Copiluti de mai-iunie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, ce dragutza e masa! E normal sa nu mai ai rabdare cu Maya. Ai nevoie de o pauza. Nu poti sa o lasi cateva ore la un daycare? Abia astept sa ne vedem in parc!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Si noi in categoria ciufutilor.Va arat numai niste poze recente ca-n rest sunt stoarsa ca o lamaie.La avioane

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070402" target="_blank">Poze de azi cu Andrei care se urca la propriu in capul lui taica-su si un filmulet cu hlizeala multa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am avut o zi de tot rahatu' ... numa nervi si iar nervi ...toti facuti de Delia...sa ma ierte al de sus dar abia astept sa ma intorc la munca...macar acolo nu ma striga nimeni non-stop "mami-mami-mami"...la inceut am crezut ca vrea ceva dar apoi mi-am dat seama ca ea striga asa pur si simplu...plus o stare de draci pe curul ei ...
Cu chiu cu vai am reusit sa fac niste bagaje...nici nu stiu ce dracu am pus in gentile alea si nu mare o sa-mi fie supriza sa constat ca nu am luat ce trebuia...

Elisor masina noua...eu una ma saturasem sa ma milogesc de toti prietenii sa-mi dea masina lor ca sa ma duc in concediu ca in cea veche incapea jumate din casa...am facut refinantare si uite asa ne-am lipit si de una noua...
De curatenia m-am lasat pagubasa ca ma seaca spinarea...mi-am tras si niste cockteiluri molotov intramuscular si maine astept o firma sa-mi desputeasca casa,macar asa de ochii soacrei...si cu un drum scap si de Delia pentru juma de zi...

Monu ma bucur tare ca ati trecut cu bine peste prima zi...si interesant sistemul asta cu supravegherea de la domiciliu... macar asa sigur sunt si educatoarele asa cum ar fi trebuit sa fie tot timpul
Iar Iulia este o frumusete ...m-am topit toata in poza cand doarme pe urmarul lui tati cu o urma de laptic in coltul gurii...

Andra sa-ti fie de bine ca tare frumusica te-ai facut...si nu esti grasa deloc ... numa burta-i de tine...Ia-o usor cu frecatul ca ai avut o sarcina nasoala pana acuma...doar nu o vrei la fel si de aici incolo...

Simona ce haidamace mari avioanele alea...e vreun muzeu ceva ?!

Florentina concediu placut ma indoiesc ca va fi ca doar ma duc la mama unde sunt ca acasa ...adica spalat,facut mancare ca am mea cumnata e gravida in luna 5,maica-sa are un scop in viatza asta in a-mi freca mie creierii...peripetii sa vedem...poze iarasi daca am vreo zi calma am sa fac...daca nu ma duc in Dumbrava si urlu la luna...

Olgutza sa stii ca barbatii din balanta difera fundamental de femei...si exista diferente intre balantele de septembrie si cele de octombrie...al meu frate este balanta de octombrie dar daca nu as sti asta as zice altceva...
Spunea-i ca incepi ceva anul asta ...las-o pe Maya si fugi cateva ore pe zi...este un adevarat balsam pentru psihic...

Gabitza o apucase rasu pe Delia cand l-a auzit pe Andrei razand...i-am pus filmul de vreo doua ori sa scap de ea dar apoi a revenit la ceea ce stie ea mai bine sa faca...nervi mie

Daniela cu voi ce este?!Sanatosi?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Florentina pe mine ma intereseaza femeia pentru menaj.
Daca vrei, pentru mai multe detalii poti sa-mi dai pe PM sau sa-mi scrii aici.

pupici

Alex si Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost la doctor, adica m-am tirit, ca de mers nu se poate spune ca am mers... Mi-a dat trimitere la analize, unele le-am facut astazi, altele le fac joi, ca nu trebuie sa maninc inainte. Deci, inca nu am aflat nimic, mi-a facut si un Papa Nicolau, dar a zis ca pare totul in regula din punctul lui de vedere. Mi-a facut niste teste, m-a palpat pe toate partile, a zis ca probabil am un pic de anemie si lipsa de calciu, dar nu ceva ingrijorator, ca daca am inceput sa iau deja Materna, ar trebui sa ma simt mai bine in doua saptamini. Singura problema pe care a gasit-o a fost tensiunea: mica, 8.5 cu 5.6, a zis ca e mult prea mica pentru virsta si situatia speciala in care sint (si bausem o cafea mare, altfel oare cit o aveam!?!) si ca raul si durerea de cap s-ar putea sa aiba legatura cu fluctuatiile de tensiune. Am venit acasa si am tot cautat pe net si s-ar putea sa fi avut dreptate ginecologul, pentru ca citind ce scrie la tensiunea mica si la variatiile acesteia chiar si pina la tensiunea normala, am dat de multe dintre simptomele de care ma tot pling eu in ultimul timp. Si cum o sarcina, mai ales la o virsta... respectabila influenteaza foarte tare tensiunea femeii, s-ar putea sa vina de aici. Si mi-a dat trimitere la un cardiolog, dar acolo e cu rendez-vous si parca vad ca mi-l da peste patru luni! In rest, mi-a spus sa dorm mult, sa maninc putin si bogat in vitamine, sa stau mult la aer. Cind primeste rezultatul analizelor, daca e ceva urgent ma suna, daca poate fi aminat, va rezolva obstreticianul cind ma duc la el, pe 2 mai. Si tot el imi va da si alte analize, daca va considera ca e cazul sa le fac.

Nu am citit ce ati mai scris, ma duc sa o iau pe Agata si apoi revin sa vad ce mai faceti. Daca voi mai fi in stare, ca trebuie sa mergem apoi sa o iau si pe Tudora, dar o las astazi mai mult, ca si asa a stat mai mult pe acasa in ultimul timp. Sper ca sinteti bine, va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga M ca sa te incurajez, pot sa-ti spun ca astazi m-am simtit ca o femeie nebuna. De fapt si saptamina trecuta, mai exact luni dimineata am fost la fel. Urlu la Isabella, urlu mai tare decit ea, sper sa nu ma auda careva sa trimita politia. Pina astazi n-am vazut ce cearcane am la ochi, ceva de speriat. Sint obosita, n-am cu cine s-o las, iar cu vreo dadaca nu am incredere, ca sint multe care le dau medicamente, ca sa fie copiii linistiti. Revenind la urlat, am urlat la cele mai mici prostioare normale pe care le face in fiecare zi, plus ca i-am articulat vreo citeva peste minuta, pentru ca mi-a rupt toate florile din gradina. Asta facuse si saptamina trecuta, numai ca atunci m-a amuzat, iar astazi mi s-a casunat pe ea . Sa-ti mai spun ca am plins, am inchis-o in camera ei, iar dupa amiaza eram calma, parca eram alta femeie, asta dupa ce m-am odihnit cu ea vreo ora, am simtit caldura trupusorului ei linga mine, ceea ce m-a schimbat. Ufff, te inteleg perfect.

Laura multumesc de intrebare . Si noi tot ca voi, cu trezire la ora 1 noaptea, apoi la 2.30 si desteptarea la ora 6.30 . Plus ca mama-mama e pe ordinea de zi. Daca n-o bag in seama, ma prinde cu dintii de bluza, striga mama si-si infige dintii puternic in mina mea, asta ca nu cumva sa scriu ceva la calculator . Vacanta placuta si sa te odihnesti. Iar daca ai uitat cite ceva sa pui in bagaj, nici o problema, rezolvi tu, ca esti descurcareata

Elisor si noi tot devreme ne-am trezit, fortat eu, ca mindra avea chef de glume si hlizeli, dis de dimineata. Ce sa facem, mergem inainte. Pentru dureri de cap iti recomand cu caldura Panadol. Din asta servesc si eu, nu prea des, doar cind simt ca plesneste bostanul de durere.

Monu felicitari si noroc in continuare cu gradinita. Eu mai am de asteptat un an, pina ma voi bucura de jumate de zi pentru frumusetea mea exterioara, asta daca o mai ramine ceva din ea.

Gabitza vazut baiatul jucaus al lui tati, ca deh, cu tati ridea el de zor, dar mi_a placut mult poza, unde va iubiti voi doi, adica tu si Andrei.

Nelia sanatate multa. De tensiune, hmmm, eu tot timpul am avut subtensiune, doar in timpul sarcinii era normala. Inca o data sanatate multa.

Andutzy vazut burtica, dar tu arati betooooon, ce maninci de nu te ingrasi ?

Cuscra vazut Dragoselul . Cit despre urlete, fac parte toti din aceeasi categorie, asta in ultima perioada. Speram sa le treaca, nu ?

Trimit mesajul, ca sigur da Isabella peste tastarura si-l trimite la cucurigu'n prag.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am uitat sa va povestesc, acum vreo doua saptamini, Isabella a coborit scarile cu bicicleta , noroc ca s-a rasturnat doar bicicleta iar ea a venit in picioare precum mita. Acum mai are un obicei, ia scaunelul si-l duce prin toata casa, urca pe el, deschide usile, trage tot de pe masa, iar astazi a luat o cutie, a dus-o in balcon si s-a cocotat pe ea , i-am facut si o poza ca sa-i arat lu'tatsu cit e de zbintuita. http://family.webshots.com/photo/2771839900080132939ThkNbr

Ma duc sa culc terorista.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Va vine a crede ca la ora asta poporul meu doarme si eu sunt calma? ce mult conteaza 3 ore la gradinita! oricum mai mult nu am inima sa o dau. cat oi sta pe acasa o las doar 3 ore ca e suficient.
stiti care a fost primul lucru pe care l-a facut atunci cand a intrat pe usa? bebe, bebe si tusti in goana la camera in care e bb sa vada ce face. draga de ea!
Loreen, capul sus, privirea inainte, strans din buci si tot asa pana cand o sa creasca copiii si o sa ne rugam de ei sas strige toata ziua ma-ma te inteleg! poate o sa ai totusi si tu o vacanta meritata.
Danelutza doamne ce curaj are fata ta!
Andutzy ai o burta tare dragalasa.
Gabitza, ai o fam. tare reusita.
Simona, ce baiat mare ai! unde la avioane? a fost vreun miting ceva?
Nelia multa , multa sanatate si odihna daca poti. eu sincer nu as avea curajul tau.

Gata la nani ca la noapte imi dau fetele trezirea una pentru lapte alta pentru apa iar de dimineata ne trezim sa mergem la gradinita. Asta pana saptamana viitoare cand sper ca se va acomoda sa mearga fara mine in masina gradinitei.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Tina-esti atat de draguta! M-a impresionat foarte tare ce bine iti aduci aminte ce povesteam eu cine stie cand. Baieteii sunt romani si tot de mai-iunie! Parca a plouat cu copii in lunile astea. Numai ca pe unul il vedem cam odata la 3 luni, desi locuim in acelasi oras mic. Parintilor nu prea le place sa iasa. Iar pe celalalt l-am cunoascut in toamna, il vedem mai des, dar mai mult ma vad cu el si cu o matusa de-a lor care are grija de el decat cu ei. Toti au servici si nu prea au timp de intalniri.
Ai intuit bine ca am fost in toane mai bune in ultimele zile, dar azi m-am intrsitat din nou pentru ca s-ar putea ca toate planurile de vacanta sa ne fie date peste cap din cauza unor incurcaturi cu green-card-ul. Tocmai cand ne facusem si rezervare la hotel in Paris si eram gata de plecare (vorba vine ca mai avem 6 saptamani).

Laura-vezi ce bine este cu copilul acasa ? Eu te inteleg perfect. Parca descrii o zi din viata mea, doar ca Maya nu este foarte maraita insa extrem de needy, cum se zice pe aici. Ai retinut bine ca trebuia sa incep niste cursuri de resurse umane, dar universitatea aia imi cerea o multime de acte, dintre care pe unele chiar nu aveam cum sa le obtin si m-am lasat pagubasa, nu inainte de a le zice vreo doua la telefon. Atata birocratie la o universitate de mana a 7a nu am vazut. Eu am luat cursuri aici la o universitate foarte buna (Berkeley daca ai auzit) si aia nu mi-au cerut nici jumatate din ce-mi cereau astia. IN fine, nu mai intru in amanunte. Succes cu Delia!

Monu-o dulcica Iulia si seamana tare bine cu Alexia, mie asa mi se pare. Ma bucur mult ca a fost asa bine in prima zi. Inseamna ca ea chiar era dornica sa vada alti copii. Eu cred daca as avea un asemenea sistem de monitorizare nu as face nimic toata ziua. M-am uita numai la ea. Nu am mai auzit de asa ceva, dar mi se pare foarte ca lumea.

Simona-am vazut strengarul.Mare pilot. Ce bine ar fi sa avem si noi niste avioane ca astea aici! Maya este mnoarta dupa avioane. Tu arati super!!!

Gabitza-radeam eu de rasul lui Andrei. Tare simpatic!

Danelutza-daca ai stii ce bine te inteleg. Sotul meu cand sta acasa cu mine se mira cum tip la ea din orice, dar efectiv mi-am pierdut rabdarea de tot. Imi pare asa de rau . Am incremenit cand am auzit de faza cu bicicleta. Trebuie deci sa ma bucur ca Maya este mai tolomaca si fricoasa. Am vazut si pozele, mare figura! Cred ca trebuie sa stai tot timpul cu ochii pe ea.

Nelia-ma bucur ca nu-i nimic grav. Dar trebuie sa ai mare grija de tine.

Gata, ca am scris zilele astea o groaza si parca vad ca apoi iar lipsesc o saptamana.
Spor la treaba sau la somn, dupa cum este ora pe la voi.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput