Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

buna fetele
sper ca sunteti bine si voi si bebelusii vostrii. nu am mai intrat decat f rar si nu am apucat sa recuperez.

am o intrebare. puiul meu de ceva vreme are urmatoarea faza: nu face kk vreo 2 zile, iar in ziua a 3-a ii bag un supozitor sau il stimultez un pic la fundulet moment in care face o tooona de kk nu pare constipat, nu se screme, nu pare sa il doara burtik... iar kk e molcutz. oare e constipat?

Si IArina nu face kaka .A facut doar in prima saptamana de cand s-a nascut.Pe urma doar ajutata.I-am dat n laxative, degeaba.
Luni mergem la eco sa vedem ce mai poate fi.

AM inteles ca se rezolva la diversificare.Tu il alaptezi.?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

zic si eu la multi ani bebelusilor nascuti azi. sa fie sanatosi cu totii!

anis, da, alpatez, nu baga in stomac decat laptele meu, atat. fie muls, din bibe-ca nu am disponibil de supt decat un san, fie direct din sanul bun de supt. stiu ca tu cu Iarina ai avut mari probleme cu kk... sper sa fie bine la ultimul control, va tin pumnii.

si totusi, elenita, bebelusi fac kk tare? eu auzisem ca nu ar fi tare, chiar daca se constipa...habar nu am! cred ca puiutzele tale sunt f dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

m-a terminat batutul covoarelor... cum sa mai doarma copilul asta?

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Eu de cand am nascut inca nu ma-m linistit nici fizic nici sufleteste sa nu ma inteleaga cine gresit ma bucur de Delia este un copil dorit chiar si cu o diferenta de aproape 8 ani .Dar totusiam nascut prin ceza
intr-o clinica din Sancrai jud Covasna conditiile au fost super a fost o diferenta uriasa fata de prima nastere care a avut loc intr-un spital de stat Mam recuperat super repede dupa 6 zile eu dadeam cu aspiratorul in casa deci eram in forma si dupa 6 saptamani mi sa infectat uterul di cauza medicului Balinth care mia facut ceza am p
latit 600euro si am ajuns la urgenta cu febra 40 am stat o saptamna
cu antibiotice si perfuzii plus un chiuretaj dureros Imi vine sa urlu si acuma ca puteam sa mor sa fac septicemie si nu mai scoteau eu cu bani mei miam facut rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

helenutza ce mai faci? nu ai mai postat de mult...bine ai revenit;

elenita m-am uitat si eu la pozele ci bebelinele tale...superbe fetite, frumoase si grasunele. sunt convinsa ca amandoua va vor umple viata de bucurii si fericire;

liuda stai sa vezi ca mai dureaza vreo 5 zile cu batutul covoarelor, ca de...lumea face curatenie de paste...

anis vreau sa spun ca de o saptamana si Erik face kk numai ajutat cu supozitorul, la termometru nu mai are nici o reactie. sper sa nu se obisnuiasca asa. eu inca il alaptez exclusiv, rar ii mai dau putin ceai.

monu bine ai revenit pe net, adica pe forum mai bine zis.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

...a mea doarme si daca tai lemne cu drujba langa ea... numai sa aiba chef de somn.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

aaa fetelor, ma tin de vreo luna sa va intreb ceva vis-a-vis de comportamentul bebelusilor vostri si mereu uit, insa acum mi-am adus aminte si uitati ce vreau sa va intreb...

copilul meu in cea mai mare parte a timpului este zambitor, calm si doarme, insa cateodata este si NERVOS...deci efectiv are momente cand tipa dupa mine un "maaaaaaaa" lung dar cu nervi asa...cum sa va explic...de exemplu sta langa mine in carucior si incepe sa dea din manute si din picioruse, gangureste un timp si daca il las in pace si nu il bag in seama tipa la mine. sau, de multe ori cand il tin in brate si ii e prea foame, sau stiu ce nu ii convine, se indoaie din tot corpul si tipa nervos scotand diverse sunete ciudate, dar din care imi dau seama si simt ca este nervos in mom acela. nu plange efectiv tipa cu nervi...

intrebarea mea este: e normal ca un copil de 3 luni sa fie nervos deja? si face asa cam de la 1 luna si ceva...de asta am zis sa va intreb si pe voi. a mai observat vreuna dintre voi asa ceva la copil? o fi nevoie sa ma duc la vreun doctor de pe acum din cauza asta? ce ziceti?

P.S - nu radeti de mine...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marybell,stai linistita ca e normal.Al meu are nervi de cind s-a nascut.Dar ma consolez ca e dracos ca ma-sa.
Mai mult cind e obosit are nervi si tipa ca in rest rade si gangureste de numa.

Elenita,nu stiu cum e la voi in State,daca poti sa faci certificate de nastere romanesti,dar daca poti si ai inca buletin romanesc atunci trebuie sa-i faci doar o procura mamei si ea sa mearga la primarie sa faca dosarul.Dureaza pina primeste raspunsul,dar pe urma primeste lunar alocatia.Pai la tine la gemene ar fi 4 mil pe luna si cred ca tare bine i-ar prinde mamei.Bafta multa si daca mai ai intrebari,raspund cu placere.Poti sa-mi scrii PM.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Danutza cand am zis ca vrem sa ne luam un pic lumea in cap ...credeam ca am fost clara mamico... sa iau bebeliunea la Venetia??? da nu pa' sa doarma el bine in patutzul lui cu povesti acasica.... si noi sa stam cateva zile sa ne aerisim creierashii???

Messa ...alinuk, si eu le-as pune pe prima pagina, dar nu prea am cum, ca trebe sa eliberez spatiul ala pe server... le tin temporar, pana si le da jos toata lumea, dupa care va trebui sa le sterg.. in ignoranta mea am zis ca sa punem linku pe prima pagina si basta...neluand in seama ca tu le-ai descarcat biata la tine si le-ai facut link pt noi... Uff da io daca vreau sa le descarc pe memorystick ceva nu se poa??? Mai exact, daca tu le stergi de pe serverul tau, de unde mai pot fi ascultate?
Teo pupa Arianna

si ...alinuk, gravidele, mamele care alapteaza, copiii, bolnavii si batranii sunt SCUTITI DE POST!... io am vrut sa fiu mai cu motz...si mi-a iesit motzu pe nas si prin pampersul lui bb

Marybell as vrea sa am un raspuns pt tine...da habar n-am. poate are si el toane... poate a mostenit personalitatea vreunuia din voi (sau de la soacra)...e prea mic sa zici ca ar vrea sa se razbune pt ceva...

Dragelor, asa cum imi propusesem de dimineatza am fost la Targul de Cadouri de la Sala Dales. Am gasit cate ceva potrivit de la iepurash pt fiecare.
Ma gandeam si la ceva marturii pt botez (cum se fac la nunta mici cadoutze - bomb in tul sau floricele ..diverse) si din fericire am gasit ceva de care sunt ft incantata.

cadoutze de botez pentru invitati

mesaj de la Teo pt invitati

dimensiune cadoutze

ce facea Margelutza cat mami era in oras la cumparaturi?

Si am mai luat albume si rame de fotografii - amuzante, pt copii..

suntincantata ce sa mai...

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Helenutza,multumim de aprecieri!
Nu am stiut ca tu alaptezi exclusiv. Am citit in Your baby's first year, The american academy of pediatricsca este neobisnuita constipatia pentru un bebe alaptat la san si ca nu se datoreaza regimului mamei.Cred ca ar trebui sa intrebi pediatrul.

Marybell,multumim mult! Si bebe Erik este un frumos si un scump! Am vazut ce frumos v-ati distrat la implinirea celor trei lunisoare! Sa va traiasca!
Legat de intrebarea ta, si Shania mea face la fel ca Erik:urla nervoasa cand ii este foame sau o doare ceva, isi misca manutele si picioarele, tot corpul. Noi spunem ca a mostenit temperamentul lui tati.
Consider ca nu trebuie sa ne facem griji. Acesta este modul lor de a ne atrage atentia, de a comunica cu noi. Eu incerc sa port cat mai multe "conversatii" cu fetele: ne uitam una in ochii celeilalte, le vorbesc foarte mult, le zambesc, iar ele raspund zambind, gangurind si miscandu-si intregul corp. Astfel le arat cat de importante sunt ele pentru mine, ca le valorizez, si asta contribuie la dezvoltarea stimei de sine.
hai ca plec, ca am auzit un "neee"! ii e foame lui Stephanie.
pupici,
elenita, mami de Shania & Stephanie (26 dec. 2006)
poze fete

Mergi la inceput