Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multe lunite ariana ioana!!!

la multi ani loreema!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

mexxa, te rog, cum faci salata mexicana?
vad ca sebi mananca foarte bine, numai bunatati ii pregatesti!

poze cu noi

Cumpar o punga de salata mexicana mixta(care contine si legume gen morcov,porumb etc) si o tin tin la congelator si cand trebuie sa ii dau iau si ii fierb intai carnita ca fierbe mai greu apoi adaug salata si o las sa fiarba bine.O pun in castronel,o pisesz bine cu blendarul si adaug o lingurita de suc de rosii....cam atat si iese super bunnnn...
E foarte faina..mai ales ca se pastreaza super congelata.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

multumesc frumos, m-am gandit eu ca asta trebuie sa fie, dar am vrut sa fiu sigura. multumesc inca o data!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lilina uneori am si eu senzatia ca "simt" operatia, insa nu e durere, pur si simplu o simt si ma mai mananca uneori, ce ma bucura este faptul ca a inceput se se restranga de pe parti, adica a mai ramas ceva rosu pe mijloc, pe parti a aproape cicatrizata complet.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

mexxasi eu i-am facut bosulet si ii place.

Cum faci la salatele astea...ca si eu am in congelator ...dar mi-e frica de pielitile alea de la legume...i le pui cu totul?????

Lili ...da spanac cu cartof si ousor poti sa ii mai faci lui Vladut ...e fara carneSi un pic de lapte in el (praf)

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Lilina uneori am si eu senzatia ca "simt" operatia, insa nu e durere, pur si simplu o simt si ma mai mananca uneori, ce ma bucura este faptul ca a inceput se se restranga de pe parti, adica a mai ramas ceva rosu pe mijloc, pe parti a aproape cicatrizata complet.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Si pe mine ma mai mananca, din cand in cand. De durut, nu. Eu insa am ramas cu o durere de spate. Cred ca am sa-l intreb pe dr. cum sa fac.
Mexxa, eu chiar acum fierb pentru Maria o bucatica de ficateel, pentru prima oara. I-l amestec in piure.
Inapoi la treaba, ca si cand voi termina.........

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello hello

Monica, esti o fericita cu asa o papacioasa cuminte si fara mofturi.
Patricia, are zile cand mananca bine, dar are zile cand imi vine sa-mi iau campii. Eu ii gatesc cu mare drag si ea strange din buze, nici macar nu deschide gurita Ieri i-am facut dovleac cu putin orez, iaurt si putin marar verde, dar nu i-l place. Combinatia ei preferata e pieptul de pui, morcov, patrunjel si cartof.
Deci, lakioana te inteleg si iti sunt alaturi

lilina, multumim frumos. Al nostru e roz. Mi-a fost foarte greu sa ma decid intre cel roz si cel mov, dar pana la urma am luat rozul. Azi trebui sa ajunga, abia astept

Sandra multi -ici pentru gargarita frumoasa si mamica ei.

Marina, imi pare tare rau ca, inca mai aveti probleme cu somnul. Sper sa scapti cat mai repede de noptile agitate.

Mamilili, ma bucur ca ati ajuns cu bine la Suceava

Igantica, ce bine ca ati inceput saptamana cu vesti bune si ca David e bine.

pufymic, spor la impachetat si "vacanta" placuta

Mirabela, buna ideea ta cu apelul pentru mamici. Chiar asa fetelor de ce nu mai ne spuneti nimic de bucurii!

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by GETY

Sandra, tu pe unde ai fost, mamico? Tot cu ccc curatienia? Noi scuturam azi covoarele si sper sa tarmin cu ccc camera mica.
Cum ziceam, cu fimea mai mult in brate . Si ce cumintica ma laudam ca e...au apus vremurile bune. Nush ce sa ma mai fac cu ea si nu vrea decat la MAMIin brate, nici macar la cea care a invatat-o asa prost (soacra normal)...Aseara a venit ea sa ma "ajute" la baita ca sotul lucra de noapte. Mar-mar si repede a luat maraita mica in brate. M-au luat niste crizeeeee ca-mi venea sa o zbor pe geam. Ora Ruxandrei de somn este 21.30-22 si soacra se infoia ca tre' sa doarma si sa pape dupa baita, adik la 20.30 si tot chinuia sa o adoarma. Asta mica incapatanata, NU si NU. Si da-i plans, tipete, nebuna nu vroia sa-mi dea mie fata sa o linistesc. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa-mi fac o baie sa ma calmez sa nu o bat. Dupa juma' de ora a adormit saracuta la nebuna in brate ca a obosit de atat plans sau nu vroia sa o mai vada ...Cam astea ne sunt ocupatiile in ultimele zile.

Legat de diversificare, vrem sa plecam din Bucuresti de Paste si m-am gandit sa o obisnuiesc oarecum pe Ruxi cu borcanasele...Aiurea! E mai buna piersicuta proaspata decat aia de la borcan (se stramba ca-i prea dulce). Deci plec cu blenderul in geanta .
Supa ii place lichida, nicidecum pasata. Asa ca o papam cu biberonul strecurata bineeee. Vroaim sa va intreb cu ce tetine dati hrana groasa (noi folosim Chicco pt lapte si ceai/suc)? Sau folositi numai canuta? As vrea sa o pacalesc si eu poate in bibe sau canuta papa si supa crema...

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua Bucurii si mamici de Bucurii,

Am venit la apel, ca doar ne-ati convocat, nu-i asa?

Dudu mananca in prezent mar ras cu branzica si cereale dimineata, crema de legume cu carnita de pui la pranz, iar dupa amiaza am reusit sa ii introducem iaurtel, dar numai in combinatie cu banana. Nu am incercat legume congelate sau borcanase pt bebelusi; pediatra noastra ne-a recomandat pt inceput doar mancarica proaspata facuta in casa, iar pe parcurs vom incerca si celelalte variante.

Cat despre progrese precum statul singur in fundulet sau acrobatii de alta natura, nu prea poate fi vorba, din cauza chilotelului de abductie pe care il folosim. Chiar si asa, are tentative sa se ridice singut in fundulet, iar cand il asezam (5 minute de cateva ori pe zi) folosete manutele pt a se echilibra. S-a cam saturat sa stea pe spate, mai alternam cu statul in scoica, dar tot nu este ceea ce si-ar dori. Mai avem o luna si speram sa scapam.

As avea si eu o intrebare: de cateva zile mi se pare ca ii arde cand fruntea (tamplele), cand ceafa dar temperatura are. Ati mai patit asa ceva vreuna dintre voi?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hello!
Noi suntem suparati ca am racit...adica eu am racit de sambata fara febra multi muci si tuse...si pana aseara Stefan nu a avut nimic si cum la mine e pe trecute m-am gandit ca a scapat..dar la 3 dimineata s-a trezit tusind ,s-a speriat si a inceput sa planga...am bagat batista bebelusului ca se auzeau muci multi dar nu am scos nimic si l-am dat cu Sterimar plus o doza de eferalgan...s-a mai trezit iar plangand la 6,30 repetat operatiunea..
Asa nu face febra e activ rade..cel mai nasol ca dimineata era umflat la ambii ochi la unul mai tare..ne-am facut programare sa il vada cineva desi ochisorii s-au dezumflat..
Fetele care ati avut copilasi raciti ce ati mai dat?Eu i-am mai luat Stodal-homeopat pt tuse si iau si eu..in prospect nu scrie nimic de sugari doar de copii...daca stiti ceva de el spuneti-mi si mie ..si ce tratamente ati mai facut..
Mai beau si eu la pranz o gura de cafeluta ca nu prea am dormit azi noapte..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput