Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
loreen spune:
Paste fericit si linistit ...
HRISTOS A INVIAT
Sanatate multa bolnaviorilor...si Delia este varza...eu am ajuns acasa de ieri din motive care nu sunt in ton cu sarbatoarea ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Adevarat a inviat!
Raluca 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
Hristos a inviat!
Sanatate bolnaviorilor! Laura, imi pare rau ca vacanta a fost asa de nereusita. Sa va refaceti repede!
Andutzy, sper ca esti mai linistita. Eu am avut o sarcina destul de zbuciumata cu Stefan si se vede. Incearca sa nu pui la suflet.
Androix, de cand am scris ultima data, Stefan a dormit asa de putin, de mi-a facut creierii varza, asa ca il dadeam oricui imi batea la usa
. Acum doarme de trei ore ca un ingeras si imi e tare drag
. Ce o face la noapte, om vedea.
In legatura cu datul, ieri sora si cumnatul meu au luat-o pe Maria la biserica la Inviere (deschid o paranteza
: noi am fost zob ieri nopate si am petrecut in urletele lui Stefan) Cand ne-au intrebat daca le-o dam pe Maria de Inviere, eu si Doru am intrebat deoadata: Nu il vreti pe Stefan? Nu am reusit sa-i pacalim
.
Cat despre nasteri, privind in urma nu mi se mai pare cine stie ce greu
. Daca vrei epidurala, sfatul meu e sa te grabesti, ca nu se stie cat timp o sa ai. Iti doresc sa nasti repede si usor! Oricate fite am facut eu atunci, dupa ce mi-am revenit din soc
am fost ca noua.
S-a trezit "ingerasul". Vrea dulciuri! Nu a mancat decat paine si dulciuri zilele astea
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
monu spune:
Adevarat a Inviat!
Un Paste fericit in 4![]()
A debutat azi noapte cu treziri frecvente din partea Alexiei pe motiv de raceala si muci care nu o lasau sa respire. (oricum asta e de joi) La 4 dimineata s-a trezit si a vrut neaparat la olitza (pacaleala) si cu urlete am reusit sa o adorm. De dimineata am incercat sa luam masa in 4. Bb in balansoar pe jos in bucatarie (unde sa o punem? iar in camera am fi lasat-o singurica) iar Alexia facand scandal si trantind mancarea pe jos (asta e la moda acum). Apoi a urmat o zi plina de urlete, tranteli pe jos plus obiecte aruncate si muscaturi daca nu ii faci pe plac drei. A inceput sa muste bine de tot. Bb a fost tare cuminte plus ca dimineata cand a vazut-o pe Alexia i-a ras cu guritza pana la urechi. Dupa lungi scandaluri am culcat maimutza zbuciumata cu febra si muci la ora 14. Toata ziua ne-am chinuit la ambele sa scoatem mucii cu aspiratorul. Dupa ce am culcat fetele cica sa fac friptura. Ar fi iesit o minunatie daca nu as fi ars-o. Am adormit si am uitat sa ii zic sotului sa scoata friptura din cuptor.
Asa ca la noi a fost o zi superba in 4.
Important ca ne iubim si suntem sanatosi (in general).
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cornelia spune:
Hi-hi, Monu, ce mi-a placut tonul mesajului tau
!
Monstruletul meu a halit deja (ianinte sa le strang de pe unde le imprastiase Maria) vreo trei bomboane. In rest, vad ca e in toane destul de bune, deocamdata.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nelia spune:
Si Tudora e cam in aceeasi faza cu ceilalti copiluti, asa ca trag eu concluzia ca e o etapa in dezvoltarea lor, care va trece asa cum a venit, lasind loc altora. Tot zic ca ne trebuie rabdare, rabdare si iar rabdare... dar astazi, dupa ce am muncit zilele astea si la curatenie si in bucatarie, ca sa avem de toate, si noaptea cu temele si examenele, mi-a venit sa dau de vreo doua ori cu ele de pamint, ca tare ciufute mai sint. Cel putin aia mica o intrece pe cea mare, care e neintrecuta!
Noroc ca tati le-a dus la film (despre rechini!), au venit acasa si am mincat toti patru, iar acum le-a luat de pe capul meu pe amindoua si dorm... cu cit mai mult, cu atit mai bine. Iar eu cica imi fac temele... Hi-hi-hi!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
omustata spune:
Paste fericit si o primavara cat mai frumoasa si mai luminoasa!
Laura-multumesc mult pentru felicitare si-mi pare tare rau de peripetiile voastre. Cum se simte Delia? Poate ai scris, dar eu sunt cam in urma cu cititul. Sanatate multa!
Androix-sa stii ca si eu simt ca uneori o iau pe aratura. Pur si simplu nu mai am rabdare deloc. T einteleg perfect si, cum ti-au spus si fetele, nu esti singura.
Nelia-m-a amuzat povestea nasterii Tudorei. Poate ca acum va fi si mai usor si aveti si masina mai buna
.
OlgaT-poate ai spus deja, dar ard de nerabdare sa stiuy ce ati facut ieri la doctor.
Simiena-ce cautai la servici la ora aia si in ajunul Pastelui?
Ralwca-mi-a venit sa rad cand ai citit ce am scris desi sunt sigura ca in locul tau as fi fost un pachet de nervi. Macar parul ti-a iesit o culoare frumoasa
?
La noi numai atmosfera de Paste nu este. De o saptamana este ger, ninge aproape in fiecare zi, fara sa se depuna, iar magnolia din fata casei a inghetat de tot. Abia apucase sa infloreasca, pentru ca am avut totusi cateva zile de primavara inainte sa vina iarna din nou. Eu o tot invat pe Maya despre cele 4 anotimpuri si-mi este greu sa-i explic de ce primavara ninge
.
Maya a inceput sa mai imite cateva animale fata de cele pe care le imita inainte si acum zice "pa-pa!" cand face cu mana. Imi dau seama ca voi sunteti la ani lumina de faza asta si mi-e si rusine sa povestesc, dar pentru mine sunt progrese si ma fac fericita.
Va las ca s-a sculat.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
simiena spune:
Elian are o pasiune , mai nou -studiaza toate programele TV si-mi arata sigle de programe - printre favorite sunt antena3 (care in traducerea libera a lui e "cacatei" , minimax ,jetix , N24 , AXN ).
Nu stiu de ce acestea , dar cu Antena 3 are o adevarata pasiune .
Omustata-asa e programul de lucru- se lucreaza in 3 ture si avand in vedere ca nu plecam nicaieri am preferat sa lucrez noptile pentru ca asa in timpulzilei sunt acasa-apropo, si acuma tot la servici sunt.
Pupici
Mamicul lui Elian
Androix spune:
Adevarat a inviat! La multi ani mamici de copilutzi,
sa fiti sanatoase alaturi de toti ai vostri! 

Sper ca ati petrecut frumos. Noi am aparut pe la 9 acasa, am mancat ca 

dar ne-am simtit bine. Am facut o gramada de poze si cateva filmulete pe care incerc sa le incarc pe dropshots, poate e gata pana termin de citit si scris mesajul asta.
Nelia, ce frumos ai povestit. Pai de la 18 minute la 10, aproape de la dublu la simplu
Prin comparatie de la 5 ore cat a durat la Filipu la 2.5 nu e rau!
Beeeeeeeyyyy, dar daca pastrezi raportul acum o sa nasti cam in 4-5 minute!
Povestea am gasit-o aici.
Loreen, sper ca sunteti bine! 
Olga, nu stiu daca suntem chiar la ani lumin distanta, dar sa nu-ti fie rusine sa ne povestesti ca si noi ne bucuram de progresele oricarui copilutz, chiar daca noi pe unele din ele le-am trait deja. Asa ca de la mine felicitari pentru repertoriu
Monu si Cornelia, si eu am ajuns la trista concluzie ca si Nelia. E o faza. Am ajuns la prima varsta naspa. O sa trecem si peste asta si vorba Neliei, or sa vina altele peste noi. O sa ne ia foc creierii pana atunci dar asta e. Eu raman surprinsa la cat de rapide sunt schimbarile de dispozitie la Filip.
Hai ca incet incet s-au incarcat si pozele si filmuletzele de azi. Pentru cine n-are rabdare sa treaca prin toate uitati-va la ultimul filmuletz, este genial
www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070408" target="_blank">Paste 2007
Andutzy, cum a fost ziua ta azi?
Si ca sa se incheie vacanta apoteotic Mihai maine lucreaza 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
andutzy spune:
Omustata si noi suntem tot la ani lumina de ceilalti copii. Stai linistita, Dragos tot de cateva zile insoteste gestul"papa" cu vorbele papa.
Ziua de azi a decurs OK, pentru prima oara s-a lasat cu cuper scantei cand am ajuns intre mine si soacra dar dupa aceea s-au calmat brusc spiritele si am fost bune prietene pana la sfarsit.
Sunt racita MOARTA si mi-e rau de mor, deci cu detalii sper sa vin maine, acum NU mai sunt in stare!
Va pup!
Andra
Sapt23 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)