Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Mirela o sa ma apuc si eu de aerobic daca zici ca tu esti ok. Mie dr mi-a zis sa ma apuc dupa 6 luni de gimnastica dar eu m-am simtit f bine dupa operatie si pe acasa am tot facut efort inca din prima luna pt ca sunt mai mult singura. Vad ca nu e nici o problema pana acum ,ba chiar acum la curatenia de pasti am mai impins si ceva mobila prin casa.
Poate mai dau si eu din sunculite jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Lili,vezi ce bine ca ai strigat catalogul ca asa au mai scris fetele cite un mesaj...sa stim ca sunt bine si sa avem ce citi la cafeaua,ceaiul de dimineata.

Dinamizzi,mersi mult de sfaturile cu adormit bb.O sa ma apuc incet,incet ca trebuie neaparat.
Aseara a adormit in balansoar prima data,dar dat pe cea mai mare viteza,a 8a adica.
Macar nu mi-am mai rupt spatele.O sa inecepem si cu metoda scrisa de tine si sper sa si reusim.

Liuda,cind iei salopetele vezi sa fie cu capse intre picioruse.Sunt tare practice cind il schimbi cu bb.Eu n-am stiut asta la inceput si acum injur la alea care nu au capse ca trebuie sa-l dezbrac de tot.

Romaria,petrecere frumosa si sa va iasa totul cum va doriti!

Marina,fetele au dreptate cu greutatea.E ok.Eu chiar ma gindeam ca as vrea sa nu mai ia bb asa mult in greutate,sa nu aibe aspect de obez.

Katy,ai intuit bine de ce imagine vorbeam cu bb cu pumnul in gura.E tare haios.

Kk verde mai face si al meu,dar nu tot timpul.Bine ca face totusi.

Alinuk,si al meu se uita in tavan mereu...nu stiu ce vede el acolo interesant.Si pedaleaza de numa.Cu vomitatul nu ma mai agit,daca e vioi dupa.Asta e,ne obisnuim si cu asta.Deja stiu sa fiu pe faza sa nu se murdareasca prea tare.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

DAconst, si IArina se uita in tavan.Exista o vorba , ca ar vorbi cu ingerasii...

Altceva, Iarina e o guraliva, "gagagag", "grrr" , "iaaiiai" si alte de gen, e o dulce si rade tot timpul

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,vroiam sa te intreb daca mergi cu bb la Venetia?Ca eu dupa capul meu asa as face.

Anis,n-am putut vedea video ca cica nu am versiunea noua de macromedia.O sa ma actualizez si eu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

fetele eu stiu ca atunci cand se uita pe pereti si incep sa planga speriti sau in somn cik ingerasii le spun ca o fura pe mami si cand rad se joaca ingerasii cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Si eu stiam ca bbeii vorbesc cu ingerasii si d-asta stau cu ochii pe pereti si rad.

Mady, urat din partea lor daca ii mint pe saracii copilasi. Pai e frumos..?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

multumim Cristiana!

La multi ani la sarbatoritii zilei de azi!

si

La multi ani la floricele!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, va dau tema de cercetare. Iepumic, prietena mea de ani de zile, are nevoie de niste sfaturi. Daca cunoasteti pe cineva care sa se fi confruntat cu DISTROFIE CHISTICA OVARIANA, SALPINGITA CRONICA + uter retrovers (stiu, asta nu se trateaza). Tratamentul pentru Iepumic include antibiotice, antiinflamatoare, anticoneptionale si... raze. Daca aveti vreun sfat, va multumim amindoua anticipat

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OLA, acum am net si eu. ieri bb a fost rau de tot. a plans toata ziua de burtica. seara era palida si cu cearcane. noaptea a gemut. azi e mai bine. nu o mai alaptez deloc. trece exclusiv pe humana.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor multumesc de pareri. griji nu mi-am facut si vorba danei, nici eu nu vreau sa fie prea impanata, dar totusi acum sunt in crestere si tr sa fim atente la orice. nu sunt obsedata cu cantaritul. avem cantar acasa si nu o mai cantarisem eu de 3 sapt.de fapt se apropie de 3 luni si oricum nu o sa mai creasca asa eede ca la inceput.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput