Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 25
alinuk spune:
quote:
Originally posted by dianamizzi
TEMA ZILEI IERI - adormitul
ALINUK - tu ai avut cezariana? sau care e cu cezariana si face aerobic ceva? eu doar mers da mai am de dat jos in zona soldo-cur .. ce naiba m-oi fi latit asa ca blugii ma incap la picioare da colea sus abia inchei nasturele si nu pot sa sta jos. si altii de marime mai mare nu iau moarta. asa astept sa intruu in marimea veche.
v-am pupat! ma duc sa spal pe jos ca ne invadeaza furnicile. apoi iesim afara. o zi superba sa avem toate si sanatate si iubire si numai bine! pupici la mamici cu bebei !
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Dia io nu ceza... eu naturel...insa stiu fete care au avut si dupa 6-8 sapt de la nastere s-au apucat de sport. Ideea este ca simti singurica daca poti face un efort si cat de mare poate fi...
Stii cum e...daca poti, fa!!!
bb Teo adoarmne in patutz la el... de la inceput
Singura data cand l-am tinut mai mult in brate a fost acum doua zile cand am tzinut ca toanta post si am mancat la greu soia...si bietul gupil a avut de mitraliat la greu

Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
kateryna spune:

La multe lunite
:
Matei
de
Catalina
Bianca Maria
de
mady23
Filip
de
Ana_Alx,
Nona Adia
de
aiska
Vlad ~ Matei
de
Rali
Matei
de
jordash
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Dana, pai am zis sa nu pun poza cand baga chiar tot pumnul.. Sa fim si noi cat de cat...decenti
.
Flavia, ce mai fac printesele tale? Cand ai timp si intri pe aici poate ne povestesti si noua cum e cu printese de 4 luni. In definitiv sunteti cele mai mari de la noi. Mai aveti putin si stati si in fundulet.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Catalina spune:
Fetele, hai si la mine cu niste sfaturi. Matei tocmai ce manca acum masa a 2 a din zi si dupa 115 ml (adica atunci cand dadea semne ca nu mai vrea si l-am ridicat sa ragaie) a dat afara, nu f mult cantitativ, cam asa de o regurgitare mai abundenta dar ceea ce a dat afara avea ca niste muci (scuzati) galbui spre verde deschis. Va dati seama ca m-am cam speriat.
Pe alte planuri pare ok: a facut kk, la ora la care face obicei, cremos, de culoarea mustarului, e vioi, doarme asa cum doarme de obicei, nu are temperatura, cand e treaz chiuie si se joaca asa cum face de obicei.
Nu as vrea sa deranjez asistenta aiurea. Chestia asta poa sa fie semn de ceva? Nici nu stiu unde sa ma uit ... .
Astept cateva vorbe cine poate sa isi dea cu parerea.
Pupici
cristiana70 spune:
Fetelor, a treia oara incerc sa va scriu pe ziua de azi
!
IVONA a pus un material tare dragut in mail-ul comun, mie mi-a placut foarte mult.
GIO, imi pare rau pentru surioara ta, ce varsta avea, cand s-a intamplat? Banuiasc ca a trecut ceva vreme de atunci, lucrurile ar fi trebuit sa se imbunatateasca in spitalele noastre, dar nici vorba.
Apropo de spitale, in salonul asta am stat eu o saptamana dupa ce am nascut, cu gongi care ieseau seara din gaurile lor, cu peretii ultima data vopsiti in 1986, dupa cum spuneau asistentele. Nu am vrut sa va spun povestea nasterii lui David, per total a fost presarata de prea multe momente urate, important e ca s-a terminat cu bine.
Ma duc sa vad cum "ne impacam" cu dushul!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
anis spune:
Aelita ,ca de obicei ,esti mereu pe faza.saru-mana de complimente!
monykk , kateryna , marinar ,nadiutam,gabriela_s, daconst (in pag 7 e linkul), alinuk pupici si sper sa va distrat la vizionare filmuletului.
Alinuk ,cand o sa-l aia pe bb2, nu o sa mai ai timp de niente...acum mie mi se pare cu un singur copil a fi parfum.De abia astepts a creasca si gaza mea ca sa pot sa le car pe amandoua peste tot.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mediterana spune:
Fetelor am si eu o intrebare pentru cele care isi hranesc bebelusii cu lapte praf. Fetita mea face caca de culoare verzuie. Creste bine in greutate, nu plange, nu a avut febra, nimic, e vioaie etc... stiam ca ar trebui sa fie de culoarea mustarului sau chiar culoarea porumbului. Sa ma ingrijorez? Are 5.300, pe 1 aprilie face 2 luni. La nastere avea 3.350.Pe 1 ma duc la pediatra. Dar pana atunci m-as linisti daca si la voi se intampla la fel, poate ca nu digera bine laptele?!?
La multi ani tuturor sarbatoritelor.
mediterana
Liuda spune:
mai, neata! ce facet? O cafea ceva?
eu am evadat de acasa pentru o ora, repede fac treaba la birou si apoi la cumparaturi sa luam haleala si acasa!
stati sa va zic de aseara.... am vorbit, am motait, am povestit, cand la albinute zburatoare, cand la ursuletii deasupra capului, apoi hai la masaj, am stat la masaj ca lumea. Apoi pun eu apa, bag copilul, repede pac - pac spalat cand o scot - doarme!!! Deci vreau sa zic ca m-am speriat in ultimul hal! Ea nu adoarmea la baie in veci, si aici o pun in prosop si simt ca e moale moale, nu se incordeaza, am zis ca i s-a facut rau de la apa si a pierdut cunostinta... plus ca eri am pus si vaccinul. Hai la imbracat, pai am imbracat-o cum am vrut, ca nu misca , nu mai intelegeam ori doarme (dar prea adanc era somnul) sau ii rau si poate a lesinat.... , era nemancate de la 2 ziua, iar la baie era deja depasit de 11 noaptea, ii bag bibe in gura - cu mari eforturi, gadiliri,tras de manute a mancat 50 ml si basta tata! lemn! Am pus-o si eu in pat si un sfert de ora cat am strans alea alea prin casa tot o ascultam daca rasufla!!! Apoi am dormit pana la 7 dimineata!!!!
Apoi mi-am amintit ca mi-a zis dr. ca vaccinul contine si ceva calmant (sa nu o doara intepatura - m-am gandit eu), dar el cred ca chiar calmant era de mi-a dormit copilul in halul asta!!!! .
Mirela 73 eu ii pun fetei manusi doar noaptea - ca prin somn se freaca pe la nas si pe la ochi si se zgaraie, cat de taiate nu sant unghiile, ea prin somn infige pumnul in nas cu putere si decat sa o vad dungata cu zgaraieturi - mai bine cu manusele !!! ca doar nu le puneam de frig....
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
sweet_sm spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Fetele, hai si la mine cu niste sfaturi. Matei tocmai ce manca acum masa a 2 a din zi si dupa 115 ml (adica atunci cand dadea semne ca nu mai vrea si l-am ridicat sa ragaie) a dat afara, nu f mult cantitativ, cam asa de o regurgitare mai abundenta dar ceea ce a dat afara avea ca niste muci (scuzati) galbui spre verde deschis. Va dati seama ca m-am cam speriat.
Catalina, a facut vaccinul de curand? culoarea verde in vomitatura e de la bila, iar asta, de obicei, e reactie de la vaccin, caz in care trebuie sa contactezi medicul de urgenta. celelalte semne de alarma sunt sange in cacuta, febra si letargie.
am uitat sa te intreb: i-ai dat ceai, ceva, sau suc? ca si in cazurile astea s-ar modifica culoarea.
Liuda, dupa vaccin copilasii in general sunt somnorosi, isi schimba programul si isi pierd apetitul. totul e temporar si normal, nu trebuie sa te ingrijorezi.

. ce naiba m-oi fi latit asa ca blugii ma incap la picioare da colea sus abia inchei nasturele si nu pot sa sta jos. si altii de marime mai mare nu iau moarta. asa astept sa intruu in marimea veche.
. apoi iesim afara. o zi superba sa avem toate si sanatate si iubire si numai bine! pupici la mamici cu bebei !