Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
elisor spune:
Neatza!
Am o jumatate de durere de cap, clar e migrena, la ce balon exploziv am fost ieri, sper ca azi sa fie mai bine ca altfel cu fulgi cu tot o mananc, d-apoi se poate?!
OlgaT apoi Toni asa a fost de cand l-ai cunoscut, dar Bianca pana pe la 10 luni a fost cumintenia in persoana, de-asta ma oftic, ca s-a schimbat in momentul in care a inceput expansiunea, iar de cand a invatat sa mearga scopul ei in viata e sa-mi dea dureri de cap si de inima.
Cand aveti rezultatele?
Nelia sanatate tripla voua fetelor, tu sa te pui pe picioare ca esti vitala pentru ei si felicitari Agatei!
Androix idem si la noi, repertoriul difera. Cum face ochi dimineata cere Lala si Po (Teletubbies), nu conteaza ca ea n-are mai mult de cateva minute rabdare, important e sa mearga. Are o carticica in care a descoperit ca sunt aceeasi biscuiti de la teletubbies, o cara peste tot dupa ea.
Felicitari lui Filipete pentru dexteritatea de a puzalui (noi si aici suntem departe...in urma).
Si eu am inteles aiurea cu margelele, eu am pastrat buricul lui Andreas asa cum mi l-au dat.
Laura normal ca nervii au vorbit cand am zis ca n-o sa-mi fie dor de ea...faza cu trimisul in camera (de buna voie no way) mi-e teama drept sa-ti spun sa n-o terifiez cu frica (eu am tras-o ani buni cu teama de a fi singura si doar ai mei nu m-au pedepsit, nu stiu cum a incoltit, ca Dan imi zice mereu ca seamana copiii cu mine ca vor in permanenta sa aiba companie), dar o las sa urle imaginandu-mi un cantec havy metal.
La multi ani Deliutei, n-am crezut o clipa ca are nume de floare.
Monu sa aveti o zi de bun augur!
Beatrice vacanta placuta si sarbatori asisderea!
Laura si eu am dureri la oase si ma gandesc ca pan-acum am tot ras de ele, dar eu zic ca trebuie totusi investigate durerile astea ca nu e de glumit...numai ca ma {...) o lene sa ma car pe la medici, ar fi mai comod pentru mine sa vina investigatiile la mine.
Am dat de iconul Ralucai dar nu mi se deschid pozele (sunt bifate cu x), imi trebuie un program ceva?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
mynicegirl spune:
LA MULTI ANI RALUCA

, FLORENTINA, DELIA,FLORENTZA SI MALINA!!!!!!!!
Multumesc pentru urari si ca v-ati gandit la mine, chiar daca eu nu prea activez momentan
. Mai am 5 saptamani si am examene, mai am putin si vomit contabilitate, care este cel mai urat lucru care am fost nevoita sa il invat in viata mea pana acum.
Caterina este bine, i-am facut vaccin pt hepatita A, a crescut si tot slabuta este dar arata bine
.
Nelia felicitari pentru bebe3, si multa sanatate!
La toate celete fete pupici multi si dulci si de-aboia astept sa scap de carti sa stau cu nasul inc alculator sa fiu la curent cu ce se intampla.

elisor spune:
Mickyyy la multi ani Malinei! sa fie sanatoasa si s-o invete cat mai multe lucruri pe Dariuta.
OlgutaM am vazut (cred) si aici masuta de-aia pentru nisip si apa, dar nu e ca poti s-o intorci invers pentru desen, cumva 2 in 1? Noi am vrut sa-i luam de Craciun, dar scaunul nu mi s-a parut prea stabil pentru varsta ei, am trecut-o pe lista de asteptare.
Dvd-ul portabil eu zic ca-i un lucru bun, linisteste si pe cel mai fara stare copil, ai meu cu asta il temperau pe Andreas cand ieseau din tara cu el (2400 km nu-s de ici de colo).
Andra am ajuns din intamplare pe la odiseea voastra, dar stiu ca si pe la voi s-au incins niste spirite...cum iti mai e? Ai gatat cu greturile? Ai trecut de jumate, nu?
Caninii noua ne-au iesit deci scuza ca de-asta-i fitzoasa nu tine...azi sunt pusa pe fapte vitejesti, am spalat deja o masina, merg sa-i mai dau de lucru, mancare, aspirat...si cu voi pe-aici.
La noi e tot frig, ieri am stat 2h afara si n-am fost imbracata prea eficient, cred ca si de-acolo ma doare capul de la vantul asta turbat care nu mai pleaca.
Bianca (13.06.2005)
mynicegirl spune:
Am uitat sa va spun ca pe 9 mai ma marit!
Ne-am cam saturat amandoi(mai ales eu) sa am probleme mereu cand merg in Romania(si incepe sa iti puna intrebari functionarul de la intrare in tara) plus ca daca ma marit devin si eu rezident aici si imi e mai usor sa gasesc servici(Alex deja este rezident). Asa ca o sa intru si eu in randul doamnelor
(cum o "prietena" de a mea a spus cu o exclamatie de bucurie
- parca pana acum eram 
).
elisor spune:
Cristina (Mynicegirl) felicitari pentru decizie, sa fie intr-un ceas bun, sa va mearga si mai bine de acum incolo!
La multi ani, n-am stiut ca e si ziua ta, cum n-am stiut nici ca sotul tau e tot din Ro, credeam ca e vreun japonez, chinez...pe-acolo.
Ma bazaie la neuroni ca i-am bagat leutul (de care nu se desparte) la spalat, ea il vrea acummmmm, astept sa termine masina sa il leg de gat...of, cat ma oboseste starea asta de ciufuta ce e
Bianca (13.06.2005)
loreen spune:
Buna dimineatza...
Abia astept sa incep serviciul ... Delia devine groaznica,este lipita ca poxipolul de cracii mei,maraita,nu vrea sa manance,etc etc...nu stiu la care din noi doua nu ne prieste statul impreuna acasa...Si mai trebuie sa fac si trei randuri de bagaje...
Elisor si eu sufar de teama de singuratate si cred ca-i unul din caracteristicile de capatai ale balantelor...dar metoda cu plansul in alta parte nu vad de ce le-ar dezvolta asta...ii explic ce se intampla si ii las la latitudinea ei alegerea ...daca vrea sa stea cu noi se comporta ca atare,dar daca vrea sa fie uracioasa sa o faca in camera ei...scurt...
Eu am facut in tinereti investigatii cu ciolanele,diagnosticul a fost clar ... atrofiere de valva mitrala si reumatism articular infectios...ani de moldamine, reactii alergice,apoi alte antibiotice pana am zis gata ajunge...dar cand il apuca rascolitul ma seaca...sunt convinsa ca la batranete voi arata infiorator de stramba dar mai este pana atunci...
Ia ceva de cap...un Ketonal,Sarindon sa nu te apuce migrena cea de toate zilele...
P.S. Nici eu nu ma gandesc la numele Deliei ca derivand de la o floare...ieri imi spunea cineva care avea acelasi prenume ca mine ca si Laura ar veni de la Laur si asa mai departe...
Nelia sanatate multe voua...ai grija de tine ca acuma ai statut special![]()
Monule drag ma gandesc la voi in momentele astea...
Tdi cum mai stati la capitolul boli bastinase?!
Gusta tu unde ai tulit-o ...stai in umbra?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Laura pai LMA si tie, asa e, ai nume de floare, planta in orice caz.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar putea insemna batranetea cu oasele ruginte, ca am tras-o si eu in copilarie cu amigdalele si moldaminul.
Daca te consoleaza...si Bianca refuza sa manance si s-a trezit de la 6.30...vai mie ce zi ma asteapta.
Cand plecati?
Gabitza
sa-ti treaca si tie durerea de cap, in rest...au trecut nervii nervosi?
Bianca (13.06.2005)
monu spune:
Am dus copilul la gradi. A stat cuminte sa o schimb, i-am spus ca o sa se joace cu copiii si cand vrea sa faca nani vine mami si mergem acasa. pana acum nu a plans si a fost cuminte in masina. acum ma uit la ea si vad ca se joaca. au sistem de supraveghere. doamne ajuta sa fie bine.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Elisor fetele s-au vorbit...si asta a mea s-a trezit de dimineatza si inafara de laptele de dimineatza pauza...am incercat sa-i var un sadvish pe gura dar nu a fost chip sa trec de dintii pusi pe post de stavilar...maine o duc la femeie ca fac curat si m-am scos ...o sa manance si pentru azi...
Miercuri vrem sa plecam daca ne vine masina ...
Monu un mare
pentru Alexia sa fie curajoasa pana la capat
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Elisor, m-am calmat
Haios a fost sambata seara cand ma tot duceam la frigider sa iau ceva din ce stiam ca am cumparat, de fapt din ce lasasem la casa. Ba un iaurt, ba niste sunca
Si ma trezeam la frigider si aveam o fractiune de secunda de soc cand vedeam frigiderul golut cand stiam ca am fost la cumparaturi ![]()
Durerea de cap inca persista, dar nici n-am luat nimic. Ma duc pina la cabinetul medical, poate capat un algocalmin.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla