Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 8
latrishia spune:
Hey hey hey
Se striga adunarea...gata cu indopatul, trecem la lucruri serioase. Vad ca ati facut prajiturele monti, bravo voua.Eu am fost la ai mei si mama a facut toate pregatirile si vreo 5 feluri de prajituri asa ca, desi doar am gustat din toate zilele astea, m am intors cu un kg in plus.M am mai si constipat ingrozitor.
Sanse tre sa mi fac cumparaturile sa intru la Scarsdale, ma acompaniezi?
Va pup tare si mi a fost dor de voi!!!!
Lori&Luanna(5.11.2005)
ariel_7000 spune:
Hristos a inviat!!!
buna dragele mele....nu va dau raportul azi, ca nu merit...am muncit 3 zile de m-am spetit, am zis ca dau 5 kg jos, dar de unde!!! am mancat duminica si luni numai nemonti, asa ca dimineata sarise cantarul de 61 kg....uffff, asta este! de azi la treaba. nu ma certati prea tare, ca am avut motive solide, ca sa ma indop cu "bunatati"....azi e ziua fetitei mele, a facut 4 ani, asa ca am serbat-o ieri si alaltaieri....
so, meniul meu de azi:
dimineata: 4 felii paine neagra cu gem monti
pranz: 1 fagaras, branza topita, piept de pui la cuptor, castravete
seara: ciorba acra de pui
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
sanse spune:
Adevarat a inviat!!
Ariel_7000,La multi ani!! pentru fetitza ta sa fie sanatoasa si norocoasa

Latrishia,am promis ca te urmez....Ma duc sa ma informez si zilele astea incepem.Da mai putem scrie si aici ,nu?Nu pot sta fara cotoroantzele astea grasane
![]()
M-am cantarit si eu....65,8kg.Am vreo cateva sute de grame plus
Va pup pe toate si vb. mai tarziu
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Latrishia, nu mai stiu unde am vazut ca se discuta despre Scarsdale.Poate am trecut eu in graba...habar nu am.Parca erau mai multe regimuri la un loc,inclusiv Daneza,nu?
POZICI
sanse spune:
Gata,am gasit.Fetele nu au mai scris de mult si se dusese subiectul departe....Citesc azi si vad cand ma apuc.
POZICI
ralu spune:
Hristos a inviat!!!
Buna fetele!! Vad a v-ati apucat de Monti serios. Si eu, incepand de azi. Nici nu m-am cantarit...de frica
, dar lunea viitoarea gata.....
sanse-vezi ca si la subiectul nostru pe prima pagina este pus Scarsdale. Eu sunt fidela lui nenea Monti si asa raman!
Intru mai tarziu pentru meniu!!
Va pup!
sanse spune:
Multumesc Ralu,acum am vazut
Latrishia,mie nu mi se pare prea greu ...si ma gandesc ca daca cu Monti slabim asa greu cu Scarsdale reusim?Parca e multa mancare.Dupa aceea mai functioneaza Monti?Tu dupa Daneza ai mai pus la loc?Nu te supara pe mine dar eu acum sint cam greu de convins
M-as bucura sa slabesc un pic mai repede,dar daca vreau sa ma mentin cu Monti si nu mai merge?!Nu as putea sa tin pe viata Scarsdale
Tu ce crezi?
Va pup
POZICI
sanse spune:
Doar ceva va mai cer...cine stie varianta corecta Monti de crema de zahar ars?Ce fel de lapte,oua...etc
Multumesc
POZICI
latrishia spune:
S o iau pe rand, crema de fructoza se face cu oua lapte degresat si fructoza.
Cat despre Scarsdale sau daneza au ele niste combinatii pe zile care duc la arderi mai rapide, si apoi cu monti te mentii.Eu dupa daneza am slabit in continuare cu monti si destule abateri, mie mi a mers, acu nu pot sa zic acelasi lucru pt tine si sa dai cu rosii in mine dupa aia.
Daca am gasi schema aia monti de care zicea Cristinuta cred ca ar fii super, cum am timp ma uit in emailul comun.
Si daneza are multa mancare, dar nu tre sa mananci tot, si oricum intre mese iti va fii foame daca nu faci nici o abatere.
Eu zic sa scriem tot aici, la Scarsdale nu scrie nimeni oricum.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)