Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Hristos a Inviat!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, multumesc, chiar nu mai stiam unde am scris... Voi face un subiect cu nasterile amindoua, sa mai incurajez mamicile fricoase (adica si pe mine, ca deja mi-e frica ca va fi opusul primelor doua!) Am vazut filmuletele si pozele... Foarte frumos ati petrecut in familie. M-a topit pustoaica mica, cu parul lung. Vazindu-l pe Filip, cit de frumusel este, mi-am imaginat-o pe Georgia: va iesi o minune de fetita! Iar chestia cu usa o cunoastem, asa face si Tudora cu orice cind e frustrata! Si are frustrari mari, nu gluma!
In legatura cu faptul ca e o faza acest comportament al lor si ca urmeaza altele si altele... si altele, ar trebui sa fiu nu sigura, ci foarte sigura. Nu sint sigura ce urmeaza dupa 6 ani si ma cam sperie, dar pina atunci...
Omustata, felicitari Mayei pentru progrese. Noi sintem la secunde lumina, in nici un caz ani... in unele privinte. Dar la ani... inapoi... in altele. Eu sper ca ai zis ca o inveti anotimurile de dragul comparatiei, ca altfel ma faci sa-mi pun tot felul de intrebari despre calitatile mele pedagogice in ceea ce priveste fetele. Anotimpurile, auzi... cind noi nici nu putem spune cum ne cheama, dar stim cine e Tudora si cit ani are aceasta fetita.
Si la noi vremea e la fel... fara comentarii!
Simiena, la servici!?! Ce-i ala? Si de noapte... Brrr!
Andutzy, ma bucur ca a fost bine pina la urma. Sper ca o tineti tot asa, poate s-au mai calmat spiritele.
Oana, adevarat a inviat!

Sper ca va imaginati ca iar mi-a dat tati liber ca sa scriu la teme!?! Dupa ce au dormit si au mincat, a plecat cu Agata la un patinoar, iar cea mica inca doarme. Si eu scriu... dar, din pacate, nu la tema. Gata, ma duc, ca mai am inca vreo 5 pagini de scris, de unde... nu stiu! Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, vai, ce m-a emotionat propria mea poveste!!! Mi-au venit lacrimile si mi-am adus aminte fiecare secunda din ce am trait atunci. Multumesc! Iar in legatura cu visele, sa stii ca inca mai cred ca exista ceva adevar: la Tudora, nu mai stiu exact cind in sarcina, a visat ca am in burtica o fetita bruneta, cu ochisori negri, o micuta japoneza asa am numit-o in vis, care seamana perfect cu tati! Si nu e prea departe de descrierea din vis. Iar in legatura cu al treilea, am avut un vis, cind Tudora avea vreo citeva luni cred (am senzatia ca vi l-am spus si voua, sotului inca nu i l-am povestit, la inceput ca sa nu-i dau apa la moara, ca tot tinea mortis sa-l facem, iar acum ca sa nu-si faca iluzii))... Se facea ca eram peste citiva ani (ce-mi place stilul asta de a povesti visele... asa spuneau babele din copilaria mea), ma intilnisem cu niste prieteni vechi, pe care nu-i mai vazusem de foarte mult timp si la intrebarea ai copii, am raspuns mindra, scurt si foarte sigura pe mine: da, trei, doua fete - Agata si Tudora si un baiat - Andrei! Of, sa ma fi auzit cineva atunci si sa se indeplineasca visul!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Hristos a Inviat!

Sper ca ati petrecut un paste fericit alaturi de cei dragi, al meu a fost asa si asa dar merge, de sarbatori mereu mi-e dor de Iasi.
Raluca am ras cu lacrimi cand am citit de omleta cu zahar vanilat, si acum imi vine sa rad cand ma gandesc, si am plans cu lacrimi de crocodil cand am citit povestile Neliei.
Toate fetele de aici de la copiluti sunteti asa speciale in felul lor si va multumesc ca ma faceti sa rad si sa plang si sa ma simt mamica, si mai mult, si prietena. Si va iubesc pe toate!
Cred ca am mancat cam multa ciocolata zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"Christos a Inviat " si Sarbatori Fericite, fie ca Sarbatorile de Paste sa aduca in casa voastra lumina, sanatate, bucurii, fericire si intelegere .

Fran, , sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, sa te bucuri de Patricia, sa fi iubita si sper ca toate temerile tale legate de papusa ta mica sa se adevereasca ca nefiind fondate si sa te linistesti si tu.

Laura, o Doamne cum s-a urcat un tir pe voi . Erati cu masina cea noua? Bine ca n-ati patit nimic, fiarele se repara. Imi pare tare rau sa aud ca dupa ce ati strabatut atatia kilometrii n-ati avut parte de o vacanta meritata.
Sanatate multa Deliei , sa aud vesti bune, sper sa nu fie nimic grav.
O iau eu fara discutii pe Delia cu tot cu ceea ce are in dotare. Deal ?

Cornelia, ma bag si la Stefan repede pana nu te razgandesti

Androix, il iau si pe Filip daca mi-l dai. Patrick iubeste la nebunie copii si ar sta 24 de ore din 24 in prezenta lor, asa ca as fi cea mai fericita mamica din lume sa ma aleg cu inca 3 fara sa mai fiu gravida
Mama ce oua frumoase ( eu n-am avut decat 3 de dat cioc ), ce salata poienita, parca m-as baga la o portie cu tot raul care il am. Ma ling pe botic pana una alta. Ce atmosfera frumoasa de Sarbatoare in familie- mi s-a facut asa un dor de casa si de ai mei , de abia astept sa venim la vara.

Monu, toata admiratia mea. Imi dau seama cat iti este de greu si apreciez tonul tau optimist. Inca putin o sa te mai chinui dar apoi cine va avea doua fete cucuiete marisoare care o sa o ajute pe mami in casa ?

OlgaM, frumos muzeul dar nu cred ca o sa-l mai vizitam curand, merita daca esti in zona, oricum Patrick a fost super incantat - doua ore cat am stat a fost tot o zdroaba.
Felicitari micutei Maya , hai mai OLga, noi ne bucuram pentru fiecare progres al fiecarui copilas. Unii sunt mai dezghietati, altii mai putin, unii povestesc deja, altii joaca fotbal, etc. dar peste vre-un an de zile vei vedea cum se echilibreaza balanta. Patrick cred ca a inceput sa turuie din gurita efectiv, cred ca peste noapte.

Eu cred ca toti copilasii trec acum prin diferite etape si schimbari de personalitate. Patrick e si el mai zbucuiumat, uneori nu-i intri in voie, dar deocamdata zic eu ca stam bine. de exemplu azi a fost super marait, dar am supravietuit cumva, noroc ca a dormit 3 ore la amiaza iar la 8:15 p.m. l-am pus la nani din nou.

Mi-e mi-a fost tare rau zilele astea. Am mancat vineri seara dupa ce n-am mancat nimic toata ziua salata boeuf cu mare pofta si cred ca am facut indigestie.
Ieri am fost cu Patrick la muzeu, apoi ne-am oprit la un restaurant sa mancam, unde n-am putut imbuca nimic, m-am tinut eu tare dar odata ce-am ajuns acasa am cedat . Asa ca nici oaule nu le-am vopsit aseara si noroc cu o prietena care mi-a adus azi dimineata cateva. Azi trebuia sa plecam din nou dar am renuntat, m-am tarat toata ziua dintr-un pat in altul. Cred ca nu mi-a mai fost asa de rau de cand eram gravida. Asa ca acum postesc din nou .

Pentru toate fetitele micute si dragute din grupul nostru, chiar daca din departari, de peste mari si tari, asa cum e obiceiul celei de-a doua zi de Paste in Ardeal, Patrick va "stropeste" virtual caci sunteti niste floricele care nu trebuie sa se vestejeasca niciodata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si cateva www.dropshots.com/new.php?userid=273156" target="_blank">poze de la noi de Paste. Am vazut si pozele Andreei si vreau sa vad poze de la toti copilutii, de Paste

Androix, dar ce relaxat foreaza Filipete in tort

OlgaM, sa stii ca nici Andrei nu e departe de Maya ta in ceea ce priveste vorbitul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Adevarat a-nviat!

Am citit in mare graba si am constatat ca in mare ati petrecut frumos, mai putin bolnaviorii! Multa sanatate la toata lumea si sa va simtiti bine si azi ca de maine o luam de coada!

Noi am fost la tara de sambata pana ieri, am mancat bine, Mogo a dormit ieri la pranz 3 ore si asa ne-am mai relaxat. Iar ieri am dormit pana la 11 pentru prima oara dupa muuuult timp pentru ca Ana a stat cu ai mei. Una peste alta a fost frumos, mai ales ca si vremea a timut cu noi.

Acuma vrem sa dam o tura in Mall ca alte magazine nu prea sunt deschise. Va pup si sper sa mai intru diseara!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

feteloooor, mi-e rau de mor! Ma doare capul de innebunesc, simt ca am febra dar nu am, nas infundat de nu am nici gust nici miros si o durere in gat....Imi vine sa ma dau cu capul de pereti!
Ieri: am ajuns la soacra-mea deja plina de nervi numai la ideea de a sta acolo o zi intreaga. O data ajunsa, am luat foc: scaun pregatit pt Dragos pe partea ei de masa, ea sa-i dea de mancare, mai exact Dragos statea intre ea si sotul meu, care era in capul mesii. Eu...p...pe partea opusa a mesii. I-am spus ferma ca eu stau lnga copil, poate sa-i bage ea in gura, dar eu stau langa copil. Pentru inceput nu a zis nimic, dupa aia incepuse sa insire meniul ce va manca Dragos, printre care ciorba de miel. Voi le-ati dat asa ceva? Eu nu, mi se pare grea pentru ficatul lor. Le-am raspuns ca FARA MIEL! Sotul, repede sa riposteze, ca ce are...e ciorba...si atunci nebuna si-a dat foc la valiza: a inceput sa povesteasca de o ruda de la tara care are copil de 9 luni si ii de ORICE sa manance si ce frumos, gras si sanatos e copilul. In momentul ala am cedat si am inceput sa tip: fiecare isi creste copilul cum vrea, deci sa lase exemplele pentru altii. Sotul deja era crizat ca-l fac de ras. Ea urla, eu urlam. Ca ce, numai eu stiu sa cresc copii? Ea nu? Eu o tineam pe a mea: ori ma lasa sa stau langa copil si mananca ce vreau eu, ori plecam, ca oricum a fost o idee proasta venirea acolo. Din momentul ala sotul a inceput sa fac ture intre mine si bucatarie: eu sa o las mai moale, ok, stau eu in capul mesii langa copil, la ea sa o lase mai moale cu exemplele de altii si sa ne bucuram de ziua in sine. Cu chiu cu vai s-au linistit spiritele si a fost ca o zi senina ca dupa descarcari meteorologice insotite de ploaia care a curatat praful din atmosfera. Am facut si eu eforturi, am vorbit normal, pe Dragos a reusit ta-su sa-l adoarma in dormitor si au dormit amandoi vreo 2 ore, timp in care eu am stat la taclale relaxata cu soacra-mea si maica-sa. Oricum, daca tensiunea si cearta continua, ori o bateam, ori ii ziceam tot ce-mi trecea prin cap in ultima vreme si stiti prea bine ca numai ganduri de bine nu erau.
Azi insa m-a luat rau de tot raceala, ma chinui cu tinctura de propolis, paracetamol si alte leacuri de-asta naturiste, sper sa o depasesc repede si fara urmari, mai ales ca sambata trebuie sa fiu fresh ca nashica...
Va pupam, distractie placuta in continuare, aveti grija de voi si de piticuti!

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

vazut poze Gabitza si Androix! Cu starea mea de cacao, lui fi-miu nici nu i-am facut poze anul asta cu ouale de pasti, am pozat doar cosul de oua in noaptea de Inviere! Sper sa recuperez, ca de anul trecut am 2 poze facute cu telefonul, deh, anul trecut nu aveam camera foto si eram mai vrednica la poze!

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, bine ca te-ai descarcat Inca o tura din asta si nu o sa mai zica nimic in fata ta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput