am fost cu Maya la control la inima si totul este bine, o mai vede peste 2 ani. Aveam o strangere de inima sa ma duc in spitalul ala unde mai mult plangand mi-am petrecut zilele. Sia fost asa de cuminte la consultatie! Am observat ca daca ii povestesc dinainte ce o sa i se intample la doctor, atunci este extrem de cooperanta si nu mai plange deloc. La ea este crucial sa nu planga cand o asculta cu stetoscopul, ca sa poata auzi dr foarte bine inima ei si din cauza asta fac destul de mult efort sa inteleaga ce va fi.
Vroiam sa va mai intreb ceva si cu asta inchei. Maya cand se joaca uneori canta ceva lalait, cam cu faceam Andrei al Gabitzei intr-un filmulet. Dar Maya face asa de multe ori si face asta de cand o stiu. La inceput mi se parea dragut, dar acum lalaiala asta a inceput sa ma streseze. Parca isi canta, dar suna ceva (am vazut eu in Japonia la un templu o ceremonie budista in care calugarii aia cantau asa
). Ai vostri fac asa?
Va pup si week-end frumos si cald!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
babygirl spune:
se pricepe cineva la administratia blocurilor? la noi intretinerile vin f tarziu. stie cineva legea ce zice, cand tb afisate intretinerile? intreb pt ca s-ar putea sa am probl cu obtinerea unor acte din cauza administratoarei care se da disparuta. tb sa-mi dea lista cotelor de intretinere pt luna febr, dar ea nu a facut inca calculele, nu a afisat inca listele,iar eu am nevoie sa-mi completeze, semneze si stampileze o adeverinta cu care sa merg la primarie. la aceasta adeverinta tb sa ataseze lista cotelor de intretinere pe febr. din pacate si-a inchis toate tel, nora-sa tipa la mine sa nu o mai sun pe fix, iar eu luni dimineata tre' sa duc actele la primarie ca sa putem vinde ap.
gabitzam spune:
Iar sunt plina de nervi nervosi si inervati si inspumati, daca intelegeti ce vreau sa spun. Pe scurt, m-am dus in partea cealalta de Bucuresti, la Auchan, sa-i iau lui Andrei niste tricouri Coccodrillo. Asortate cu un pantalonasi, din aceeasi colectie, pe care i-am luat saptamana trecuta de la Babyexpo. Si daca tot am ajuns la Auchan zic sa fac si cumparaturile in supermarchet. Si stam noi pret de vreo doua ore la inghesuiala, nu stiam locul la produse pe unde este, in fine. Ajungem la casa, insiram toate alea-alea multe si marunte pe banda si zdrong, ne zice ca nu merge plata cu cardul, ca nu's ce problema au ei acolo. Sa-mi vina rau. Cred ca aveam vreo 10 bani in portofel. Iar SINGURUL bancomat din tot Auchan-ul era indisponibil. Alerga lumea bezmetica pe la case cu cosurile pline, intreba, se certa, casierele dadeau din umeri, aia de la paza cica s-a anuntat la statie. Pe naiba anuntat! Am lasat toate cumparaturile insirate pe banda si am plecat. Si ca mine au facut si altii. Nu mai calc in viata mea la magazinul ala. Mi-am pierdut timpul, cumparaturile nefacute, copilul era nemancat si nervos, eu gata sa explodez. Costi zicea sa le facem reclamatie, dar n-am mai aviut chef, rezultatul ar fi fost acelasi, ba si mai multi nervi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Adina m-ai facut curioasa rau si m-am uitat la toate vilele de pe-acolo, foarte atractiv!!! Pacat ca stau prost cu banii.
Nu ma pricep la administratie, dar cred ca e normal sa iti raspunda cerintelor tale (adeverinta in speta), pentru ca nu lucreaza pro bono, nu?
Este HG nr.400/2.04.2003 care aproba Normele metodologice privind org. si functionarea asociatilor de proprietari si HG nr. 1386/4.12.2003 cu modif.si completarile, dar nu stiu daca e prevazut termen limita de afisare.
OlgutaM m-am tot gandit cum sa formulez, in final am sters tot, dar totusi vreau sa-ti spun ca ai un copil cuminte, ordonat si linistit.
Ma bucur pentru vestile bune de la control.
Beatrice spor la aranjat, calcat si lasat totul in regula, sa pleci cu sufletul impacat ca ai lasat luna si bec (asa fac si eu si plec in vacante obosita).
Sa aveti o vacanta frumoasa, cu vreme buna si sa va distrati cat cuprinde!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Gabitza bine le-ai facut si eu as fi facut la fel! Da-i in saracie ca nu merita nervii tai. Daca nu le merg "chestiile electronice" ar trebui sa inchida sandramaua. Suntem in mileniu 3, dar tot cu sacosa de bani trebuie sa mergem la cumparaturi sa fim siguri ca putem plati. Vorba aluia de nu-l suport "suntem in romania si asta ne ocupa tot timpul" 
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
babygirl spune:
Dragelor, ma laud acum ca am vazut-o pe Iulia (Monu) si m-am topit toata cand i-am cerut taticului permisiunea sa o iau in brate. E atata de scumpa!!!! In viata mea n-am crezut in deochi, dar mi-a venit instinctiv sa spun "pui, sa n-o deochi" cand am zarit-o. E atata de scumpa, de mica, de firava. Si am aflat ca este si cuminte. Doooamne, cand au trecut 2 ani! Si totusi, parca a trecut o vesnicie de cand era Ema asa de mica. Am luat-o cu frica in brate, parca n-as mai fi tinut niciodata un copil asa de mic in brate. Fetele mai mari s-au imprietenit intr-un final. Zuza mea in prima faza nu vroia sa imparte nici o jucarie cu Alexia. N-a mai facut d-astea pana acum, dar azi a fost chiar...
In fine, pana la urma s-au imprietenit, s-au si pupat. Ema a furat un pipic si de la Iulia, asa ca seara s-a terminat cu bine. Monu arata tare bine, si desi pe forum imi parea un pic agitata, azi m-am facut mica in fata calmului ei. Cochetez cu ideea de a o duce si pe Ema la aceeasi gradi cu Alexia, dat fiind faptul ca in cateva luni vom fi vecine. Daca nu mi-o trimit educatoarele acasa dupa 2 zile pe motiv de indisciplina, poate reuseste sa se acomodeze si sa se conformeze cu regulile, caci eu am cam scapat-o de sub control. Teribil e de independenta!
Noapte buna!
bolgiumiki spune:
Seara buna fetelor!!Pupici multi la fetite si baietei!
Raluca- La multi ani,multa sanatate si fericire.Te astept cu mare drag la Ploiesti,sa ma anunti cand treci pe aici.
Am citit din urma,am vazut si poze si filmulete.
Ieri ma incercat o mare criza de rinichi.Am avut niste dureri in partea stanga de imi venea sa ma urc pe pereti.Mi-am umplut cada cu apa,am luat un No-spa si un Piafen si m-am calmat.Dar am stat cu o frica in san ca acum vreun an si ceva in toiul noptiiam avut o criza de toata frumusetea de am chemat salvarea acasa.Si am tras-o cateva zile pana am eliminat o pietricica de doar 3 mm.Fiind patita cu durerile aseara o sfeclisem.La ultima ecografie mi-au spus ca am predispozitii la ambii rinichi de a face pietre.Asa ca astept cu mare "nerabdare"urmatoarea pietricica.Sper sa nu se faca pietroi.![]()
Luca pe zi ce trece devine un mare escroc sentimental.Deja a invatat foarte bine unde trebuie sa ne lucreze ca sa iasa cum vrea muschii lui.Acum vreo 2 saptamani avea 13,5kg,dar inaltimea nu i-o mai stiu.El il masor la tocul usii din trei in trei luni si fac semne cu carioca.De pocnit ne mai atinge si pe noi,mai mult pe soacra mea ca nu ii stie absolut deloc de frica.Azi a infulecat un castronel de ciorba de loboda de am zis ca i se face rau.Eu ii pregatisem altceva,dar daca ne-a fazut pe noi a vrut si el sa manance.Si neaparat a vrut si ceapa verde.De cand au aparut ridichile m-a disperat sa ii dau.deschide frigiderul si cauta pana le gaseste.Le ia intregi si musca din ele ca din paine.Si le ia pe cele mai mari.Apoi se umfla in burta ca un cimpoi si trage parturi toata ziua.
Gabitza-nu trebuie sa te mai mire nimic.Asa e la noi-ca la nimenea.O patisem si noi la un alt supermarchet,dar noroc ca problema era numai la o casa si am reusit sa achitam cu cardul la cea de alaturi fara sa ne mutam.
Ce faceti bun de papa pentru Pasti?A doua zi vin nasii la noi.Daca e vreme frumoasa ii scoatem la un gratar la munte si scapam usor,dar daca e urat ii tinem in casa si trebuie sa ma pregatesc.Veniti cu idei va rog!!
Week end placut tuturo!
bolgiumiki spune:
Incerc sa pun in contul comun un filmulet cu Luca,dar cred ca se descarca la sfantul asteapta!!!