Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia-eu nu am glumit, chiar o invat despre anotimpuri. Asta pentru ca am epuizat subiectele de "conversatie". Ea vrea mereu sa-i citesc sau sa-i povestesc ceva, mai ales cand suntem in masina trebuie sa cant, sa povestesc, sa fac spectacol. Cum de cele mai multe ori nu suntem in masina decat noi doua si eu conduc, atunci trebuie sa-i vorbesc. Si uite asa am ajuns sa-i spun despre anotimpuri. Mai are o poveste favorita, despre semafoare. Cred ca pot sa-i povestesc despre semafor de zece ori pe zi si nu se plictiseste. Si cateodata stam minute in sir in cate o intersectie si ne uitam la semafor, la cum trec masinile, cum trec pietonii, etc. Cu semaforul stie clar ce si cum, asta a inteles sigur.

Acum am luat si carti de la biblioteca despre fiecare anotimp in parte, asa ca am si exemple concrete. Nu stiu cat a inteles ea, dar pare sa inteleaga cate ceva. Am incercat si cu zilele saptamanii, dar nu prea stiu ce sa-i spun despre fiecare.

Androix, Gabitza-m-am delectat cu pozele voastre. Ce frumos sa petreci Pastele in familie, mai ales asa o familie mare ca la Androix. Este frumos sa poata copilul sa fie in preajma bunicilor, verilor, etc. Se si "caleste", ca am vazut ca verisoarele nu-l prea menajau pe Filip .

Androix-esti o gravida tare cocheta si draguta!

Andra-imi pare rau ca ai avut sarbatorile "umbrite". Eu nu stiu cum ati mai avut o conversatie normala dupa aceea, ca eu daca ma aprind nu-mi trece cu una, cu doua. Sanatate!

monu-cum se mai simt fetele?

Anca-si tie sanatate! Acum am citit ce ai scris despre Muzeu. Eu ti-am zis ca nu merita sa faci drumul pana aici pentru atat, de asta mi-e ciuda ca nu am stiut sa ne intalnim. Cand ati fost? La ce restaurant ati fost? Puteam eu sa-ti recomand restaurante bune, ca sunt o gramada in Ann Arbor.

OLga-ti-am scis si un e-mail dar nu ai raspuns. Te rog mult spune-ne ce ai facut cu Tony sambata la dr.

Avem in continuare probleme cu astia de la Imigrari si tare mi-e ca nu obtinem green-cardul in timp util sa putem veni in Romania. Asta ar insemna sa pierd bilete in valoare de 3000$, ca sa nu mai vorbesc de supararea mea de a nu-mi vedea familia. Sper sa se rezolve ca altfel cred ca innebunesc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Androix,Gabitzam-am vazut poze -au crescut baietii mari.Noi am fost ca de obicei la socri ca sa aiba copiii loc sa alerge in curte dar mi-a fost mult prea lene sa fac poze .
Andutzy-e bine ca macar ti-ai spus punctul de vedere si e un lucru foarte bun ca dupa asta s-a putut discuta normal - pana la urma ce mare lucru? e copilul tau si era normal sa decizi tu.
Mai am noaptea asta si dupa asta am trei zile libere . Daca binevoieste vremea sa ramana frumoasa stam numai afara.

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

mi-am sunat ginecologul. Doamne ajuta este de garda noaptea asta, daca nu reusesc sa tin febra sub control merg la el. M-a bagat pe amoxicilina, ma simt fff rau si acum sunt semne clare ca a luat si piticul. halal sarbatori!
Simiena, si eu am zis la fel. oricum nu avea rost sa stau botoasa toata ziua cand ea deja vorbea normal si frumos, i-as fi demonstrat sotului ca eu sunt de rea credinta si nu era cazul. Si asa sunt ca pe sarma in toata situatia asta...
Olga, am revazut pozele din albumul vostru! Doamne ce dulcica e Maya si ce gene lungi,arcuite are!

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

HRISTOS A IMVIAT!
Noi am umblat zilele astea in vizite la bunici, azi am fost in oraselul copiilor David a calarit aproape toate masinutele cerea mereu alta alta. De vreo 2 saptamani a inceput sa vorbeasca repeta toate cuvinetel, dar inca nu leaga decat 2-3 cuvinte. E haios cand il intreb ce ii papa tati el raspunde putza si pune si mana la ea si tasu il intreaba unde o ducem pe mami si el rasp la 9 (la nebuni).
Dupa ce de-abia scapasem de enterocolita a facut rosu in gat si am luat-o de la capat cu febra, diaree, frisoane, antibiotice si alte siropuri si medicamente acum in sfarsit e bine sper sa nu se mai imbolnaveasca curand.
Am vazut ca vorbeati de nr. la pantofi, pai David e tapaliga mare poarta 25, are 97 cm si 17 kg, a avut 18 dar a slabit cat a fost bolnav.
Am vazut toate pozele, are si David tricicleta ca a Evei dar e putoare mare nu impinge la pedale, i-am legat o sfoara de ghidon si il trag eu ii place mult zice ca se plimba cu titiu.
Cu batutul tot nu s-a potolit bate tot ce prinde deja cand ma duc cu el in parc mamicile au inceput sa-si traga copiii intr-o parte sa nu se repeada David in ei.
Pampers mai are doar la somn mai are si nopti cand se trezeste si cere la wc il duc face venim in pat si incepe iar placa pipi baia si ma umplu de nervi ca gaseste motiv sa mai stea putin treaz.
Am pus niste poze facute de paste
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/album?.dir=25d9scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am fost de urgenta la policlinica cu fetele. Amandoua sunt pe antibiotic. Alexia are puroi in gat dupa ce i-am tratat raceala de vienri doar cu antitermice. Imi este groaza pt ca bb mic la 2 luni juma deja are la activ doua saptamani cu antibiotic si mai urmeaza una. Maine seara mergem si la pediatra lor sa le vada si ea. Dr care le-a vazut (la intrebarea mea) a fost de parere sa o retragem panala toaman pe Alex de la gradi ca sa nu o mai imbolnaveasca pe Antonia. Cred caam luat si eu virusul ca ma doar etare gatul si o ureche. Sunt tare suparata si nu mai stiu ce sa fac.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Loreen, da un semn de viata, spune-ne cum mai este Delia. Vreau sa cred ca sunteti mai bine si doar va faceti de cap prin imprejurimi.

Monu, sanatate multa micutelor . Asa-i cu gradinita la inceput sunt mai mult absenti si bolnaviori, dar cu timpul o sa fie mai bine. Din pacate la voi ia si Antonia toate belele. La noi eram doar eu care culegeam totul de la daycare.
Daca intrerupi gradinita cu Alexia, la toamna va fi la fel. Peste vara macar nu sunt atatia virusi si pana in toamna devine si Alexia mai rezistenta, isi cladeste si ea putin systemul imunitar. Mai gandeste-te, dar fa asa asa cum iti spune sufletul.

Am vazut poze frumoase cu baietei si mai frumosi (Andrei, David) care stiu sa sarbatoreasca Pastele asa cum se cuvine.
mstroie, mi-a placut mult de tot faza cu David cand incearca sa picure din sticluta in pahar. E tare haios. A crescut mult de tot, e tare dulce. E normal ca are tendinta sa le mai articuleze cate una altor copilasi, stie el ca are pe ce se baza, e vanjos si tare maricel pentru cei 2 anisori. Mai asteapta putin si o sa vezi caci odata ce mai creste si incepe sa inteleaga mai multe o sa renunte si la obiceiul asta.

Elisor, sper ca Bianca e mai bine. Sanatate multa si astept vesti bune. Atat de mult ma bucur ca am reusit sa ne auzim astazi, mi-a prins tare bine.
Am vazut ultimele voastre poze si mor de dragul ei cand o vad imbracata in portocaliu. Ii sta bine cu orice culoare, dar mie imi place tare de tot portocaliu. Sper sa fi primit invitatia la pozele lui Patrick ca sa te convingi ca nici el nu e asa de cuminte cum pare in alte poze. Ti-am spus ca se vede ca-s nascuti in aceiasi zi .

Am mai adaugat si eu cateva poze din ultimele zile pe contul nostru comun.

De maine la munca, gata cu binele, o saptamana buna tuturor va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by andutzy

mi-am sunat ginecologul. Doamne ajuta este de garda noaptea asta, daca nu reusesc sa tin febra sub control merg la el. M-a bagat pe amoxicilina, ma simt fff rau si acum sunt semne clare ca a luat si piticul. halal sarbatori!
Simiena, si eu am zis la fel. oricum nu avea rost sa stau botoasa toata ziua cand ea deja vorbea normal si frumos, i-as fi demonstrat sotului ca eu sunt de rea credinta si nu era cazul. Si asa sunt ca pe sarma in toata situatia asta...
Olga, am revazut pozele din albumul vostru! Doamne ce dulcica e Maya si ce gene lungi,arcuite are!

Andutzy, sanatate multa . Cum reusesti sa culegi tot ce se poate culege? Sper din suflet sa nu fie nevoie de spital si sa te pui pe picioare cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Da, new mami, cand le facem, o tinem langa.....
Monu, deci cu voi era sa ne intalnim azi noapte la Urgente in Grigore? Dragos a facut 39,2 si daca nu ii scadea cu Novocalmin, plecam spre Grigore. Doamne ajuta nu a mai fost nevoie. Acum iar da sa creasca temperatura, i-am dat Panadol si vreau sa merg la farmacie sa-i iau Ospen. Ca stim sigur ce este, este viroza cu care ne-am chinuit pe rand bunica-mea, bunica-miu, eu si acum el. merg sa dau comanda si de lumanare pt botez. sper sa am energie necesara, azi sunt mai bine dupa 3 doze deja de antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Christos a-nviat!!

Multumesc frumos pentru mesajele de Paste , a fost o surpriza foarte placuta, din pacate eu n-am putut sa raspund la ele pentru ca am ramas fara baterie la telefon, si eram plecata din Bucuresti!

Un paste fericit tuturor, chiar daca a trecut deja, insa nu m-am invrednicit sa intru inainte de plecare sa va urez sarbatori fericite!

Andutzy, stiu ca e greu, mai ales in perioada asta, dar daca nu poti deocamdata sa pui piciorul in prag cu sotul si soacra, atunci fa exact invers decat s-ar astepta ei sa faci. Las-o pe soacra sa se agite singura, arata-i ce nora buna esti tu si ce soacra denaturata e ea. Invita-te singura, cat mai des pe la ea, ca stii ca e singura si sufera si vrei sa-i ti companie, las-o pe ea sa gateasca, sa faca curat, nu misca un deget, ca doar esti femeie gravida, pune-i nepotul in brate si lasa-l sa-i scoata si ei peri albi, las-o sa-i dea sa manance si eventual ia un rand de haine la schimb pentru el si pe cele pe care le va murdari lasa-i-le ei sa le spele, si o sa le iei data viitoare cand mai treci pe-acolo; daca cumva incearca sa-i dea ceva ce tu crezi ca nu are voie, explica-i calm ca a avut ceva probleme cu stomacul si pediatra i-a recomandat un mic regim o perioada doar, ca tu ii dai in genral sa manance chestia aia, dar acum nu are voie (eventual poti intinde coarda la maxim, cand mergeti in vizita ii lauzi bucatele pregatite dar o rogi cat poti tu de frumos sa-i faca altceva lui dragos, eventual ceva cat mai complicat, pentru ca e la regim, a avut o mica viroza intestinala, si nu are voie sa manance nimic din ce are ea, si-o expediezi juma de seara in bucatarie), o trimiti sa-l culce ea pe dragos, pe motiv ca ai niste contractii mici si trebuie sa stai intinsa juma de ora in pat iar sotul trebuie sa-ti maseze spatele, etc., etc. Incearca s-o ti cat mai mult timp ocupata, sa-i dai cat mai multe lucruri de facut cand sunteti in vizita, sa n-aiba timp deloc de respiro, dar toate facute cu zambetul pe buze, cu multe laude la adresa ei si cu multe scuze datorate starii tale. S-ar putea sa fie distractiv si sa dea rezultate mai repede decat certurile si scandalul. SI sanatate multa, ai grija de tine si de bebe mic din burtica

monu, asa-i la gradinita, din pacate, o sa vina cu tot felul de virusi care mai de care mai rai. Si la noi e la fel, de cand a inceput gradinita Malina, amadoua's bolnave, nu rau, dar ba tusesc, ba le curge nasul, ba au febra, nu toate odata, nu grav, dar destul de suparator. Noi n-am trecut pe antibiotice pana acum, le mai "dregem" cu-un nurofen si-un sirop de tuse, insa de aproape o luna, nu-i saptamana in care sa nu le dau ceva medicamente. Diferenta la noi e ca Daria se apropie de 2 ani, pe cand la voi cea mica n-are nici 3 luni. Asa ca poate n-ar fi o idee rea s-o mai amanati putin cu gradinita.

nelia, deci...il asteptam pe Andrei ?
Hai ca poate ma vezi si pe mine pe urmele tale, ca am calcat pe bec luna asta....si iar m-au luat greturile, insa cum am exagerat cu mancatul de paste, e posibil ca asta sa fie cauza. Oricum, astept cu stoicism rusii, sper sa vina saptamna asta...ca altfel.....

Pupici la mamicile si piticii bolnavi , am plecat sa ma uit la poze, ca le-am deschis pe toate, dar am zis sa postez inainte, ca iar nu mai apuc dupa !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Christos a Inviat!
M-am intors si eu in Bucuresti. Am petrecut sarbatorile alaturi de micutul meu! Vedeti poze AICI
A fost superb. David e tare scump si face multe nazbatii.
In afara de faptul ca inca nu vorbeste, este tare ager si retine tot. Nu-i scapa nimic. Este tare plimbaretz! In continuare face mofturi la mancare, prefera ciorba si bananele, altceva de abia gusta. Cand am ajuns la ai mei, mi-a sarit in brate si nu pot spune ce m-a emotionat. Apoi a inceput sa imi arate jucariile si m-a luat de mana sa ma asez langa el sa ne jucam. Au fost putine zile dar le-am trait la maxim!
Va pup!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput