Copiluti de mai-iunie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Danelutza, dar stiu ca ai o caprita acolo, te inteleg ca te omori toata ziua cu ea, am intepenit cand am vazut-o cocotzata pe balcon.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Gabitza multumesc frumos!
Cred ca e o stare generala proasta si ii zic eu in cuvintele mele "arat urat". Dar nu cred ca asta e cauza starii mele si CLAR, nu mai vreau inca un copil. ![]()
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Loreen, eu am vrut sa te incurajez.![]()

nu te supara pe mine. ca fiecare stie cat ii este de greu si cat poate duce. nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni. nu te supara pe mine pleaseeeeee!!!!!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Florentina ooo, a fost foarte fericita cand a vazut bluzulita, am convins-o sa mi-o dea s-o spal (s-o improspatez mai exact), inca ii e putin mare la maneci, ca e pentru 3 ani.
Pai Maya vorbeste foarte bine stie si culori, Bianca cum sta prost la capitolul pronuntie pe cine ar putea indragi?! Lala & Po, ca sunt usor de pronuntat. Lala avea o fustita intr-un filmulet si a venit repede sa-mi arate ca si ea are rochita.
Site-ul e superb, dar am mai spus asta zilele trecute.
OlgutaM ai dreptate, nu asta e masuta pe care mi-o imaginam, a voastra e mult mai frumoasa, ca pretul cam pe acolo e si la asta de care-ti spuneam.
Ai nevoie de iesiri, relaxare, socializare, atunci vei vedea altfel relatia cu Maya, care de altfel mie mi se pare minunata, v-am vazut in Philadelphia e una din pozele pe care o indragesc foarte mult. Si eu sunt mai depresiva iarna-primavara de la atata stat in casa, acum mai mult ca oricand ca nu merg nici la servici.
Nelia ai grija de tine, tensiune mica am avut si eu in sarcina cu Bianca, 9 cu 6, de eram ametita tot timpul in primele luni, voiam sa dorm si sa ma trezesc doar la nastere, spre deosebire de cea cu Andreas in care am avut o energie si-un chef de mutat muntii din loc.
Daniela e foarte important ca sa fii si tu odihnita, altfel toate "rautatile" pe care le face se amplifica in mintea ta, cred ca Isa a devenit geloasa pe gradina si florile tale si voia cumva sa-ti atraga atentia. Pune perna sub cap mai des.
Mersi de pontul pentru cap, am inceput sa-mi fac idei mai nasoale cu durerile astea.
Poze
Am vazut poze cu Dragos (Simona) cel curajos, banuiesc ca si-a ales meseria deja, ce zici mami, esti de acord sa ai in batatura un Henri Coanda?
Am vazut inca un Dragosel (Andra) barbatel, care si-a tras o freza de smecheras, o mami sexoasa posesoare de burtica care arata trasnet, orice ar zice ea, si ce bine se inteleg barbatii din viata ta aici...iti place verdele?
Am vazut un Andrei al Gabitzei hlizit si cu o pofta de viata intretinut de un tati care nu stie cum sa-l mai rasfete, dar si o mami iubitoare si...protectoare.
Am vazut prospaturi cu Maya (OlguteiM)...ce haioasa e in costum de pompier
, s-a facut si mai dragalasa decat era, s-a inaltat si subtiat, are o figura de pisicuta alintata cu atatia pretendenti in jur, ce dulce e si cu codite, ea avand parul ondulat...foarte fain muzeul, atata culoare.
Pozele din caminul vostru imi inspira o atmosfera calda, bonoma, primitoare oricarui suflet ratacit...
Daniela exact la fel face si Bia, nu iarta nimic in materie de catarat...am vazut o poza sugestiva cu maritisul precoce ![]()
Si am vazut doua fetite frumoase, tinandu-se de manuta, Ema si Carina, Ema parea atat de prinsa si interesata de ce vedea, Adina imi place ca v-ati asortat la hainute 
Ralwka mi-e ciuda de mor ca nu pot vedea pozele voastre cu nici un chip, nu stiu ce-as putea face, le ai cumva puse si pe alt site?
dau drumul ca si-asa l-am facut kilometric si inca mai am de citit o pagina...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Florentina imi imaginez ce te-a topit Maya spunandu-ti LMA, e asa delicata si atenta, finuta si cumintica...
Andra diferenta ce-o vad eu intre cele doua burtici e ca in prima esti o copila, in a doua o "telectuala" si in ambele o mamica frumoasa
sa te simti cat mai bine asa cum esti ca nu vei mai trece inca o data prin starile astea.
Sa fie asa cum iti doresti noua schimbare de doctor!
Anca 
nu mi-l imaginez rockeras pe Patrick sub nici o forma, in toate pozele eu am perceput un baietel tare cuminte si delicat, dar mutrita lui blajina poate ascunde surprize, nu?
Sa zboare timpul repede pentru tine acolo la Toronto sa te intorci cat mai repede la puiul tau.
Laura da, si cuierul intra la alpinism...Dan imi spune ca eu ar trebui sa-mi inteleg copiii cel mai bine fiind si eu in copilarie un baietoi in toata regula, spre deosebire de el, calmul intruchipat.
Ce bella casa o sa ai, nu-i asa?
Bianca (13.06.2005)
andutzy spune:
Eli, multumesc mult!
Androix, sa ne spui ce ai facut la doctor aseara,ok? Ti-am tinut pumnii!
Andra
Sapt22 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
Ca vorbeati de copii kamikaze...ia priviti cum se da Dragos jos din pat mai tot timpul....aici si aici.
Andra
Sapt23 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
Si ELi, DA, IUBESC verdele (se vede si in culoarea scrisului meu) si portocaliul....
Andra
Sapt23 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
elisor spune:
Andra asa e, am uitat de scris, dar am vazut pozele cu mult verde!!! Pai la ce-i mai trebuie nazdravanului fizio? Bianca mai adauga la schema coboratului din pat, saritura direct din pat in picioare...de fapt cred ca toate tampleniile ce le face le copiaza de la frate-su, of, in loc s-o invete numai lucruri bune, o invata cum sa ma socheze mai mult 
Crissu ce-i cu tacerea asta la tine? Esti, bine, da, doar obosita?
A tras o ploicica tocmai cand ma gandeam ca ar merge sa iesim o tura pe-afara, trebuie sa ajung si-n carrefour, cred ca e moarte de om la cata inghesuiala o fi...
Bianca (13.06.2005)
ralwka spune:
Buna!
Noi nu suntem bine deloc. Am terminat tratamentul Iuliei, ieri am fost cu ea la control pentru ca inca mai tusea (la fel de rar). Mi-a dat alt tratament, am alergat juma' de bucuresti sa-i cauta reteta (noi suntem asigurati la Casa OPSNAJ)... unde aveau medicamentele nu aveau contract cu OPSNAJ-ul, unde aveau contract nu aveau medicamentele. Aseara le-a gasit Costin la o farmacie insa cand a ajuns acasa, noroc ca ma uitasem inainte eu pe reteta, ii daduse altceva, mai puternic
. Azi l-am trimis si le-a schimbat dar nu stiu daca mai e cazul sa-i dau ceva pentru ca nu mai tuseste. Cred ca mai are putin rosu in gat dar incerc s-o tratez cu vitamina c, miere si tinctura de propolis ca ceaiuri nu-mi bea deloc. Ma distruge insa faptul ca de vreo 10 zile nu mananca nimic, doar laptele de dimineata si seara iar ziua putina paine. Azi, dupa 2 ore de chin si mozolit, am convins-o si a mancat 1/2 castronel de supa de gulii. M-am saturat de gatit cate n-spe mii de feluri de mancare zilnic si din care nu ia nici macar o lingurita. Saptamana asta ajungem la dr nostru homeopat sa rezolvam problema cu oxiurii si sper s-o facem cat mai repede, altfel o iau razna cat de curand... sunt atat de obosita, nu numai fizic, ci si psihic...
N-am citit mai nimic. Incerc sa citesc diseara, dupa ce o culc si sa revin cu raspunsuri. Sper ca sunteti bine, atat voi cat si puiutii. Va pup!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)