Stelute de ianuarie-februarie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
mirela73 spune:
Salutare
Liuda sa stii ca Dana are dreptate, responsabilitatea cu implicatu barbatului e a ta. Sa stii ca si al meu are program apx. ca al tau (nu are 100 de angajati ci doar vreo 50) dar in orice caz 2 zile pe saptamana seara de la 6 jumate la 8 sta cu fata in timp ce eu prestez aerobic si cu siguranta are o masa in acest interval+ program de joaca, dar masa de dupa baie care la noi este in jur de 12 noaptea este exclusiv sarcina lui iar in weekend trebuie sa recupereze asa ca presteaza la greu. O sa vezi ca o sa-i faca placere la un moment dat.
Cat despre maini reci tu de ce ii pui copilului manusi ca nu inteleg. Nu cred ca de frig ca nu-s -20 grade. Din cate stiu eu toti copiii au mainile reci ca au circulatia deficitara. daca picioarele sunt calde e OK.
Monu, si noi suntem cu suspiciune de displazie. Eu am avut sarcina pelviana asa ca era "normal". Noi am facut ecografie de sold la 7 saptamani si ne-a spus ca articulatiile nu permit manevre de luxare dar articulatia are o spranceana rotunjita si pare ca si dezvoltare putin in urma fata de varsta copilului. Dar ne-a spus ca in cazul nostru nu mai este nevoie sa punem 2 pampersi. Vom reveni intre 4 si 6 luni cand va da ea semne ca vrea sa stea in fund pentru radiografie. Am o prietena a carei fetita a facut eco a 2a zi dupa nastere pentru ca exista o suspiciune (motivata de altfel caci a stat fetita cu corset o buna perioada) dar acum are 2 ani si nici o problema. Din cate stiu eu la eco nu se mai vede nimic relevant la 4 luni si deaia se face radiografie.
Alinuk esti super tare cu brelocu tau. Plec si eu cu amea in multe locuri si cu masina si fara dar tu parca esti mai ceva....
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006
mirela73 spune:
Am si eu nevoie de parerile voastre. Pediatrul mi-a spus cand a fost la control la 3 luni ca i se pare ca fata e cam palida. Asa ca am intepat copilul si facut hemoleucograma. Si a iesit hemoglobina 11.4 g/dl. maine sun pediatrul sa-mi zica ce si cum. El imi zisese inainte da rezultat ca daca iese sub 12 luam fier. A avut cineva anemie la bebel sau cele care dadeati fier parca cristiana de ce dadeati? Doar profilactic sau cum. Please 
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006
Daconst spune:
Mirela,eu nu am facut analiza asta la bb,dar stiu ca eu in sarcina doar daca scadeam sub 11 trebuia sa iau fier.Acum nu stiu cum e la bb-i.
Alinuk,daca bb iti poarta noroc,atunci ma gindeam ca-l faci talisman sau amuleta.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by mirela73
Am si eu nevoie de parerile voastre. Pediatrul mi-a spus cand a fost la control la 3 luni ca i se pare ca fata e cam palida. Asa ca am intepat copilul si facut hemoleucograma. Si a iesit hemoglobina 11.4 g/dl. maine sun pediatrul sa-mi zica ce si cum. El imi zisese inainte da rezultat ca daca iese sub 12 luam fier. A avut cineva anemie la bebel sau cele care dadeati fier parca cristiana de ce dadeati? Doar profilactic sau cum. Please
Mirela +Ana Patricia 20.12.2006
MIRELA, pe fisa de externare din spital scrie 14,6, i-au facut analiza cu doua zile inainte, dar de aceea tot ne-am indopat cu fier, 8 pic/zi. Acum doctora de familie le-a redus la 5 pic / zi, de care, mor de rusine, mai si uit cateodata.
Plange, si nu inteleg ce "zice", sau sunt pur si simplu nervii de peste zi.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
Am uitat sa va spun ca multe din voi, acolo la capitala sunteti din nou privilegiate: dupa indemnizatia si alocatia bb care vin cu intarziere, iata ca nici trusoul nu se lasa mai prejos: "Cam prin Mai doamna, ca dureaza pana centralizeaza la judet toate cererile, pana cer bani la bucuresti, pana trimit aia si face judetul distribuirea..."
Dana - ei, vezi si tu ca am oarece dreptate cu strigatul catalogului! Uite am zis o barfa de Amaya si ea nimic... Atunci sa strig tare sa se auda si in fundul curtii (macar la cristiana) daca nu peste mari si tari: Romaria, delfinuta, megbeng, loremunteanu, dianamizzi (cred ca sta mai mult pe afara), mish_tp, A.Alina, haricleea, oana,babirusa, mamescu, biadamin, ramonaa, ralu74, kachi, natydea, mog, nitzulica, terbitza, brig_adria, alinus25, pako, cosmogirl, ana_alx, oti_s, aiska, rali, jordash, mediterana, levi, monicutz, biribu, mcbeal, nadiutapam, miciurin, simkat, dinzo, tzuchi, helenutza, belle_vue, hermandela, furnicusa, mariana, dadap - ce mai faceti dragelor, mai iesiti de sub valul tacerii si bucurati-ne ochii cu copiii vostri frumosi si vestile voastre frumoase!
Citesc si ma amuz despre soacre, mai ales ca multe din voi vorbesc din proprie experienta si mie tare mult imi place cand se vorbeste in cunostinta de cauza! Daca as avea ceva mai mult timp liber v-as mai da si eu din casa
Despre Dansez pentru tine voiam sa spun ca intr-adevar Costi Ionita este o vedeta apreciata in Romania ...dar de manelisti, ori acesti (multi dintre ei cred) nu se uita la genul asta de emisiune, asa ca...bye, bye! Oricum arata ca un stalp pe post de dansator...
Acum ii tin pumnii Doinei (tipa de la Cta cu fetita autista) si stiu ca sunt subiectiva dar am motive... hai Doina si Cosmin!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by Liuda
soacrele trimiteti-le la mine ca fac eu instructaj de armata si explic pe sleau cum stau lucrurile, nu prea imi este rusine!Imediat vi le educ!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
S-a facut!
si o trimit in tabara la tine.
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
adinush spune:
lilicule obiectiv vorbind(adik strict la cum danseaza) eu ii prefer pe vasile si alina dar deja am inceput sa bocesc pe aici la reportajul ala cu fetitza...
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
cristiana70 spune:
LILISOR, s-o auzit si-n fundu' curtii, adica la mine! Nu ma supar, ca de la tine la mine cam asa e, iar eu intotdeauna mi-am dorit sa traiesc la tara, poate ma supar intr-o zi si ma mut, ca m-am urat de galagia si praful asta din oras.
Da' pe unde-o fi ADELA? La o chestie ma gandesc, doamna
soacra ei, facand curatenie
si intorcand casa cu curu-n sus, o fi descoperit ca nora o barfeste pe net cu noi. Na, ce asa mare pacat?
Cu MIRELA sunt de acord la faza cu "educarea" barbatului, al meu nu e patron dar e foarte mult plecat, in putinele zile pe care le sta acasa nu ma refuza daca-l rog sa dea de mancare lui David, sa-i duca vanita, sa-l ragaie. La spalat si schimbat copilul n-am reusit sa-l invat, poate-si face curaj cu timpul.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Biribu spune:
buna, fetele!
Lilisor, am citit despre nepotelul tau, bietul pui! Ar trebui sa se intetreseze mamica despre ce culturi au fost pozitive cu Klebsiella, si daca au facut antibiograma sa vada la ce raspunde, probabil un antibiotic de ultima generatie, si cum in romanica alea se dau probabil numai dupa o spaga grasa... dar macar sa stie ca poate face rost.
Ioana, indraznesc sa te contrazic, nu e adevarat ca nu se recomanda congelarea laptelui, atita timp cit e facuta corect nu e nici o problema, si prin congelare nu dispar anticorpii etc. Atita ca decongelarea se face fara a fierbe laptele, de-abia atunci e pericol sa distrugi tot ce e bun in el.
Asa ca Alinuk, nu cumva sa arunci lapticul!!! in conge de la frigi il poti pastra max 3 luni, dar daca ai conge separat pina la 6 luni.
apropo de adormit bbii, e mea seara am invatat-o sa adoarma singura in patut dupa ce papa, e drept ca deja e ora ei de somn si e obosita, dar nu mai protesteaza ca inainte. tine de dresaj, zic eu, la inceput incepea sa miriie, o luam un pic si o puneam la loc si tot asa, la inceput faceam sportul asta de vreo zece ori dar din ce in ce a inteles mesajul si acum nu mai miriie
deci Dana asta e tehnica, succes, sa stii ca merge!
problema mea e ca inca se trezeste noaptea de doua ori si nu ma pot odihni, de asta nu prea am eu cum sa o dezvat ca probabil nu e pregatita inca.
pupici
Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)
monykk spune:
nu va mai plangeti de soacre , ca eu stau cu ea si sa vedeti aci bigudiuri
ca ma apuca neste' draci

vb lui anne ii multumesc ca l-a facut pe tati dar atat
dana sa stii ca si mie mi se parea ca seamana cu mine dar nuuuuuuuu , acum mi se pare
ca e din ce n ce mai mult cu tasu'

, deci cum spuneai ne-am luat-o
in freza