Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 29
Danelutza spune:
Sanatate multa la copilasii bolnavi, la mamici, la burtici.

andutzy spune:
fetelor, ce e cu voi? Inca dormitati?
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Salut, citesc cu Filipu in brate si tati monteaza patul pentru printz de la ikea, iar ieri nu am avut net. Cum ma eliberez va povestesc mai mult despre ziua mea de azi ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Tdi spune:
Ciaooo!
ne-am intors acasa...revin maine ca acum sunt varza.
ne-ati lipsit tare mult! 
Album Alyssa
andutzy spune:
Buna seara! Daca voi nu scrieti, macar sa mai aduc eu subiectul pe prima paginuta! Recuperez pentru perioadele in care doar citeam si uitam sa scriu...
noi suntem mai bine, s-a mai stabilizat starea de sanatate, Dragos nu mai are febra, eu nu mai am febra, nu stiu pe el ce-l doare insa pe mine inca ma doare pieptul cand respir si am inceput sa tusesc. Oricum progresele sunt evidente, deci Ospamox-ul si-a facut treaba la amandoi!
Monu, sper sa fiti si voi mai bine, va tinem pumnii!
vazut poze cu David, Margott ai un pui tare dulce! bun venit in clubul copiilor care nu vorbesc mare lucru. Il mai gasesti aici pe D al meu, pe Maya(omustata) si lista mai contine si alti copilasi, ei mi-au venit acum in minte! Sunt convinsa ca abia astepti fiece ocazie sa mergi sa-l vezi...
Androix sa stapaniti sanatosi patul de la Ikea, sa va fie folositor, pune te rog poze cu el si baga si niste informatii legate de pret 
tedy, bine ati revenit!
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Nimeni la o cafeluta-n dimineata asta? Sau inca va reveniti dupa sarbatori? Parca niciodata n-a fost asa liniste pe-aici....
Margot, am vazut pozele, 
, e un scumpic si jumatate. Cat despre vorbit, las ca-si va da si el drumu, inca putin si-o sa inceapa era "de-ce-urilor", si-atunci sa te ti
...
Androix, cum e mobila "romaneasca" de la Ikea? Ca pana acum am auzit ca e destul de scumpa fata de cea din afara.
Tdi, bine-ti revenit 
andutzy, ma bucur ca v-ati mai revenit, insanatosire cat mai grabnica 
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Cloreta spune:
Hello
si Hristos a inviat!
Am revenit la munca cu forte proaspete:) Frumos de pasti, am fost la bunicii Teodorei la curte, soare, cald, garga s-a plimbat mult, a alergat pisici, s-a umplut de praf :))
Luni am fost pana la Ploiesti sa ne vizitam niste rude, Teodora a dormit pe drum cam devreme - de la 10 la 11- nu cum planuiam noi sa faca nani la intoarcere dar a fost fresh pana seara. La intoarcere ne-a sunat o verisoara care sta la curte sa ne invite la ea asa ca am tinut-o numai in vizite toata ziua.
Ieri am fost in parc si am mai facut si noi niste poze, am pus
cateva aici
Sanatate multa puilor bolnaviori si mamicilor care sunt in aceeasi situatie!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
nelia spune:
Buna, eu sint aici, la cafea, nu am dormit in noaptea asta, de fapt nici cea trecuta nu prea, imi fac temele si invat. Si am asa un suflet greu... La una dintre teme, cea pentru examenul oral, trebuie sa raspund pro si contra, la trei intrebari legate de copilul meu si droguri! Mi-am luat citeva carti de la biblioteca si citind mi s-a facut inima cit un purice. Vai, fetelor, ce fericite sintem inca cu problemele noastre cu micutii: nu maninca, au viermi, fac crize, nu dorm, sint incapatinati... Si ce ne poate astepta in viata! E cumplit, e inuman, e crud sa dai piept cu realitatea asa cum au facut-o copiii si parintii din cartile pe care le rasfoiesc. Am intrat si pe citeva site-uri... Doamne, sa ne fereasca Dumnezeu si pe ei si pe noi de aceste incercari. In afara de moarte sau de accidente, nu poate sa fie chin mai mare decit dependenta de un drog, oricare ar fi el si ceea ce ramine din copilul nostru drag in urma unei asemenea dependente.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Buna!
Sunt in urma cu multe pe aici, n-am vazut inca nici poze.
Bianca e pe ospen (+ eferalgan + mar + spersadex), nu pricep cum s-a pricopsit cu febra si tot tacamul (e a doua oara cand face, prima oara a fost tot de pasti, anul trecut). Am fost la dr. si am plecat foarte suparata, din varii motive, incep sa ma gandesc ca medicii din ro au pitici tot mai mari si multi la cerebel. Dupa ce m-am linistit anul trecut ca nu se intoarce si nu merge de-a busilea acum avem alte suspiciuni.
Anca si eu m-am bucurat ca m-ai sunat, mi-ai oferit un regal telefonic...cand ma laudam ca nu face febra prea mare, noaptea am stat planton, a facut 39.
Am vazut pozele, hai ca rectific: pare cumintel si linistit, dar are in privire ceva strengaresc care-l tradeaza, imi place poza din vana...doamne cat e de bronzat. Ce n-as da sa avem aici macar jumate din muzeul ala.
Nastere usoara Simonei, se apropie momentul!
Andra sanatate si voua!
Raluca chiar ai fetita mare si desteapta, o felicit pentru noua achizitie motrica, ca sa-i spun asa, incet, incet se descurca tot mai mult singura.
Am inceput de vreo 2 ore mesajul asta si sunt tot in faza de inceput, dar nu-mi mai permite timpul sa stau, Bianca e maraita si trage de mine, nici ea nu stie ce vrea, afara ploua cu intermitente, sunt in arest la domiciliu, sper ca maine sa fie mai bine sa ne intalnim cu Andrei si Gabitza.
P.S. Intre timp am vazut pozele cu Filipete, atinge tortul timid apoi se dezlantuie, mai vrea si mai vrea, fain tortul, dar faina si poza cu Mihai "aparandu-si" ouale ![]()
Sanatate tuturor! Laura voi cum mai sunteti?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
Dorm mandrele asa ca intru repede. Alexia se pare ca a agatat un virus si la adus acasa de ni l-a facut cadou mie si lui bb. De joi seara Alexia e pe antitermice din 4 in 4 ore cate 5 ml(fiind doar racita! asa ni s-a spus). Martea trecuta nu avea nimik pt ca le-am vaccinat. Luni brusc a inceput sa creasca temperatura, dupa atatea siropuri pt febra. Plus ca are muci la greu si tuse umeda. Am fost la dr ne-a dat antibiotic la amandoua, fiind in aceeasi barca. Bb cu rosu in gat, Alexia cu inflamatie si usor puroi (asta zise un dr) De ieri am si eu febra. Ieri am fost la pedi a lor si le-a mentinut tratamentul cu antibiotic doar ca Alexia ia doza mai mare. Asa ca in ordine fiecare ia cam asa. Alexia - Klacid (asta e antibiotic) cate 5 ml, antitermice din 4 in 4 ore cate 5 ml, humex, aerius, zirtec, ceva picaturi pt nas si urechi. Bb mic ia Augmentin - 1 ml, antitermice, eurespal, picaturi de nas. Eu sunt pe augmentin si fervex si strepsils si de nervi acu beau si o bere!
Si tot tratamentul fetelor tine pana lunea viitoare. Atatea antibiotice si antitermice! Cica bantuie un virus nenorocit. Alexia vrea numai lichide, nu vrea deloc mancare solida si este ciufu rau de tot.Brusc a devenit un copil cu care nu te mai poti intelege. Oricum pedi a zis sa o lasam la gradi. Asa o dobandi si ea imunitate. Dar cu ce pret?! Daca se mai repeta figura si trebuie dat din nou antibiotic la bb mai discutam atunci ce e de facut. Cam asta despre noi.
Am vazut pozele cu copii frumosi, frumosi! Si care imediat implinesc 2 ani!
Acum sa nu va suparati ca nu mai scriu dar sunt cu nervii prastie. VA pupam si va dorim sanatate.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia