Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Biribu
[
Ioana, indraznesc sa te contrazic, nu e adevarat ca nu se recomanda congelarea laptelui, atita timp cit e facuta corect nu e nici o problema, si prin congelare nu dispar anticorpii etc. Atita ca decongelarea se face fara a fierbe laptele, de-abia atunci e pericol sa distrugi tot ce e bun in el.
Asa ca Alinuk, nu cumva sa arunci lapticul!!! in conge de la frigi il poti pastra max 3 luni, dar daca ai conge separat pina la 6 luni.

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mi-a mai venit inima la loc
Pai nu-l aruncam chit ca ma betziveam io din el. La conge separat il tin si stiam ca 6 luni e indicata pastrarea, insa stiu ca proprietatile lapticului cam la 3 luni se modifica si asta era motivul pt care ma gandeam ca 3 sa-l tin.

Noi vrem sa plecam vreo 3-4 zile in lume. Ufff lumeeeeeeee lumeeeeeee (stiti canticelul!?) poate Venetzia..si sa ramana gupilu cu papa. Da va dati seama cum o sa fiu io mulgandu-ma la 5-6 ore?? deh... ma bag dupa corcodush si carsh carsh carsh (cam asa zgomot face pompa mea)

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lili merci de poze. dragut torul iar lumanarea ff interesanta.

shine deci omuletul va supravegheaza noaptea...super tare. iar poza cu tati e mortala.

cristinutza vaccin la o luna?

cristiana vad ca si baietii tai au grija unul de altul...

multumim ca ne-ati vazut pozicile.

aaaaaaa, am descarcat si eu lectiile cu vorbitul bebeilor, dar ce sa inteleg cand emma zice buuuu, ph, pî, si multe altele?

hai noapte buna

deja suntem in 31 asa ca LA MULTE LUNISOARE MATEI bb de catalina!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Seara buna fetele!

Am mai postat eu pe la pranz dar a picat saitu ista si am pierdut tot.

Din amintiri - Aelitei ii multumesc pentru grija - am infectie generalizata si bubele sunt de puroi, nu de varicela. Si aveai dreptate! M-am uitat in hartiile de gravda si facusem testul de varsat de vant, am avut varsat. M-am ramolit de tot. Oricum bubele sunt pe trecute si, uraaa! merg si eu marti la coafor!!!

Dana si eu sunt capricorn si sotul balanta, fata tot capricorn, exact ca la tine, si tot ne impacam super. Cu diferenta ca el e cu banii in familie.

Multumesc Messuto de filmulete, am sa le iau si eu, dupa atatea recenzii pozitive!

Lili, care a strigat catalogul, am vorbit eu cu Belle Vue mai demult, ea e cu doi copilasi, si sotul a fost bolnav iar, si ea e tot deprimata. S-ar putea sa ne citeasca, sa stie ca noi o iubim si ca poate sa ne spuna problemele ei daca are timp .

Dansez pentru tine, m-am uitat cu un ochi, tare nu-mi place cum ii mai chinuie pe oameni si le spun povestea de 100 de ori si ii fac sa planga. Mi-a placut cum a dansat Laura, primul dans.

Despre soacre, a mea tare ne iubeste, pacat ca e departe.

la fete, noapte buna

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

La multe lunitze!

Matei, de mami Catalina,
Bianca Maria, de mami Mady,
Filip, de mami Ana,
Nona Adia, de mami Aiska,
Vlad Matei, de mami Rali si
Matei, de mami Jordash.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

LA MULTI ANI bebelusilor sarbatoriti azi pe 31, le doresc sa creasca mari, frumosi si sanatosi.

Lily imi pare rau sa aud ca tatal nepotelului nu se implica total in viata copilului. degeaba contribuie financiar daca sentimental nu investeste...dar ce sa zici? poate omul nu stie sa faca fata problemei, se interiorizeaza din cauza suferintei si noi poate il judecam gresit. in fine, tu stii mai bine cum e situatia acolo, sper sa treaca verisoara ta peste tot cu bine si sa auzim cat mai repede de insanatosirea copilului.

in alta ordine de idei, la "dansez pentru tine" si eu am tinut in seara asta cu Doina si Cosmin gandindu-ma la fetita Iris, desi dupa parerea mea strict d.p.d.v artistic meritau o sansa si Alina cu partenerul ei.

si mai vroiam sa te intreb ce mai face febletea mea Matei? se simte bine acum? pana la urma nu l-ai mai internat atunci, nu?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Messa

la inaltime..comme d'habitude!!!! (am audiat cursurile despre limbajul vast al bebelushilor) Hihi MArgica dormea si mi-a fost frica sa nu-i fac pofta...asa ca mi-am pus casti

Eu propun sa punem linkurile acestea pe prima pagina, eventual sa afle si alte mamici ce limbi vorbesc puiutzii din dotare...

pup..

of course ca cel mai imp era daca studiam problema inainte sa nasc... ca dupa 2 sapt stiam io ce limba vorbeste margica...

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Alinuk poti pastra linistita laptele pentru aproximativ 3 luni, la o temperatura de minus 30,40 gr C, si in pungi speciale care sa se inchida ermetic, sa nu permita inmultirea bacteriilor. important este ca atunci cand il folosesti sa nu cumva sa il decongelezi la microunde sau in recipient cu apa fiarta fiindca asa se distrug multe din componentele laptelui si aici cred ca se referea Ioana...
Laptele matern se decongeleaza sub jetul de apa calduta de la chiuveta.

ceea ce am scris mai sus sunt idei selectate din buletinele informative lunare ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) cu sediul la Genava, si care se ocupa cu imunologia si educarea in domeniul sanatatii pe plan mondial. nu cred ca ei ar fi recomandat ceva ce nu era studiat in prealabil.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Lilishooor, raspund si eu la apel; va citesc mereu insa nu am timp sa mai si raspund.
M-am conformat si am pus cateva poze cu noi in albumul comun. Va rog sa imi spuneti daca se vad.

Noi suntem bine, azi urmeaza sa facem vaccinul de 2 luni. Suntem din ce in ce mai zambarete si mai mancacioase.

Eu am fost tare stresata zilele astea deoarece Letitia a intrat in contact cu o fetitza care a facut pojarel.

Letitia a inceput sa ia, in sfarsit , in greutate, are 5 kg, 59 cm si mi s-a recomandat sa trec de pe NAN HA1 pe HUMANA sau TOPFER. Eu nu am avut suficient lapte si a trebuit sa ii dau completare NAN1 pe care nu l-a suportat si atunci am trecut pe HA.Acum primeste zilnic 350-400 ml lapte de la mine, scos cu pompa pt ca deja refuza sanul si 400 ml completare.

Inca ne mai chinuim cu colicii.

Cam atat despre noi, va pupam si promitem sa scriem mai des!

Mergi la inceput

Marybel

sar'na mult de info. Da, stiam ca la bain marin sau apa calda se dezgheatza, e super!

pentru sarbatoriti de azi, La multe lunishoare si la multi ani!!!!

Matei, bb de Catalina
Filip, bb de Ana,
Nona Adia, bb de Aiska,
Vlad Matei, bb de Rali si
Matei, bb de Jordash

pup fete cucuiete, pt ultima data in seara asta ca ma duc la nani (maine am sport si sper sa nu dorm acolo pe mine)...hai ca mi-am scos parleala pt cat am lipsit

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by gabriela_s

mirandolina si noi facem botezul la darvari si petrecerea la casa universitarilor.cand vreti sa faceti bote?noi am vorbit inca din ianuarie pentru 21 aprilie.la biserica abia am gasit liber pe 21 ,intre doua nunti,iar la CUB stiu ca erau pana prin mai arvunite saloanele.de casatorie si noi ne gandeam la fel,sa facem cununia civila dimineata,dar pana la urma a venit tati cu o idee mult mai buna si mai interesanta,doar ca va trebui sa mai astept o vreme ...plus ca inca nu am revenit la silueta dorita,si as vrea sa fiu o mireasa "trasa prin inel"...asa ca pana la anul am timp sa ma fac mumoasa,si sa si planificam totul cum trebuie.

Gabitza, nu stiu cind si cum o sa facem botezul, pina la urma parca imi vine sa fac ceva restrins acasa si ne destrabalam la nunta (care nici aia nu se stie cind o fi...) Nu stiu, asa nehotarita n-am fost - cred - niciodata. Adevarul e ca nu ma gindeam ca fac eu copil inainte sa ma marit, desi nu am avut vreo problema cu genul asta de experiente
In orice caz, m-ai facut curioasa cu
Si ucide streptococul in fasha, sanatate multa!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput