Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc Puskin.Scrie pe ea ca este dulce?Am mai stat eu cu mixerul in mana sa astept sa se faca smantana frisca...si sa facut fleashcaVa referiti la frishca lichida la cutie de carton,ca cea de lapte?Sa zicem Hulala

Frishca Hulala,
E minunea mea...
Iubitul mi-a zambit,
Si frishca s-antarit

Pacat ca nu pot sa bag si voce.....
Ma innebuneste ochioasa aia cu reclama ei stupida la radio..
Vroiam sa fac si eu ceva dulce pana nu ma apuc de Scarsdale cu Latrisha

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sanse, da, scrie pe ea smantana dulce. Dar Hulala nu e buna, aia e vegetala.

La Dorna e buna sigur, parca era o cutie rosie. Eu aici gasesc Meggle care e iarasi buna...chiar am facut frisca din ea de Paste.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata buburuzelor

Deocamdata nu ma apuc de Scarsdale pt ca nu am ce mi trebuie si abia in weekend fac cumparaturile, deci cam de luni zic sa ne apucam. Pana atunci termin si eu placintele si praji din casa sa nu mai am ispite.
Mi am facut o ciorba de loboda sa ma mai detoxifiez de gretoseniile balotate in ultimul timp...mai ce mi mai place sa bag in mine, n am vazut asa ceva, de aia nici nu ma mir ca am ajuns atat de mare.
Multam Cristinuta pt promtitudine, eu vad ca aici numai balerinele astea slabe se tin cu dintii de carte.Va felicit!!!

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

a trecut pastele , ne apucam serios de branza rosii si salata ?????????????????????????????????????????????????

ne apucam de luptat cu kilogramele ????????????????????????????????????????????????

ANDANII

Mergi la inceput

Multumesc inca o data Puskin.Am luat azi de la Dorna dar e albastra cutia.Avea si rosie dar am zis sa iau mai slaba(15%)Eu ma uitam la raionul cu SM.normala iar ea era la cel cu lapte la cutie.
Latrishia,daca tu incepi de luni asa fac si eu.Oricum poate reusesc si eu sa fac ceva Monti dulce ca tare mi-e pofta.Tu ce crezi,ai incercat cocteil-ul minune?Parca l-as incerca macar o data...buuueeaaaaalbus crud?!Vedem
Andanii,eu sant gata...

Va pup pe toate

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

acest mesaj este unul de protest

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea in functie de zona de unde provin participantii

Mergi la inceput

Bine ai venit,AYLLA!!

Ce a-ti mancat voi e bine.Si eu prima data am inceput "regimul"asa in joaca.M-am gandit ca nu prea se diferentiaza de ceea ce mananc eu si nu strica sa incerc.In afara de cateva alimente interzise,regula cea mai importanta este de a nu combina anumite produse.Tu trebuie sa citesti bine tot ce gasesti si ai sa vezi ca sant mancaruri normale,unele doar putin modificate...avem si variante de dulciuri
Noi postam zilnic ce papam si asa tinem sub control meniul.Tu scrie-ti datele (greutate ,inaltime,etc)iar Acusor te trece la tabel.Asa vei fi mai motivata.
Am uitat...la prima tura de Monti eu am dat jos in jur de 18kg in circa 3 luni.Acum merge mai greu,dar merge.
Succes!!

POZICI

Mergi la inceput

Cred ca e cazul sa incepe si eu cu meniul pe saptamana asta daca tot ma laud...

Meniu azi:

MD:branza mozzarela cu rosii si 2 carnatei
G:niste migdale
P:Fripturica porc cu salata de castraveti
G:1 patratica cioco 85%
C:cred ca tot branza cu ceva legume

POZICI

Mergi la inceput

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput