Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 25
matahut spune:
Tanima, cred ca ne vei ajunge din urma cu diversificarea
. Noi am inceput acum 5 zile (la 6 luni si o zi!) dar inca nu prea stim ce sa facem cu suculetul asta...Ba balonase, ba dam sa sugem din lingurita. In fine, sper ca pana dupa Paste o sa se prinda si ea. Nu pot trece la piureut pana nu ii e clar cum se fac miscarile. Daca ii dau piureutzul de mere...da sa verse, asa ca...mai asteptam. Altfel, gustul pare sa ii placa, adica nu se stramba.
Cu dormitul...sa te auda doamne, doamne, ca eu nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac. Si acum am incercat sa o adorm fara tzitzi, dar nu a fost chip. Cand va aud pe toate ce bine dorm bebeii...ma gandesc din ce in ce mai serios ca din vina mea o fi asa Maruca
Adriana, chiar nu stiu ce sa iti spun...Deci nu are temperatura? Poate a plans sau a facut vreun efort (kk sau a papat)?!![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
lullabay spune:
Adriana poate se joaca se agita si se incalzeste..daca nu are temperatura e in regula ...plus ca tu spui ca ti se pare...poate ai tu mainile mai reci..poti sa ii dai lichide mai multe daca ti se pare incalzit..
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
matahut spune:
Roxana, nu stiu ce sa iti spun. EU Marucai nu i-am dat mai nimic cand a fost bolnavioara. Doar de febra - supo cu parcatamol daca febra era intre 38 si 39 si supo novocalmni pt febra peste 39. In rest, ser fiziologic si batista bebelusului. A mea nu a tusit decat cand era micutza de tot de la muci, daci nu i-am dat nimic. Stiu ca Sephora a avut probleme parca cu tusea la Matti.
lullabay spune:
Monique si pe mine ma doare spatele tareeeeeeee...cicatricea operatorie e inca rosie dar nu m-a durut..
Marina si noi avem probleme cu somnul..numai ca la noi modelul de adormire e carutul..si invart carutul prin casa pana nu mai pot de picioare...sau adorme cu biberonul cu ceai..uneori gol..il tocaie iar noaptea de la 23 la 8 se trezeste de 6-7 ori... pt masa mai putin ,mai mult ca sa tina tztaa in gura dupa care se culca la loc...eu in schimb nu ma simt chiar atat de obosita pt ca stand cu el in pat ii dau sanul si adorm ..practic sunt treaza 5-10 minute...daca m-as ridica pana la patut sigur mi-ar sari somnul..asa cat de cat apuc si eu 7-8 ore pe noapte.
Mamica fericita de
Stefan Andrei
lullabay spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Roxana, nu stiu ce sa iti spun. EU Marucai nu i-am dat mai nimic cand a fost bolnavioara. Doar de febra - supo cu parcatamol daca febra era intre 38 si 39 si supo novocalmni pt febra peste 39. In rest, ser fiziologic si batista bebelusului. A mea nu a tusit decat cand era micutza de tot de la muci, daci nu i-am dat nimic. Stiu ca Sephora a avut probleme parca cu tusea la Matti.
Marina asta e drept ca nu prea avem ce sa le dam ..ca e viral ce a facut el...si noi cand facem viroze antitermice la greu,ceaiuri,vit C si cam atat si noi...la ei si mai putin...si eu incerc sa il curat bine poate tuseste reflex de la mucisori...desi se pare ca face o forma de viroza exact ca a mea(ca doar eu i-am dat-o
) cu tuse iritativa ..ma gandeam ca poate il ajuta Stodalul..in prospect scrie maxim 3 zile daca nu apar modificari se renunta..pana si la adulti pt tuse iritativa nu e decat codeina...Sper sa se faca bine micutul mai repede.. ii dau ceiuturi calde ,san cat cuprinde ca si lapticul e cald si astept sa fie bine..acum mai mult is ingrijorata sa nu fie ceva cu ochisorii...deobicei edemele palpebrale matinale pot indica si o suferinta renala..sper sa nu fie cazul..
Mamica fericita de
Stefan Andrei
Ignatica spune:
Lullabay de raceala noi ne-am dres cu Panadol si Eurespal( sirop de tuse), ceiutz cu lamaie. Asta la febra 38 si tuse deasa si seaca.
Acum David e inca ragusit, incerc sa nu ii dau nimic mai ales ca medicul de familie ieri nu a vazut mare lucru in gatul lui, a spus ca e putin rosu, dar nu ingrijorator.
ozana despre candidoza ne-a spus ca nu mai e asa pronuntata ( am si stat cu stamicina in gurita lui tot weekendul) si nu ne-a sistat lactatele. A spus ca va trece in 2-3 zile daca vom continua cu badijonarea. Imi pare rau ca iar ai dormit prost, of.
Eu nu prea mai reusesc sa intru si sa va scriu din cauza maraiciului, de cand cu raguseala asta e un chin, vrea numai cu mami, nu mai am timp de nimic, de-abia reusesc sa ii gatesc.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
usorlili spune:
Buna fetele. Raspundem si noi la apel...
Noi ne-am intors din Romania acum 2 saptamani. Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecu timpul. Ce bine a fost acasa, langa Buni a noastra. Nici nu m-am stiut de copil.
Am vrut sa scriu un mesaj mai mare dar nu stiu daca ma lasa Tudor, asa ca o sa scriu cate-un-pic, cate-un-pic...
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
usorlili spune:
Apropo...pot sa-mi las locatia Ro? ca eu inca simt ca-s acasa...
In alta ordine de idei:
Tanima, nu esti ultima care incepi diversificarea... Noi suntem mai "batrani" ca tine si inca nu am inceput-o... Sper ca de astazi sa inepem si noi in forta. Am avut o tentativa saptamana trecuta dar Tudor a avut un puseu urat de la dermatita atopica (fara legatura cu diversificarea). Asa ca doctorul ne-a sfatuit sa intrerupem solidele, sa facem tratament pt. dermatita si apoi sa o luam de la capat. Asta pentru ca daca mi-ar fi facut alergie la vreun aliment eu nu as fi vazut alergia din cauza dermatitei (care a atins cam 60-70% din corp). Asa ca suntem pe hidrocortizon si antibiotic (antibiotic oral si unguent). Avem tratamentul asta pentru ca a facut si suprainfectie pe zona cu dermatita. Asa ca seara, cand vine ora de cremuit ma apuca o depresie 

. Plang si-i dau cu creme, plang si-i dau cu creme...
Asa ca (draga Mira-ca stiu ca si puiul tau are dermatita) imi vine sa ma arunc in Dambovita (sau in St. Laurent, ca asta-i pe langa noi, prin Montreal).
TUDOR (29.09.2006)
usorlili spune:
Stam si noi in fundulet, bem singuri din canuta, ma iubeste (iar eu ma topesc de tot
). In rest...nu mama, nu tata, nu dintisori, nu de-a busilea... Dar lasa, ca recuperam noi.
TUDOR (29.09.2006)
usorlili spune:
Va punem si niste poze:
Ce-mi place in jucarieeeee
Bem din cana
Stam si in fundulet
Frumuselu' lui mama
Dermatita nenorocita