Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
ralwka spune:
"Buna dimineata fetelor! Uraaaaaaaaa, astazi este ziua meaaaaaaaa!!!" - pentru cine nu stie, e din "Veronica".
V-am zis ca Iulia imi cere sa-i pun "Veronica" de cel putin 2-3 ori pe zi

... ca-l stiu pe dinafara nu va mai spun, dar am inceput sa am replici de acolo cand nici nu ma astept.
Laura,
si multumesc mult pentru urari. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si nu numai pentru mine, pentru toate.
Gabitzam,
si iti multumesc si te imbratisez si eu cu mult drag.
Am vazut pozele de la Mama Cozonacilor... deci daca ma intreaba cineva unde vreau sa merg, acum stiu sigur, la Mama Cozonacilor. Ne-ai pus niste poze superbe. Iar preturile am vazut ca sunt chiar si pentru mine, in situatia actuala
.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

ralwka spune:
Moaaaama, Simona!
Saru'mana mult de tot! Esti tare draguta! M-ai facut sa ma simt asa de ...speciala cu toate cele puse pe acolo... cor, orchestre, tarafuri... imi si imaginez cantandu-mi atatia "La multi ani".![]()

gusta spune:
La multi ani Raluca.Sa ai parte de tot ce iti doresti.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
elisor spune:
LA MULTI ANI RALUCA!
Sa ai parte de cele mai frumoase si fericite momente, sa ai sanatate, sa te bucuri de familie, de nepoti...sa ai tot ce-ti doresti, sa fii asa cum iti doresti!
P.S. Unde sa ma uit de poze ca nu le vad la semnatura, sa fie in contul comun?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ralwka spune:
Gusta,
si multumesc mult pentru urari. Tu ce faci? Cum mai esti?
Daca nu ma insel, astazi sunt sarbatorite si Malina lui Mikyyy si mynicegirl.
Asadar,
LA MULTI ANI, MALINA! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii!
LA MULTI ANI, MYNICEGIRL! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de printesa ta si toti cei dragi tie!

ralwka spune:
Eli, noi postam amandoua in acelasi timp?!
si iti multumesc din suflet pentru urari... wow.. nepoti... ce urare!
Mami, ai 

mai jos. Dai click pe ele si ai filmulete, poze si iar filmulete.

elisor spune:
Raluca trebuia sa ma muste de nas ca sa le vad (eu am dat pe "Iulia" si-mi aparea varsta), dar nu le pot vedea
, mi se deschide linkul si-mi apare un x in stg sus, cum le pot vedea, ce-mi lispeste, setare, permission???
Pozele - eu cand vreau sa vad pozele cuiva "cotrobai" sau mai e varianta Gabitzei, e adevarat ca instinctiv vrei sa auzi complimente dar, cum am primit de la fiecare mai mult sau mai putine complimente (si va multumesc all of you), acum imi e de ajuns doar sa fie privite. Cum n-am inspiratie mereu sa spun ceva frumos, ajung sa spun clisee 
Tarile arabe - iti dau dreptate. Eu sunt toleranta de felul meu si nu ma deranjeaza aproape nimeni de pe planeta asta, dar cand se ajunge se sa faca rau in numele religiei iau atitudine. Sora-mea se marita in vara cu prietenul ei (se cunosc de aproape 10 ani) arab, un baiat foarte bun de altfel, dar si cu ochii inchisi tot iti dai seama de firea iute a arabilor.
Adriana crede-ma ca te inteleg cu banii, din cauza ratei bancare n-o ducem nici noi prea bine, iar lipsa lor ma indispune, ma streseaza. Imi doresc si eu un concediu sanatos, plimbari, o masina noua, dar deocamdata nu vreau sa ma indatorez si mai mult, statul acasa iti aduce si stari blegoase nu numai bucurii si se aduna, la mine refuleaza in kg acumulate, care si astea imi pun capac, dar trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta ca altfel imi distrug sanatatea. Numai ca de fiecare data revin la factorul ban si uite un cerc vicios pentru care imi trebuie vointa si ambitie sa pot iesi.
Hai ca vor sosi vremuri mai bune pentru fiecare, important e sa avem sanatate sa putem face fata provocarilor
.
Anca pe voi va invidiez la cata "miscare" aveti in viata, la modul construnctiv (se poate asa ceva
?)
Ma bucur sa aud ca Patrick e bine cu urechiusele. Sa ne tii la curent dupa consultatiile de la ofta si orl.
Sa fiti sanatosi sa va bucurati de "planingurile" facute.
Cu bb 2 nu-i nici o graba, ai inca timp destul sa te hotarasti de mai vrei sau nu.
Superbe locatiile gasite, eu n-am fost la nici una asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea (doar ce vad in poze), dar cum gasesc putin timp vreau sa le studiez pe-ndelete.
Tare as vrea sa se intalneasca puiutii, dar nu cred ca va fi posibil, avand in vedere perioada, dar cine stie?!
Gabitza am revazut pozele, chiar ca-i faina zona, loc ideal sa-ti incarci bateriile...ce pestoi se zaresc in apa, mi-ar prinde bine unul de-ala intr-o farfurie, gatit.
Laura niciodata nu-i prea tarziu sa-ti iei ceva pentru sufletul tau, nu?
Nelia ce-ti mai fac fetele? Sunt mai bine, da?
O zi buna sa aveti!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
babygirl spune:
NewMami, buna alegere Cheile Gradistei. Eu si sotul meu am fost in iarna acesta, dar chiar in complexul Cheile Gradistei, in vila www.cheilegradistei.ro/pro_0003204_0000236.html" target="_blank">Aron( camera imeeeeeeeeensa), nu la pensiunile din zona. Aron este ultima construita din Complex.Este superba zona si ai o gramada de facilitati. A fost frumos iarna, cred ca vara este si mai frumos. Singurul inconvenient este ca este mult de mers. Este dupa Paraul Rece. Dar noi daca am ajuns iarna cu masinuta noastra, vara cred ca faci drumul asta mult mai repede si mai usor. In complex sunt spatii intinse unde copiii se simt minunat. Este trenulet, este casuta, teren de fotbal. www.cheilegradistei.ro/cat_restaurant_cheilegradistei.html" target="_blank">Restaurantulinsa este pe 2 nivele, deci piticii trebuie paziti ca sa nu o zbugheasca pe scari in jos.Este multa lume, se mananca mult si bine, preturile la restaurant cu bune, mancare romaneasca.Cand iesi din restaurant ai intr-adevar mirosul de sarmale in haine si in par. Ospatarii foarte amabili. Fata de vilele si pensiunile din Bran , aici este mult mai scump, dar ai conditii de hotel in Complex, nu de pensiune. Ce sa-ti mai zic? Intreaba si-ti raspund in masura in care pot.Ca locatie, imi place si Branul, dar daca ar fi sa aleg, as alege Cheile Gradistei. Este un loc izolat, e spatiu mai mult. La Bran ma deranjeaza soseaua. Vedeti avantajele si dezavantajele si rezervati de graba pt ca stiu ca deja sunt probl. cu locurile.
gabitzam spune:
Mama Cozonacilor este de fapt in Simon, pe o alta vale, cumva paralela cu cea spre Moeciu de Sus. Este pe un drum foarte putin circulat. In toamna se asfalta drumul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
eu nu cunosc zona pt ca nu am fost. rezervati acolo unde vreti ca noi venim. abia astept.
ieri a fost una dintre cele mai de kk zi din viata mea. o zi buna de inceput de depresie. dar am ratat startul la depresie asa ca o las pe alta data. bb a urlat de la 7 dim pana seara cu o pauza de juma de ora cat am fost la gradinita cu alexia. alexia a fost super agitata si a zgandarit-o si pe asta mica. amandoua ciufute, cu urlete si eu solo intre ele.

pe la 4 am clacat si am sunat sotul sa vina acasa ca nu mai pot. toata seara bb a plans, si gemut in somn noaptea. mai aveam un pic si mergeam la urgenta. cred ca imi fac abonament la G. Alexandrescu ca am de ja vechime pe la ei.
concluzia - nu o mai alaptez pe bb. a mai avut ea colici dar ca ieri! si cum de sapt trecuta de cand cu boala a primit numai lapte praf ca la mine secase izvorul de stress. asa ca ieri si alaltaieri am alaptat copilu si uite rezultatul. azi e maraita in grafic nu mai urla ca ieri. asta e! mi-am facut datoria cat am putut. dar nervii mei sunt mai importanti.
nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu. pupici si we placut.
Raluca, LA MULTI ANI!!! SI MULTA FERICIRE.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia