Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 26
Catalina spune:
sweet_sm, nu, azi a facut 3 luni, avem o luna de la vaccin. dar acuma ca ai mentionat tu ... o fi oare de la bila ... stau sa il inspectez si vad daca e sun mai tarziu la asistenta. ma gandesc sa mai stau sa vad daca mai face si la mesele urmatoare.
sweet_sm spune:
Cata, am editat mesajul dinainte, uitasem sa te intreb daca i-ai dat ceiut sau suc...
La Multi Ani, e un frumos si-un scump Matei al tau. 
mediterana spune:
Sa nu uit! De peste mari si tari(vorba lui Ylimic) urez tuturor fetelor cu nume de floare, taticilor si bebicilor "lA MULTI ANI!"
Sa va bucurati!

(fara prezenta soacrelor
)
mediterana
Liuda spune:
iar va legati de soacre.... lasati-le, ma in pace ca saracile sughit mereu cu voi !!!
hai ca ma duc sa tre sa cumpar si pantaloni la fata ca nu avem
adica eu vreau din aia care se incheie sus la umere ca altfel se dezbraca singura dand din picioare . si la piata si acasa
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Liuda spune:
pupici ls fete noi am plecat sa facem treaba si poi la plimbarici si poate mai vb seara
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
cristiana70 spune:
MEDITERANA, David e pe lapte praf si face intotdeuna un kk verzui, ceea ce nu ma mai nelinisteste. Azi ar trebui sa ma duc sa pun la loto, caci aseara dupa miezul noptii si dupa o partida de urlat, a facut o tona, inclusiv in chiuveta cand il spalam si pe mainile lui ma-sa!
CATALINA, si David a mai vomitat asa, de doua ori am vazut galben-verzui, odata in spital si odata acasa, se pare ca se mai curata fierea si la ei cateodata, mai ales la astia pe alimentatie artificiala.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
mirela73 spune:
Liuda, ma gandeam ca ii pui manusile afara. La capitolul taiat de unghii tati e responsabil caci el e fecioara si e meticulos. Eu i le tai dar el nu e multumit asa ca presteaza el. El mi le taie si pe ale mele de la picioare ca mi-e lene si daca nu ajung la pedichiura nu le tai. Rusine sa-mi fie...
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006
Catalina spune:
sweet_sm, multumesc. nu ii dau nimic altceva decat lapte Humana1.
Cristiana, de ce erai in spital cu David? Sau zici cand l-ai nascut? Deci se prea poate de la fiere. Oricum, il monitorizez sa vad ce mai face mai departe.
Mai, bucurestencelor, voi scoateti bebeii afara azi?
Pupici
mady23 spune:
Salutare fetele!
Multumim pt urari si va trimitem 

mai ales la baietei![]()
Catalina daca zici ca Matei e vioi nu cred ca e nimic in neregula cu el ... o fi de la ceai daca i-ai dat...dar daca mai face asa cere si o parere de la asistenta
Marina stai linistita ca e bine 300 g in 2 sapt .Eu stiu ca de acum o sa ia mai putin bebei in greutate ca se maresc.
Spunem si noi "La multe lunite":
Matei bebe de Catalina,
Filip bebe de Ana_Alx,
Nona Adiade bebe de aiska
Vlad ~ Matei bebe de Rali
Matei bebe de jordash
mirela73 spune:
Gabriela S, streptococ B si mie imi iesise la controlul de 6 saptamani si pana la urma ginecoloaga nu mai mi-a dat tratament (m-a intrebat daca ma deranjeaza ceva, am zis ca nu) si asa a ramas. Nu stiu ce sa zic.
Dianamizzi, eu m-am apucat de aerobic la 2 luni dupa ceza si bineinteles ca abdomenele sunt la loc de cinste. Doar ca pot sa fac bine abdomenele scurte pe cele lungi complete nu am putut sa le fac pana pe la 3 luni si atunci greu si nu corecte. Musculatura abdomenului inferior eu nu o simt ca ar lucra (nu fac febra musculara acolo desi fac exercitii care ar trebui sa o solicite) Oricum nu forta faci si tu ce poti si treptat o sa-ti dai drumul....
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006