Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Eu nu gasesc nici o schema in email.

Cristinuta, cand mai treci pe la noi, lumineaza ma si pe mine rogu te, unde i schema cu pricina.Saru'mana

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza si Hristos a Inviat!

Ca mai toata lumea si eu am mancat total neMonti zilele astea! Mi-au iesit niste cozonaci si o pasca, o bunatate! Am primit o gramada de laude !
De azi incerc sa-mi reiau stilul de viata Monti, desi sunt "virusata". Mi-a dat fii-miu. Lui i-a trecut destul de repede, dar eu ma chinui cu o laringita de 3 zile si am baut sodou la greu. Deja am consumat jumatate de borcan de miere si vreo 3 galbenusuri.

Latrisha, schema de care vorbeste Crisstina, o gasesti pe contul comun. E fisierul ppt, care are in coada prima parte. E volumul 2 de retete.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Latrishia,daca folosim lapte degresat putem pune oul cu tot cu galbenus?Am observat ca unde avem oul normal se poate si laptele normal,dar cred ca nu ar mai merge cu fructoza,nu?
De Scarsdale eu m-as apuca de Luni.Tu?
Adevarat a inviat!Acusor.Multumim pentru schema.Merg si eu sa citesc.

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Laptele degresat 0,1% se combina doar cu albus. Fructoza merge cu ou intreg si lapte normal. Are IG 20.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Atunci facem praji.cu lapte normal ou si fructoza,nu?

POZICI

Mergi la inceput

Latrishia,putem renunta la paine?Cand vrei sa ne apucam,ca nu mai am rabdare

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sanse eu stiam ca laptele integral nu este tolerat de Monti si in general la parjituri puneam smantana dulce subtiata cu apa,dar pe urma am vazut ca in cartile lui de retete se folosea lapte integral in retetele de dulciuri.
Intr-adevar in vol II se gaseste exemplul de meniu pe trei luni de zile.Veti vedea destule cine glucidice dar cu asta nu mai insist.
Veti mai vedea daca studiati cu atentie retetele ca la paste integrale sau orez integral se pot pune doua-trei linguri de ulei de masline.Daca cititi in blog-ul a carui adresa v-am dat-o veti vedea ca se pot manca spaghete integrale cu masline,glucide cu Ig intre35 si 50( paine integrala,paste integrale,orez integral,) cu grasimi bune :ulei de masline,peste,alune ,arahide ,migdale ,bine, in cantitati rezonabile.
chiar inainte de Pasti am primit raspuns de pe site ca se poate manca paine integrala seara cu conditia sa nu o mancam cu grasimi rele.
De painea cu taratze v-am povestit :merge cu orice.
Eu am mancat monti de sarbatori dar mult,am baut sampanie.Cantarul parca bate spre 49kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Am primit si varianta in italiana a cartii lui Montignac.
Sunt o gramada de retete de spaghette ( deh,varianta italiana)
la toate se punea ulei de masline si chiar parmezan ras.Si erau pentru faza I.
In cartea de retete de care v-am povestit am vazut si telina fiarta facuta cu smantana.asta daca aveati dubii in legatura cu telina....
Si cateva retete cu ficat ,asta pentru cele pe care nu le-am convins inca ca se poate manca ficat.
Prietena care a facut blog-ul de care povesteam urmareste si un forum de montignace din Spania.Poate mai aflam chestii noi.

Mergi la inceput

Crisstinuta,eu nu stiu care este smantana dulce despre care tot vorbiti voiNu am folosit niciodata

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sanse iti raspund eu pana apare Cristina.

Smantana dulce este cea din care se bate frisca ( La dorna stiu ca are de ex.).

Ruxandra

Mergi la inceput