Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Of,Monu,imi pare rau de micuta Alexia.Poate nu e nevoie sa renunti la alaptat si e ceva trecator.

Ivona,m-am distrat ca avem aceeasi conjuctura a astrelor in familie.Si la noi tot tati e cu banii,deci singura diferenta e ca noi avem baietel.O sa fiu cu ochii pe voi sa vad asemanarile si cind mai cresc bb-ii.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dana, nu stiu daca e trecator. Sapt trecuta din cauza oboselii nu am avut deloc lapte si Antonia a baut numai humana. Alaltaieri si ieri am avut ceva ceva si am zis sa ii dau. iar rezultatul a fost o zi de cosmar. Mai avem un pic si faceam depresie pt ca au fost agitate ambele fete si fiecare urla din motivele ei iar eu solo intre ele. Azi a baut numai humana si vad ca maraie in parametrii normali.

nu am mai patit asa ceva cu bb. sa planga toata ziua si sa nu inchida un ochi. cum atipea in 3 minute se trezea urland.
crunt! Alexia merge de luni la gradi pana la ora 13. sper sa ii placa si sa ne mai linistim un pic toti 4.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele
sper ca sunteti bine si voi si bebelusii vostrii. nu am mai intrat decat f rar si nu am apucat sa recuperez.

am o intrebare. puiul meu de ceva vreme are urmatoarea faza: nu face kk vreo 2 zile, iar in ziua a 3-a ii bag un supozitor sau il stimultez un pic la fundulet moment in care face o tooona de kk nu pare constipat, nu se screme, nu pare sa il doara burtik... iar kk e molcutz. oare e constipat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ioana, ziceai de fazele din state a propos de "totul antiseptic"... pai logic ca daca lasi orice sa stea mai mult face acolo o bacterie, doua... la fel e si in UE, aceeasi chestie, si oamenii se apara de bacterii cu cerbicie... rezultatul e ca orice american sau european care ajunge prin Romania si mananca o branza, bea un ceai si o bere are diaree cateva zile sau vomita tot - si e normal, intestinele lor sunt ca eprubetele noi intr-un laborator de analize - sterile. Eu cred ca daca expun copilul la diverse chestii in doze mici e mai bine decat sa il tin la borcan, ca in doze mici organismul invata sa se apere, pe cand daca e la borcan, la prima faza la care nu am cum sa-l protejez face cate o boleshnitza de nu poa' s-o duca. Insa la chestia cu faptul ca prin congelare se pierd anumiti nutrienti si vitamine, sunt intrucatva de acord, dar nu e de la congelarea propriu-zisa ci de la faptul ca anumite elemente isi pierd proprietatile daca stau prea mult, daca intra in contact cu aerul, daca se fierb, daca, daca, daca. Ma rog, eu vorbesc sa ma aflu in treaba, ca eu dau la gagalice formula, asa ca treaba cu congelatul iese din discutie.

adinush, daca exista un anticonceptional care ingroasa firele de par, pai il vreau eu! Ca eu am par de pisica in cap, plus ca e asa, un pic, de un dush si-o vijelie... noroc ca nu-mi cade

Cat despre soacre, Liuda are dreptate! O sa ajungem si noi soacre, credeti ca o sa ne placa sa ne dea flit astia mici pe care i-am tinut noo luni la purtator cu deliciile de rigoare, scos din burti cu pretzul burtilor si pasaricilor taiate, la unele pe viu, crescut ani de zile si muncit sa le fie lor bine? Ei? Ei? Mama mea nu mai traieste, saraca, dar traieste soacra-mea, si eu una ii sunt recunoscatoare ca l-a facut pe baiatul asta frumos si bun care este tati al nostru - daca nu era ea, cine imi mai facea mie un copil asa frumos? Ei? Ia incercati fetelor sa va intelegeti cu soacrele - in definitiv, daca nu erau ele, nu erati acuma posesoare de plozi frumosi si papaciosi, ca nu avea cin' sa va dea utza in acest scop... corect? Soacrele ne-au tinut barbatii in burti si le-au dat haleala sa creasca mari, i-au dat la scoala, s-au dus cu ei la doftori, le-au belit putzele de care ne bucuram noi acuma, le-au uns outzele din care au iesit plozii nostri, si, fie ca ne place, fie ca nu, 25% din codul genetic al copilului nostru apartine soacrei! Ca ea si cu socrul au dat fiecare cate 50% din ei ca sa iasa barbatii nostri, corect? Si pe mine ma mai calca uneori pe nervi soacra mea, probabil ca si eu pe ea, dar in final amandoua iubim acelasi barbat, fiecare in alt fel. Asa ca eu ma uit la tati al nostru si ma gandesc ca daca am cui sa-i fiu recunoscatoare pentru el si pentru puiul meu, pai ea e aceea Ia priviti lucrurile asa si vedeti daca vi se mai pare soacra asa naspa... (E post, fetelor, inca, fiti crestine si iubiti, tolerati, iertati, priviti dincolo de frecusurile zilnice si extrageti esenta!) Si, daca ce am zis eu nu functioneaza, trimiteti soacrele la Liuda, ca s-a oferit sa faca militarie cu ele

alinuk, si eu le-as pune pe prima pagina, dar nu prea am cum, ca trebe sa eliberez spatiul ala pe server... le tin temporar, pana si le da jos toata lumea, dupa care va trebui sa le sterg...

diana, nu eu l-am scris, mi l-a dat un prieten pe mail Eu am nascut cu ceza si ma pregatesc de biciclit, am aceeasi problema, mi s-au latit oasele bazinului, ca prostu' asta de organism al meu a crezut ca nasc pe unde stie el, n-am putut sa-l conving sa nu se desfaca oasele pe la solduri asa ca acuma sper ca s-a prins ca am nascut si sa se stranga naibii la loc. Ca si eu incap in blugi, da' totu' pan' la sholduri!

alinuk, gravidele, mamele care alapteaza, copiii, bolnavii si batranii sunt SCUTITI DE POST!

mady, cred ca a mea are un ingerash in forma de lustra... ca la asta se uita pe perete. Si mai e si un ingerash in forma de umbra lui mami pe tavan, ca am o veioza din aia care sta pe jos si da lumina in sus

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

buna fetelor
fetita mea are rosu in gat am dus-o la medic si ia dat Augmentin de doua ori cate 2 ml mi se pare cam devreme la 2 luni jumate si tuseste de se ineaca cateodata plus ca are si flegma si nu poate respira dimineata
am scos mucisori din nasuc de ma-m ingrozit de cat a iesit .Mananca greu SANT TRISTA CA DEJA SA IMBOLNAVIT

Eu stiu ca daca primeste de multe ori antibiotice la un moment dat va avea nevoi de ceva si mai puternic si noi avem botezul pe data de 14 aprilie.
Ne am gandit sa fie botezata acasa eu ii incalzesc apa si stiu ca e mai bine asa pentru ea Voi ce ziceti?

Asa e[Messared][/red]ai dreptate eu si soacra nu pre ne avem la suflet una pe alta dar si ue cred asa ar trebui privite lucrurile
lui Delia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai eu am uter retrovers si nu stiu daca se trateaza, cred ca nu - e din nastere, ideea e ca ramai mai greu insarcinata, trebuie pozitii nu's de care, si sperma vioaie ca are mai mult de plimbacit pe acolo pana ajunge unde trebuie. Ca ideea, eu nu m-am protejat vreo 7 ani dar nici nu am ramas gravida, nu imi faceam griji ca inca nu eram disperata sa fac copil, am zis ca daca nu se intampla pana la 28 de ani - incep sa ma caut "la problema" sa vad care e treaba! Nu am facut nimic ca sa raman, s-a intamplat pur si simplu si exact in perioada cand chiar nu ma incurca nimic sa fac copilul (adica era si casa gata, banuti suficienti, loc de munca sigur) deci nu trebuia sa ma agit prea mult si doar sa-mi vad de sarcina mea.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei copchilu asta a iesit mai din toate hainele mici, am luat saptamana asta haina pentru afara (gecuta pantalonasi si caciula) acum nu mai avea pantaloni - am luat, abia acum am constatat ca bady-urile sant cam toate fixe, adica daca pampersul e mai plin - chiar sant intinse pe ea. deci de luni cautam bady-uri mai mari. Am mai primit noi haine dar pana la ele mai avem.... de mancat maliga!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

DIA ce ai povestit tu acolo ziceau astia pe animal planet la cum sa inveti cainele sa stea cuminte acasa in lipsa ta

ALINUK fusei. Acum ma chinui cu ce a-ti scris in lipsa mea ca .... v-a mancat tastatura

hai ca plangem, va pup

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetele!
Multumim celor care ne-au felicitat pentru implinirea celor trei lunisoare! Noi crestem, crestem, Shania are 5.700kg iar Stephanie 6.400 kg. Avem 5 mese pe zi, nu ne mai trezim noaptea, radem si gangurim iar seara, dupa baie, adormim singure.

Messa,am downloadat filmuletele, e supeeer! si functioneaza! Daca pana acum aveam in fiecare seara "concert", aseara a fost prima data cand am reusit sa le linistim. Multumim mult!

Mediterana,si fetele mele fac kk verde si pediatra mi-a zis ca e ok, e normal deoarece laptele contine fier.

Helenutza,daca puiul tau nu face kk tare si nu se screme inseamna ca nu este constipat, fii fara grija. Ale mele fac kk o data la doua zile, uneori o data la trei zile, i-am spus pediatrei si mi-a zis ca e normal daca kk nu e tare.

Flavia, Levi,ce ne mai spuneti despre gemenutele si gemenutii vostri? Ce mai faceti?

Daconst,ma intrebai daca fetele mele sunt sau nu identice. Nu sunt identice, sunt diferite si ca fizic si ca personalitate. Shania este bruneta cu ochii verzi(seamana cu mine)dar are personalitatea lui tati-vesela, hyper, activa, in timp ce Stephanie seamana cu tati, e blonda cu ochii albastri, dar are personalitatea mea-mai sensibila si gropitele in obraji de la mine. Voiam sa te intreb ceva, daca poti sa imi raspunzi. Vreau sa le fac fetitelor si certificat de nastere romanesc, crezi ca pot sa aplic pentru alocatia de stat? Eu merg la vara in Ro. Si mamei mele i-ar prinde bine banii astia, ca si pensia ei e foarte mica. Si daca pot sa aplic, ce acte imi trebuie?

Uram si noi La multe lunitze!sarbatoritilor zilei si La multi ani!tuturor celor ce poarta nume de floare!

Va pup,
elenita, mami de Shania si Stephanie (26 dec. 2006)
poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by monu

Dana, nu stiu daca e trecator. Sapt trecuta din cauza oboselii nu am avut deloc lapte si Antonia a baut numai humana. Alaltaieri si ieri am avut ceva ceva si am zis sa ii dau. iar rezultatul a fost o zi de cosmar. Mai avem un pic si faceam depresie pt ca au fost agitate ambele fete si fiecare urla din motivele ei iar eu solo intre ele. Azi a baut numai humana si vad ca maraie in parametrii normali.

nu am mai patit asa ceva cu bb. sa planga toata ziua si sa nu inchida un ochi. cum atipea in 3 minute se trezea urland.
crunt! Alexia merge de luni la gradi pana la ora 13. sper sa ii placa si sa ne mai linistim un pic toti 4.
Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Monu, te inteleg perfect si eu am doi ingerasi.

Ideea ar fi ,daca bineinteles vrei, sa nu renunti la alaptat.Daca incepi cu lapte praf, adica cantitatea de lapte praf pe acre i-o dai , inseamna minus la tine.

Stiu cum e cu oboseala...e runta cu 2 copii mici.
Sa-ti povestesc cum e la mine.Ingrid urla, Iarina la fel.Intai ma apuca rasul, mi se pare comic, asta e metoda de a nu intra in panica.Pe urma o i-au pe Iarina o pun la san si ma misc prin casa dupa Ingrid si vad ce vrea.Uneori Iarina suge si cu cealalta mana desenez ecva pt ea, sau ma joc cu cuburi.E epuizant ,stiu, dar cred ca incep sa ma obisnuiesc.

Multa putere..si nu te alarma, mai trimite-l pe tati la plimbare cu fetele..macar 1 ora

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput