Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andra-uitasem ca te-am vazut in poze si burta este micuta, iar tu foarte slaba si bine!

Gata, va pup!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, sper din tot sufletul sa ajungeti anul asta in Ro pentru ca mi-ar place tare mult sa ne vedem in parc.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

buna seara! in primul rand multumesc Flori, Laura, Danelutza , Monu si Omustatapt vizionat poze si aprecieri. Eu sunt mai grasa ca niciodata si va voi demonstra prin doua poze, din cele doua sarcini. aici in luna a 8-a cu Dragos si aici aproape de luna a 6-a cu bb2......si frumoasa...La Dragos eram mandra tare de sarcina mea dar acum ma simt URATA.... oricum va multumesc pt cuvintele si gandurile frumoase.
Laura, nu am facut multa treaba, am spalat geamurile la 2 camere, dar mai sunt la alte 8 incinte(2 camere, camara, baie, bucatarie, debara, camera de serviciu, wc de serviciu, toate dotate cu geamuri si gemulete si pe cuvant, stiu ca e greu de imaginat, dar stam intr-o casa fff intunecoasa!
Gabitza, vazut poze, Andrei se joaca extrem de frumos cu tatal lui, ca si D al meu cu taica-su...
Monu, ce a crescut domnisoara, e o mandrete de fata!
Simona Filipas, vazut tizul, dar unde sunt facute pozele? Il faceti deja aviator?
Danelutza, mi s-a facut rau....noroc ca nu era cutia prea inalta...eu devin isterica daca Dragos calca in balcon si fara cutii...
Asta mentionez acum doar pozele vazute azi, ca eu am urmarit si alte serii de poze postate aici in timp: Omustata, ELi, MOnu si Adina, etc.
Vorbit si cu Andreea azi pe mess, i-am povestit si ei ce va voi zice si voua si anume ca mi-am schimbat obstetricianul din motive pe care probabil vi le voi povesti in timp, acum doamne ajuta sa fie destoinic asta nou, numai ca intre timp nu mai nasc la Elias, ci la Caritas.
Dragos a facut in seara asta o criza de agitatie ce nu a avut el de cand este, cu ras-plans, ras-plans, tumbe, nebunii, agresivitate, toate alea. Mi-e teama ca l-am lasat azi prea mult la calculator si asta sa-i fi creat starea asta de surescitare .
Momentan atat de la noi, am o gramada pe cap si nu stiu unde sa ma mai impart mai intai!

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Gabitza, asa-i tu ai fost la cel cu cozonacii. Imi aduceam ceva aminte, dar nu eram sigura. Au curte mare de joaca pentru copii?
Putem organiza intalnirea oriunde, de fapt unde voteaza majoritatea fetelor. Nu am preferinte, mai ales ca ultima data cand am fost la Moeciu a fost acum 6 ani, deci de atunci s-au schimbat multe.Sa vedem cine este amator si vedem ce iasa.

Elisor, am uitat sa-ti multumesc pentru relatii (pediatru, ORL-ist in Brasov). Tinem legatura caci vreau neaparat sa-l duc pe Patrick la control in Romania cand venim la vara. Am mult mai multa incredere decat in cei de aici.
Poate o aduci pe Bianca inapoi pana plecam din Romania si se vad si prichindeii. Tare mult mi-ar place sa se vada.

Patrick nu urla de obicei, dar are zile cand e un mic iar altele cand e ingerel . Oricum incepe sa se cunoascsca si la el apropierea varstei de 2 anisori. Mai nou ii place sa se rostogoleasca pe jos, sa fuga si sa aterizeze in genunchi (gen vedete rock pe scena) si se crede . Pe mocheta e OK, dar a incercat faza si afara pe pavaj si si-a rupt pantalonii in genunchi. Sa-l vad la vara cand va umbla in pantaloni scurti si isi va julii genunchii de cateva ori, sigur ii vor trece toanele de vedeta. Avem si un scaunel de time-out in bucatarie care vad ca functioneaza.

OlgaM, cu DVD-ul depinde de copil, la noi ii dau drumul cand vreau eu nu cand vrea Patrick. Dar cum noi ne deplasam foarte mult, distante relative mari, e greu sa-I mai tii in masina 3, 4 ore si fara sa doarma. In weekend-uri ne mai intoarcem acasa de multe ori dupa ora lui de somn si daca n-as da drumul la DVD ar adormi in 2 secunde chiar daca poate in 15 minute suntem acasa. Asa ca, eu il folosesc atunci cand vad ca e necesar, si nu pentru distante mici. Deocamdata e usor cu Patrick ca nu comenteaza daca ii spun ca Barney, sau Pablo sau cine imi mai vine in minte face nani-nani si nu putem sa-I trezim.
Vazusem si eu masuta aceea si m-am gandit la un moment dat sa i-o iau lui Patrick, dar am renuntat pentru ca n-are nici un sens pentru noi, daca tot nu suntem pe acasa. Iar noi stam la 10 min. de plaja, asa ca vara prefer sa-l duc pe plaja.
In schimb am vazut o piscinuta tare hazlie (Gat de girafa la un capat care stropeste apa si un mic topogan gomflabil la celalalt capat) care ma gandesc sa o cumpar si s-o o aduc in tara ca mama si socrii au curte mare iar apoi o las acolo. Sa vad cum stau cu bagajul ca nu vreau sa am decat o valiza.
Am vazut in pozele Mayei ca ati fost in vizita la un muzeu de copii. E undeva prin apropiere? Arata interesant pentru varsta lui Patrick si a Mayei.

Monu, ti-am spus ca mai greu e pentru parinti decat pentru cei mici cand merg la gradinita. O sa vezi ca Alexia o sa fie OK, o sa doarma mai bine si o sa aiba mult fun acolo. Iulia e dulce foc . N-am apucat sa vad inca pozele de la intalnirea cu Ema, dar sper deseara dupa ce ajung la hotel.

Mynicegirl, La Multi Ani, bafta la examene si felicitari proaspetei mirese.

Beatrice, concediu placut, vreme frumoasa si multa distractie.

Nelia, sanatate multa la toate trei (patru).

Loreen, drum bun si chiar daca nu e tocmai o placere aceasta mini vacanta, eu va doresc sa aveti parte de un Paste Fericit. Iar masina noua sa va duca multi kilometrii cu sanatate.
Hai ca facem tabara la vara la Medias, ca e loc sufficient.

Andutzy, esti foarte frumoasa cu burtica, nu-ti mai fa nici o problema ca nu esti grasa deloc - esti doar graviduta, si esti una frumoasa. Dragos a crescut mult, e tare smecher.

Blackpanterro, e greu acum fara bani, dar o sa vezi ca atunci cand o sa gate scoala si o sa prinda un job pe masura merita toata investitia. Inca putin si in cativa ani o sa fie bine. Iti spun din proprie experienta.
Eu sunt din Medias, nu chiar din Sibiu.

Eu plec in seara asta la Toronto, dar pana una alta ma duc sa-l iau pe Patrick de la daycare si sa mai petrec cu el doua, trei ore ca o sa-mi fie tare dor de galusca mea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

New Mami, drum bun si multumim pt cuvintele frumoase! incep deja sa va cred pe cuvant...

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Am ajuns cu bine, drumul a fost OK, am facut bine ca am plecat mai spre seara. Maine sunt in conferinta de la 10 dimineata pana la 7:45 seara . Or fi multe pauze, dar cred ca imi fac curul plat atatea ore pe scaun.

Monu, n-am putut vedea pozele Alexiei si ale Emei, nu sunt publice .
In schimb am vazut-o pe Ema si Carina la zoo. Ce scumpe sunt micutele, cum se tine ele de manuta.

Danelutza, sa-mi sara inima din loc cand am vazut-o pe Iza ta. Uhu ce ai la casa,pe cat e de frumoasa , pe atat e de inventiva.

OanaC, acum inainte de culcare m-am delectat cu pozele Evei. Gimnasta o faceti ca vad ca-i place acrobatia. Ce de zapada ati avut luna asta. E tare scumpa micuta biciclista.
Cum mai stai cu job-ul? Ai gasit ceva?

OlgaM, trebuie sa faceti cumva sa mergeti in concediu.Ai nevoie sa iesi din starea asta, ai nevoie si tu de ceva diferit, nu toata ziua numai grija Mayei. Ia-l pe tati al vostru pe sus si puneti-va pe drumuri in weekend-uri. Iesirile o sa-ti prinda bine.
Noi pe 22 aprilie mergem la Dearborn la Ford Museum caci vine Thomas. Stiu ca si Mayei ii place chiu-chiu train. Avem bilete la ride-ul de la 12:30. Nu veniti si voi?

Va doresc tuturor noapte buna, vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta!

Vreau sa va spun ca dupa faza de ieri n-am mai avut putere sa intru.
Ce faza?! A venit Dan de la servici, se sculase matza si in stilul caracteristic ca nici nu face ochi bine, a cerut teletubbies. Mno, se instaleaza fain frumos, noi mergem in buca si deodata poc! Am fugit intr-un suflet sa vad ce s-a intamplat, stiam ca fata statea in pat la desene, dar Bianca nu era. Era la Andreas in camera. Cazuse de pe birou. Nu va spun cat a plans, nu va spun cat am tremurat, ce mai, minute bune am fost ca o carpa. Cred ca nu a patit nimic ca am urmarit-o toata dupamasa si seara de vreun simptom.
Nu pot decat sa ma gandesc ca ne-a "lucrat", cum altfel, daca o lasam la desene in pat si o gasim in alta camera.
De ceva timp nu am mai laast scaunul la birou pentru ca stiam ce risc, dar l-a tras din partea opusa camerei si s-a urcat pe el, mai departe numai ea stie cum a cazut.
Asa ca ieri i-am facut toate poftele, am iesit afara, am stat cat a vrut, chiar daca incepusem sa dardai.
M-am gandit ca singura solutie e sa tin usa inchisa la camera lui, dar el cum are mintea pe craci sigur o va uita deschisa.
Bianca a spus ca nu se mai urca, trecea pe langa camera lui si spunea "au".

De-asta nu are ea rabdare sa stea linistita sa faca un puzzle, sa ne uitam in carticele, sa ne jucam, pentru ca e setata sa se catere. Isi trage masinuta si se urca pe tot ce poate, biblioteca ii e cel mai la indemana.

Am senzatia ca sunt "pedepsita" cumva pentru toata perioada in care mi-am facut griji ca are retard motor, ca nu va fi ca alti copii, ca m-am indoit de ea. Stiu ca par paranoica.

No, ma intorc sa lecturez.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Eu nu gasesc explicatie pentru comportamentul exgerat de mamos al Deliei...de cand merge si-a cules incet incet independenta dar acuma fara mana mea in mana ei nu mai misca ...de dimineatza am luat-o prin invaluire cu "hai sa mergem la taie", taie fiin sotul femeii pe care-l divinizeaza de-a dreptul ...nimic ...pana la urma am dus-o la masina si am plecat ...daca mai era vreunul treaza sigur s-a trezit de urletele fiica-mii...

Monu iarta-ma mama draga daca ma vaicaresc cand stiu cat iti este de greu...dar dupa atatea luni in care stau numai in we cu ea ,zilele astea mi s-au parut cosmarul vietii mele...
Sa aveti o repetie a zilei de ieri si sa nu mai stai atata cu ochii pe monitor...

Elisor vai vai vai... are rost sa-ti zic ca te inteleg...eu inchid usilepe unde trec,Delia le deschide...iar cataratul pe biroul sora-sii este pozitia favorita...apoi pe cuier pe teveu...daca nu pozitia favorita la chiuveta in bucatarie la balacit de vase...
Or sa sa scoata fetele untul din noi...

Nelia este nasol cu tensiunea...la Bianca am avut-o mica tare si era pe timpul verii si ma termina,acuma am avut-o cum este mai nasol odcilanta si am dus-o cu tratament medicamentos sa nu cumva sa ajung la preeclampsie...ai grija de tine

Daniela ma ingrozesc citind...cred ca uneori concureaza fetele cu cei maiinversunati baieti...vorba aia sanatoase sa fie dar parca nici in halul asta...

Olgutza da ce pricep ei ,tatii ,care stau acasa cu copii 1-2 ore fatza denoi care suntem satule si tocite ... si eu strig la Delia in ideea ca abuzul vocii nu este atata de nociv ca bataia...sigur nu am scuze si poate ar trebui sa gasesc alta solutie,insa intr-o alta viatza probabil ca acuma is la pamant cu nervii...

Ups ...mi-a venit firma la curatenie si eustau in pijamale cu voi...am fugit...dar revin...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, te rog eu din suflet sa nu te mai gandesti ca esti grasa sau ca esti urata din cauza sarcinii. Inconstient, transmiti si copilului o stare, ca si cum el ar fi cauza nemultumirilor tale. Bucura-te cat poti de perioada asta, ia partile bune, savureaza momentele astea ca nu mai ai parte de ele toata viata ta. Ca nu cred ca mai vrei inca un copil
Si chiar esti o gravidutza frumoasa! Simte-te bine in pielea ta acum!

Tipat la copil - recunosc ca si mie imi scapa. Si baiatul asta al meu este ca o mimoza. Cum tipi la el pune botic, incepe sa-i tremure buza de jos si izbucneste in plans, cu lacrimile siroind pe obraz de mi se rupe sufletul si imi pare rau. Lui daca i se pare ca te-a suparat, ca ai tipat la el, vine si te pupa si se baga in sufletul tau pana e sigur ca-l iubesti si nu esti suparata pe el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Saptamana viitoare suntem in concediu si din cauza asta nu mai am nici chef de lucru . O cam lalai pe aici, mai citesc pe net, ma mai fac ca lucrez, acum o sa ma duc sa pun de cafea.
Nu stiu unde mergem, cel mai probabil la Moeciu, ne place noua mult acolo. De fapt si in toamna am stat acolo dar am misunat prin toata zona, Bran-Moeciu-Brasov-Poiana Brasov-Sinaia-Predeal si imprejurimi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput